Fare Düşmanı İnşaat Yarışmasının Birincisi CraftBrain Ekibi

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığınız işiler sonuna kadar izledim tüm yarışmalarda hepsinde tebrik ettim ciddi anlamda hoşuma gittiler Ancak kaleler yarışmasında bir özel gösterim sırasında söyledi Ege mc edit in yasak olduğunu bunu öncelikle belirteyim size ve tüm grubunuza . Aynı zamanda program veya elle yapılmış olsada "Alamut" gerçekten başarılı bir proje . Sadece havalanmanın yalnış olduğunu ve yarışmaya sadece el yapımı yapılar ile katılım yapılması gerektiğini söylüyorum sizlere .Burada karalama çabası girişimi uygulamadık sizlere...

3. DAKİKADAN İTİBAREN İZLEYE BİLİRSİNİZ.
Sen MCEDIT ile pc ı ayırt edememişsin sanırım. Duvar çekmek için serbest olduğunu belirtmiş Ege. Bilmeden yorum atmayın. Gemi yarışmasında da belirtmişti spc nin serbest olduğunu onun dışınd mod kullanmayın dediğini hatırlatırım(!)

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakın saygı duymasını biliyoruz karalama kampanyası diyerek ortama gaz vermeyin, Popülerliğnizi kullanıp üzerimizde baskı kurma çabalarına giriyorsunuz.
Evet yeteneklisiniz kabul ancak tartışma ortamı değil amacımız.Sizden tek ricam eğer grubumuz ile sıkıntınız var ise saygılı bir şekilde özel mesaj olarak çözelim .

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünyaca ünlü build grubu Teweran da alamut projesini beğendi altını çizerim :) (Kendilerinin HiveMC'de 3 tane HungerGames mapleri oynatılıyor da..)

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığınız işiler sonuna kadar izledim tüm yarışmalarda hepsinde tebrik ettim ciddi anlamda hoşuma gittiler Ancak kaleler yarışmasında bir özel gösterim sırasında söyledi Ege mc edit in yasak olduğunu bunu öncelikle belirteyim size ve tüm grubunuza . Aynı zamanda program veya elle yapılmış olsada "Alamut" gerçekten başarılı bir proje . Sadece havalanmanın yalnış olduğunu ve yarışmaya sadece el yapımı yapılar ile katılım yapılması gerektiğini söylüyorum sizlere .Burada karalama çabası girişimi uygulamadık sizlere...

Ya çok saçma konuşuyorsun. World Edit insanların işini kolaylaştıracak bir şey. + Biz zaten MCEdit kullanmayacaktık . Fakat Ege artık yarışmaları oyun ödüllü yapacağı için sürekli bizim kazanmamız etik olmazdı. O yüzden Ege bizi özel gösterime aldı ve bize istediğimiz şekilde yapabileceğimizi söyledi.Yani senin dediğin gibi elenme söz konusu değildir.

1. olan şehirinize gelirsek.O uçan ada cidden rezalet olmuş havada duran grass yamuğu gibi . Üstüne de 1-2 ev yapıp koymuşsunuz.Evlerin hepsi beraber güzel gözükse de evlerin tek başına güzelliği tartışılır.Orda windmill gibi bir şey yapmaya çalışmışsınız ama olmamış cidden.Ortadaki kale de olmamış.Nasıl kale yapılır görmek isterseniz bi Kyrime uğrayın efenim.

Ayrıca 1. oldunuz diye bi' yerleriniz kalkmış olabilir fakat Alamut'un sizin şehirden kat ve kat daha güzel olduğunu gördünüz.
Tabii katılanlar arasında siz hak ettiniz tebrik ederim

https://forum.gamer.com.tr/konu/popular-project-kyrim-ronin-bt.177723/

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0

Dostum kafanmı iyi ? Bu yüzden özel gösterim yaptık ?!

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben üst kısmı yaparken bırakın mcediti we bile kullanmadım günlerimi gecelerimi harcadım sonrada mceditle yaptınız emek harcamadınız diye mesajlara maruz kalıyorum bunun emeğe saygı olduğunu söylemeyin bana

seokas1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
CraftBrain kurucusu benim arkadaşlar açıkçası böyle bir ortam oluşmasını hiç ama hiç istemezdim.Öncelikle ben forum üyelerinden özür dilerim. Sadece sevincimizi foruma taşıdık amacımız bu idi ancak kraldan daha çok kralcı olan insanlar yüzünden ortam gerildi. RoninBuild Team çok yetenekli bir "gruptur" .Mc edit programını katıldığı tüm yarışmalarda kullanmamışlar ise onlara ciddi anlamda özürdilerim. Şahsım adıma ronin build team ile bir sıkıntım yok ancak grubuma daha fazla saygısızca yaklaşımda bulunursanız bizde saygısızca devam ederiz kimse kusura bakmasın.Aynı zamanda bu tartışma ortamı fanlarınız tarafında körüklendi bunu belirtmek isterim hepinize !!!

