Sunucuda Kilise Olsa ne yapardınız ?

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlar.
Konuyu, konu başlığından az çok anlamışsınızdır. Bir sunucuda dalga geçmeksizin yapılan bir kilise olsa ne tepki verirdiniz ? Amaç sadece konsepte uymak olsa.
Sonra bunun yanlarında kötü düşünülmesin diye camii yapılmış olsa sizin için ne fark ederdi ? Lütfen biraz ciddeye alarak cevaplar yazarsanız sevinirim. Amacım sadece tepkinizin ne olacağını öğrenmek. Düşüncelerinizi belirtin.

Son düzenleme:

erhsancak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kliselerin mimarileri güzel oluyor güzel yapmşsa dursun derdim

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler bende bir klisenin olmasından rahatsızlık duymam fakat çevremden duyduğuma göre bu duruma kötü bakan birçok insan varmış. Burada bu soruyu sormamın amacı sizde anlamışsınızdır ki yakın zamanda açacağım sunucumdaki klisenin olması. Klise çok devasa olmasa da bana göre mükemmel bir kıvamda olması.
Aslında tam yanına bir camii yapmam çok saçma oldu farkındayım ama kesin diyecekler ki eski dönemde camii yokmuydu da sen klise yaptın. Camii yi silerim muhtemelen.

erhsancak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bro sen kilise yap kiliseler daha şekil duruyor bir de oturma pluginini aç kiliseye merdivenlerden koltuk koy oturur dua ederiz sanki cami yapınca oturup namaz kılabilcez

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DiaronX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence dalga amaçlıysa ben kaldırılmasından yana olurum. Dini inançlara saygılı olmalıyız.