cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
senin işte güzel canın sıkılıyo banlayıp eğleniyosunkomik olmasa banlardım![]()
senin işte güzel canın sıkılıyo banlayıp eğleniyosunkomik olmasa banlardım![]()
yap biŞimdi burada yapıcağım ama BAN yerim diye korkuyorum yoksa yaparım ve küfür felanda değil![]()
1. sezon 10. bölüm saat gece 1 ve odada lambam kapalı karşımda monitör.ben 7. sezondan bahsediyorum hatta 8de olabilir hatırlamıyorum
Evet şimdi ciddi admin olarak konuya el atmak zorundayım.
Konuda 1 e 1 konuşmalar değil de genel bir şekilde forum etiğine uygun olarak mesajlarınızı atarsanız sevinirim, iyi eğlenceler![]()
aşkım bizler muhabbet kuşuyuz dokunma bize yiaaaEvet şimdi ciddi admin olarak konuya el atmak zorundayım.
Konuda 1 e 1 konuşmalar değil de genel bir şekilde forum etiğine uygun olarak mesajlarınızı atarsanız sevinirim, iyi eğlenceler![]()
Lan bildiğin kızı aldı gidiyo çocuk1. sezon 10. bölüm saat gece 1 ve odada lambam kapalı karşımda monitör.
Tımar hanede sağdan soldan ekranın önünden geçen ruhlar var hepside delilerin ve suratları dağılmış öylece durup bakıyolar yani resmen o gece ödümü s*ç*rttım
ve o esnada süt içiyordum kötü ruh pörtledi bir anda ve bende burnumdan süt akıttım ve her süt içişimde o aklıma geliyor ve bir ikilemde kalıyorum.
ahahahahahahaPardon admin ya sana yapmıcaktım pardon yeminle pardon özür dilerim pardon
![]()
yap bi![]()
...Selam ben geldim!
-Edit- Yaw P yi çok gizliyosunuzda adam Sağ tık, Resmi Google arama motorunda arat derse ne *** yiyeceğiz?
kimseyi can sıkıntısından banlamadım kiiisenin işte güzel canın sıkılıyo banlayıp eğleniyosun![]()
Sessizce arka saflara geç ve otur kimse bir şey yapmazSelam ben geldim!
-Edit- Yaw P yi çok gizliyosunuzda adam Sağ tık, Resmi Google arama motorunda arat derse ne *** yiyeceğiz?
Sessizce arka saflara geç ve otur kimse bir şey yapmaz![]()
kisikiskiskoskoskosSessizce arka saflara geç ve otur kimse bir şey yapmaz![]()
Reklam yapanlarıda ben tatile yolluyorum masraflar bizden :alay:Reklama devam <3
Kanalıma abone olan herkese @ZorinTR ile 1 haftalık tatil hediye!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.