Arkadaşlar zahmet edip okursanız sevinirim LÜTFENN!!!

yey000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkdaşlar bizim youtubede GamerTurkiye adında bir kanalımız var ve hem normal Youtubeye yükleyim hemde canlı yayın yapmak istiyoruz bir tarih koyduk önümüze Buda 13 Haziran 2014 şu an kanalın 28 abonesi var ve verdiğim tarihe kadar bu konuya yorum yaparsanız ben gelirim veya gelmem diye sevinirim.

Kanal Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not.Facebook ve Twitter adresimizden Watch_Dogs gelecek demiştik ama bayağı gecikebilir çünkü Oyunu kayderken Mavi ekran oluyr ve gidiyor bu sorunu bilen varsa nasıl çözüldüğünü biliyorsa söylesin.Wach_Dogsu en son grafik ayarlarında takılmadan oynayabiliyorum pcim kasmıyor.

Son düzenleme:
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
@yey000 Korsan oyun kullanıyorsun sonra niye sorun oluyor diyorsun. Ne diyeyim ben sana?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
@yey000 Bu kafama tabancayla ateş ettim. Sonra öldüm neden? demek gibi bir şey.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
En başta kanal linkini "sahiden" at. Sonra, korsan oynadığın oyunların videosunu çekip de olgunlaşmamış küçük insanları özendirme. Ondan sonra, internet yeterli değilse yayın yapmaya kalkıp bize ******* ettirme. Son olarak, oluşabilecek teknik ve yazılımsal arızaların sebep/çözümlerini tam olarak öğrenip öyle bir işe giriş. Başarılar olsun.. :sgül:

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
En başta kanal linkini "sahiden" at. Sonra, korsan oynadığın oyunların videosunu çekip de olgunlaşmamış küçük insanları özendirme. Ondan sonra, internet yeterli değilse yayın yapmaya kalkıp bize ******* ettirme. Son olarak, oluşabilecek teknik ve yazılımsal arızaların sebep/çözümlerini tam olarak öğrenip öyle bir işe giriş. Başarılar olsun.. :sgül:
"Küçük insanlar" sözünü bana söylemediğini umarak, eğer aksi durum ise sana lafını geri iade ederek devam ediyorum;
Korsan oyun kullanarak video çekmemelisin.
Çünkü korsan hırsızlıktır. Haramdır.
Korsan kullandığın oyun için bir destek bekleme.

yey000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün Yorumlarınız için teşkkür ederim ama şu gpu olayını anlamdım nasıl kullanıyomuş

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
"Küçük insanlar" sözünü bana söylemediğini umarak, eğer aksi durum ise sana lafını geri iade ederek devam ediyorum.

Yok, yok! Sizin yorumlarınızla veya sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Ben açıkçası "abi" kelimesini direkt kabaca kullanmak yerine böyle bir tabire başvurdum. :) :sgül:

yey000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kanal Linkini Attım "Sahiden" bu söylediklerinden sadece oyun bölümünü yapamıyorum "Ama yapmaya çalışacağım çalışıyorumda "[DOUBLEPOST=1402588594,1402588495][/DOUBLEPOST]
Çok alakası var. Technopat'ın Kafa Ayarı #1 videosunu izlemeni tavsiye ederim.

İzledim ve verdikleri bi linke gittim adamın biri vermiş dosyanın adını böyle bişreşy varsa var demekitr diye arştırıdım bulamadım.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bitcoin virüs şeysi var crack içinde bu ekran kartınızı veya işlemcinizi kullanarak karşıdaki kişiye para kazandırmak için yapılan bir virüs şeysi dir neden mavi ekran verdiğini açıklayayım görev yöneticisini açtığınızda bir cpu kullanımı yer alır ancak bundan değişik olan fiziksel kullanım adında bir oran daha vardır bu oranı bitcoin virüsü dediğimiz virüs çok fazla kullanır (bilgisayarı yakana kadar) işte öldüğünüz anca ekstra fazladan cpu kullanır bütün ramdaki verileri boşaltmak için oyun bu bitcoin virüsü ile karşılaşınca bitcoin derki buna sen git başka işlemciye burası benim yerim oyunda derki ama olmaz sonra fiziksel kullanım dediğimiz şey alır başını götürür en sonunda bilgisayar buna dayanamayıp mavi ekranı basar GG der postalar sizi.

yey000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bitcoin virüs şeysi var crack içinde bu ekran kartınızı veya işlemcinizi kullanarak karşıdaki kişiye para kazandırmak için yapılan bir virüs şeysi dir neden mavi ekran verdiğini açıklayayım görev yöneticisini açtığınızda bir cpu kullanımı yer alır ancak bundan değişik olan fiziksel kullanım adında bir oran daha vardır bu oranı bitcoin virüsü dediğimiz virüs çok fazla kullanır (bilgisayarı yakana kadar) işte öldüğünüz anca ekstra fazladan cpu kullanır bütün ramdaki verileri boşaltmak için oyun bu bitcoin virüsü ile karşılaşınca bitcoin derki buna sen git başka işlemciye burası benim yerim oyunda derki ama olmaz sonra fiziksel kullanım dediğimiz şey alır başını götürür en sonunda bilgisayar buna dayanamayıp mavi ekranı basar GG der postalar sizi.

Oyunu kaldırsam bu da kalkarmı