??

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D Sağol, bu arada ya tüm kineziler günah ya da hiçbiri ... dediğim gibi senin hangi nedenle yaptığına bağlı. benim tavsiyem, Allah'ın hepimize verdiği bu gücü geliştirmek ve kötü şeylerle uğraşmamak. zaten birilerine hava atmak için yapıyorsan 2 sene yapar sonra unutursun. ben daha 2 senedir ilgileniyorum. İnşallah bu Telekineziye ve Allah'a olan inancım sonsuza kadar sürer hadi iyi iftarlar ...
Bende çok kararsızım telekinezide ustalaşınca ne yapabiliriz ? Ben şimdilik kürdanın üstünde duran kağıdı döndürmeye çalışıyorum

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
1-Bilim ve felsefik mantığa göre Parapsikoloji ve dediğiniz saçma şeylerin hiçbir geçerli açıklaması yok.
2-İslam dininde de böyle bir şey yok. [Sihir var; fakat sihir ile kinetizm aynı şey değildir]

İnanmam için bir neden gösterin ? Ya da biyokinezi yapabilen bir kişi ?
[DOUBLEPOST=1404925454,1404925347][/DOUBLEPOST]
Bende çok kararsızım telekinezide ustalaşınca ne yapabiliriz ? Ben şimdilik kürdanın üstünde duran kağıdı döndürmeye çalışıyorum
Silgiye batırılmış silginin üstündeki kağıdı döndürmeye Telekinezi denir. İnternetten araştırma yap, öğren. Tek şey, zihin gücü.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demi, sadece programlar vasıtasıyla olabilir böyle şeyler. Dediğim gibi, bilime ve dine tamamen zıt bir şeydir biyokintezi. Böyle boş işlerle uğraşmak yerine insanlığa daha yararlı işler yapabilirsiniz ? Ayrıca size Pyrokinetizm ve diğer kinetik dallardan daha güçlü bir uğraş söyleyeyim mi ? BİLİM

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1404925454,1404925347][/DOUBLEPOST]
Silgiye batırılmış silginin üstündeki kağıdı döndürmeye Telekinezi denir. İnternetten araştırma yap, öğren. Tek şey, zihin gücü.
O kağıtta ustalaştıktan sonra ne yapabilirim onu soruyorum.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biyoknezi gerçekten günehmı? Bu işi bırakıyorum ._. Zaten gözlerim ağırıyodu D:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Biyokinezi bence mantıklı bir şey zihin gücüyle DNA'larda geçici değişiklikler yapmak deniyor bilimsel olarak mantıklı.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
yok artık böyle bir şey mi var Oo eğer öyle olursa kırmızıya çeviririm ama çakranı aç öylede yapabilirsin. ben çakramı hep 2 günde bir kontrol ediyorum