[+18] THE NIGHTMARE [AŞIRI KORUNÇ] [KALP RAHATSIZLIĞI OLAN İZLEMESİN]

ChaosTheory

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İKİNCİ KANAL:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ve evet sayın seyirciler FLOAT RPG yeni bir video ile karşınızda... Adı "THE NIGHTMARE" olan bu video GTAKOLİK tarafından onaylanmıştır... Lütfen kalp rahatsızlığı olan izlemesin, izlerlerse sorumluluk onlarda olacaktır... Yeni bölümler gelecektir
İlk bölüm:

yakında İSTANBUL RPG açılacaktır... onda bu korku filmindeki modlar olacaktır onu da yakında gönderecğiz

İKİNCİ KANAL:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
O kadar korkunc ki çok güldm :D

iPhone 5s cihazimdan gonderildi.

ChaosTheory

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bunu kalp rahatsızlığı olup yine de izleyip geberen varsa bize atmasınlar suçu

ChaosTheory

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
komik olsun diye yazmadım ki mc forumlarında geziyosan zamanın o kadar değerli değil dedim neyse ikinci bölüm bi kaç gün içinde gelicek dünyanın en korkunç mc dizi olarak oylanan bu bölümü 18 yaşından küçükler ve kalbi olan izlemesin lütfen

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ciddi olamazsin herhalde? Yanlis anlama ama bunun korkunc bir yani yok ve bence "dünyanın en korkunç dizisi" demen yanlis ve sacma. Abartidan baska birsey degil. Emek vermis olabilirsin buna saygi duyarim ama abartiya gerek yok herkes emeginin karsiligini hakkiyla aliyor.

Mobilden giriyorum. Yanlisim varsa kusuruma bakmayin.

OneMove

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Video 2 Yıl önce YouTube'a yüklenmiş gelmiş burda güncelliyorsun. YUH! Tarihe göm artık bu videoyu. Zaten ilk 50 saniye Intro-Giriş-Reklam'dan başka bir şey değil.Harbi değerli saniyelerimizi geri ver. 2 Sene Geçmiş 2.bölüm gelmemiş. Konunun kapatılması lazım diye düşünüyorum.

Ekstra Not :
Adamın ikincil kanalından bir video. Ve de sen hâlâ 18 yaş üstü gelsin konuya diyorsun. Pfs...