LapisDüşmanı
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
onu ben söyledim laoGerçi otomatik olarak dünya uzayda olduğundan kaynaklı bizde uzaylı sayılırız.
onu ben söyledim laoGerçi otomatik olarak dünya uzayda olduğundan kaynaklı bizde uzaylı sayılırız.
ManyakBizde Okuldan Sonra Çıktıktan Sonra Havaya Bakıoduk Sonra Beyaz Bir Cisim Böle Çok Hızlı Bir Şekilde Dönüyordu
Sonra Aniden Kaybolup geliodu bembeyaz bir parıltı Uçak Olmadığına İnandık Uçak Asla Belli Belirsiz Yörüngelrde Uçmaz Ve Ogün Havada Hiç Bulut Yoktu Kuş Olmasından Şüphelendik Böle Bembeyaz Belki Olabilir Ama Olmamasının Nedeni Kuş Asla Aniden Kaybolup Gelemez O Zaman Onun Melek Olabileceğine İnandım
o bişeymi ben otobüsle izmirden çoruma giderken yolda üreyen ve bunu grupla yapaan 10 tane Anadolu parsını gördüm yaaKedidir o kedi![]()
Son sorunun cevabı bence şu, akıla sahip bir yaratık eğer gezegenler hatta yıldızlar arası seyahat yapabilecek teknolojiye geldilerse duygularını nasıl yönlendirecekleri hakkında da bilinçlenmişlerdir. Adamlar dünyamıza saldırıp hiçbir şey elde edemeyeceğini biliyorlardır etseler bile işlerine yaramayacağını düşünüyorlardır. Şuna benzer bir olay, akıllı bir insan hiçbir zaman ormanda ateş yakmaz çünkü ormanın yanacağını bilir. Yakacak ise bile durup dururken niye ormanı yaksın?Koskoca evrenge sadece bizim yaşamamız yer israfı olmazmı sizce?
birde merak ettim
1.Gerçekten uzaylı diye tabir ettiğimiz başka varlıklar olduğuna inanıyorsak (ki ben inanıyorum) bizim onları yaratık gibi görmemiz onlarında bizi yaratık gibi görüyor olmaları mümkün değil midir? Biz 3 boyutlu evren yaşarken onlar belki çok daha farklı boyutlardan geliyorlar bu yüzden onları bir görüp bir kaybediyor olamaz mıyız?
Yine varsayımda bulunursak ve dünya dışından gelen varlıkların intikam, kin gibi duygularının olduğunu kabul edersek, gezegenler arası seyahat edebilecek teknolojiye ulaşmalarına rağmen neden hala dünya ya saldırmadılar?
Vallahi bilmirem. Ben bilmirem. Vallah billah tillah yalandır.onu ben söyledim lao
qomiq adamsınVallahi bilmirem. Ben bilmirem. Vallah billah tillah yalandır.![]()
O senin güzelliğinqomiq adamsın
komik dedim güzel demedimO senin güzelliğin
Abi canım çok sıkıldı o yüzden yazdım sen kusuruma bakma.komik dedim güzel demedim![]()
bizim din hocası dediki"Evren," uzayın dışıdır. Uzay, gözlemleyebildiğimiz alan içidir. Evren ise devamı olduğunu düşündüğümüz ve kurguladığımız kısmıdır.
Superman'in gezegeni Krypton gibi. Uzayımızda yok fakat evrende olabilir. Evren küresel ise Pi ve ta Tau sayısına göre içinde o isimde bir gezegen olabilir. O ırkta biri olma şansı %'yi aşabilir. Uzaylıların ise bu şekilde var olduğu kanıtlanabilir. Sonsuz döngü paradoksu olsa bile bir açıdan, mümkünatı var. Binary kodu mesela. Pi'yi içerir. Pi ise binary'i. İçinde o türden bir yazı çıkabilir.
Açıklayamamış olabilirim, özür dilerim.
evrendeki en zeki canlının insan olması evrende sadece Dünya'da yaşam olmasını mı gösterir?Amerikada bir uzay araştırma enstütüsünün bölümünde (Uydu gibi bir şey) Kodlar halinde uzayın yapısını araştırıyor.Bu kodlar normal yazıya deşifre edilerek acaip bir şey olup olmadığı araştırılıyor.Ve o birgün ; Altalta Aynen Şöyle(onun gibiydi)
A F G
Q G H
D J 1
G G 0
K P 1
R G 4
Orada gördüğünüz alt alta yazan 1014 = Wow! Demektir.Ve uzaydan pek WOW! Diye bir sinyal gelmesi nekadar normaldir sizce?
AYRICA ; Kur'an da yazdığına göre dünya dışında bulunan gezegenler gereksiz yere yaratılmamıştır.her şey dengededir.Ve En zeki canlı kuşkusuz insandır.
Kutsal kitapta böyle yazıyor.Yani onların bizden üstün oldukları bence tam bir KURUNTU