Uzaylılara inanırmısınız?

Uzaylılara inanıyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    52

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim bir teorim var :D. Dünyadaki insan sayisi git gide artiyor en sonunda dünyaya sigmiyicaz bence bazilari başka gezegende yaşiyabilir :D O yüzden inanmiyorum uzaylilara

marsta yaşıyacaz. ama galaxy 11'de özellikle uzaylılardan bahsediliyor. Ve futbol sahalarında gözüküyorlarmış. İşte uzaylıların işareti:

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Siz Galaxy11'in 51. Bölge gibi bir yer ile (Pentagon'da olabilir. Resmi en azından.) çalıştığını mı düşünüyorsunuz?
Öyleyse haber verin, gülme isteğim kaçmasın bari.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz Galaxy11'in 51. Bölge gibi bir yer ile (Pentagon'da olabilir. Resmi en azından.) çalıştığını mı düşünüyorsunuz?
Öyleyse haber verin, gülme isteğim kaçmasın bari.

Montaj mıdır peki? Messi topa vurduğunda duvara çarpınca çıkan ses ne peki :) Sonuçta öyle bir yer. Ünlü bir yer değil. Ama çalışıyorlar. Beckenbauer'e veya Oscar'a, Falcao'ya sorayım bakalım. (İngilizce sorarız, sorun olmaz.)

Uzaylılar var mesela biz :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o da doğru. :D

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Koskocaman sonu olmayan uzayda tek canlılar biz, hayvanlar ve bitkiler olması biraz garip olmazmı idi bence uzaylılar var.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Montaj mıdır peki? Messi topa vurduğunda duvara çarpınca çıkan ses ne peki :) Sonuçta öyle bir yer. Ünlü bir yer değil. Ama çalışıyorlar. Beckenbauer'e veya Oscar'a, Falcao'ya sorayım bakalım. (İngilizce sorarız, sorun olmaz.)

o da doğru. :D
Hadi ama,
öyle bir yer dediğin yere onların girme izni bile yok. tabii ki montaj... -,-[DOUBLEPOST=1401554691,1401554611][/DOUBLEPOST]
var tabi ki bencede. Geleceklermiş. Galaxy 11 dışında bir kaynaktan daha duydum.
Arkadaşım,
Galaxy 11, Samsung'un telefonu Galaxy serisi için çıkarttığı "albüm"ün adıdır. Albüm derken bütün seriyi kastediyorum. O uzaylı reklamı ise ilgi çekmek ve ileride yapılacak olan"cosplay" maça adam toplamak, bileklik saatlerinden satmaktır.
Galaxy 11 diye bir şey yok.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ben İnanıyorum Çünkü Koskoca Evren Neden Sadece Biz Yaşayalım ?
Discovery Science Vb. Birsürü Uzay ile İlgili Program İzledim Bence Var.