Çıldırıyorum ve çok korkuyorum. Bir şey beni bataklığa çekmeye çalıştı. Yardım edin lütfen!

ZorinTR

Zombi Katili
Mesajlar
247
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
542
Puanları
590
Ruh hali
Bu olay iki saat önce oldu ve hala korkudan titriyorum. Güney Calorina'nın kıyılarında yaşıyorum ve arka bahçem doğrudan bataklığın üzerinde.

Uyandım ve tuvaleti kullanmak için merdivenlerden indim. Bir şeyleri unutmuş gibiymişim gibi garip bir hissiyat yaşıyordum, sanki bir şeyler tersti. Bu yüzden annemi bulmaya gittim, kendisi gece insanıdır ve gece geç saatlere kadar bahçe işleri yapar ve rakunları beslemeyi sever.

Arka bahçeye gittim ve onu arka kapıdan 100 metre uzakta, bataklığa bakarken gördüm. Ona seslendim ama beni duymadı, ben de ona yaklaşmaya başladım. Yaklaşmaya başladığımda, yüzünde tamamen boş bir ifadeyle bana döndü. Ona neyin yanlış olduğunu sordum. Ondan yaklaşık 12 metre uzaktaydım ve arkasını dönüp bataklığa bakmaya devam etti.

Sonra o lanet olası arka kapı açılıyor ve annemin orada durduğunu görüyorum ve bana ne yaptığımı soruyor...
Hayatımda hiç bu kadar hızlı koşmamıştım. Dönüp bataklığa baktım ve o şeyin kaybolduğunu gördüm. Tıpkı anneme benziyordu!

Anneme bağırarak içeri girmesini, burada bir şeyler olduğunu söyledim. Ona ne gördüğümü söyledim, ağlıyorum ve titriyorum. Kocamı ve babamı uyandırdık ama hala uykulu olduğumu ve hayal gördüğümü düşündüler. Hala titriyorum. Az önce ne oldu böyle? Ben deli miyim? Bir şey beni bataklığa çekmeye mi çalıştı? Aklımı kaybediyor olmalıyım, ama ne gördüğümü biliyorum!



Kaynak
 


GodofMilker

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,196
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,562
Puanları
6,790
Yani sen evli bir kadın mısın?
 

YuzbasiTr

Kömür Madencisi
Mesajlar
109
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
111
Puanları
270
Ruh hali
Büyüyünce geçer.
 

EgeTopal

Marangoz
Mesajlar
59
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
22
Puanları
60
Ruh hali
Ayağın camda mıydı,naptın olum? jsjaıda
 

Üst