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyse tartışmanın daha uzamasını istemiyorum grubumdan ricam dahada yorum yazmamaları olucaktır son olarak içimde kalmasın: yapıda mcedit kullanıldı diye onca emeğin göz ardı edilmesi emeğe saygısızlıktır

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
CraftBrain kurucusu benim arkadaşlar açıkçası böyle bir ortam oluşmasını hiç ama hiç istemezdim.Öncelikle ben forum üyelerinden özür dilerim. Sadece sevincimizi foruma taşıdık amacımız bu idi ancak kraldan daha çok kralcı olan insanlar yüzünden ortam gerildi. RoninBuild Team çok yetenekli bir "gruptur" .Mc edit programını katıldığı tüm yarışmalarda kullanmamışlar ise onlara ciddi anlamda özürdilerim. Şahsım adıma ronin build team ile bir sıkıntım yok ancak grubuma daha fazla saygısızca yaklaşımda bulunursanız bizde saygısızca devam ederiz kimse kusura bakmasın.Aynı zamanda bu tartışma ortamı fanlarınız tarafında körüklendi bunu belirtmek isterim hepinize !!!

Dostum , MCEdit altındaki adayı kopyalamak için kullandık çünkü sunucumuz kaldırmadı.
Saygısızca burda hiçbir şey söylenmedi.

Program ile el emeğini karşılaştırmak büyük bir hata, Sizin beğendiğiniz yapıyı jüri beğenmeye bilir kendinizden çok eminsiniz son yarışmalardaki başarınızı taktir ediyorum ancak üzülerek söylüyorum ki biraz havalandınız..

burda saygısızlığı yapan kişiyi görebiliyorsun.Jurinin beğendiğinden şüphen var mı ? Sizin şehri beğenmişlerse ..
Tartışma ortamını siz körüklediniz.
Hiçbir şey bilmeden konuşmayı öğrenmişsindir umarım.
İyi günler

seokas1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sözümün arkasında bir adamımdır ben yanılıyorsam özür dilerim grubunuzdan.Ancak hala kullandığınızı düşünmekteyim doğrusu. Sizin gibi bizde uğraştık aynı zamanda haritayı yaparken sunucu açıp sunucu kapattık bizde zor yetiştirdik eksiklerimiz var kabul. Ancak adamınızın kale görmek istiyorsan gel de gör yorumu üzücü hem prof. grup olduğunuzu ifade ettiniz ancak bu amatör yorum beni üzdü .[DOUBLEPOST=1405696895,1405696708][/DOUBLEPOST]Tartışma ortamını Ronin körükledi demedim demedik.. Kraldan daha çok kralcılar körükledi kelimesini anlamadın sanırım kardeşim.

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sözümün arkasında bir adamımdır ben yanılıyorsam özür dilerim grubunuzdan.Ancak hala kullandığınızı düşünmekteyim doğrusu. Sizin gibi bizde uğraştık aynı zamanda haritayı yaparken sunucu açıp sunucu kapattık bizde zor yetiştirdik eksiklerimiz var kabul. Ancak adamınızın kale görmek istiyorsan gel de gör yorumu üzücü hem prof. grup olduğunuzu ifade ettiniz ancak bu amatör yorum beni üzdü .[DOUBLEPOST=1405696895,1405696708][/DOUBLEPOST]Tartışma ortamını Ronin körükledi demedim demedik.. Kraldan daha çok kralcılar körükledi kelimesini anlamadın sanırım kardeşim.
İşte bunlar hep güven eksikliği.. Allah aşkına o dönen merdivenleri yapabilecek, o kubbeleri yapabilecek komutları buraya yazar mısın ey yüce mimar? Sadece duvar örmek için kullandık we ti. MCEDITdeğil we. Ayrıca duvar örmek için we serbest. Sana güvenen bir insana yalan söyleme. Sana yalan söyleyen bir insana asla güvenme. &Dexter Bizim felsefemiz bu. İşinize geliyorsa. Açıkçası sizinle tartışmaya girdiğim için bile pişmanım ama neyse.

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sen de Krallar tökezleyince soytarılar sevinir sözünü anlamadın herhalde.
MCEdit kullandık diyorum zaten izinli olarak.Adayı yapıştırmak için sunucumuzun kapasitesi yetmedi kaç kere sunucu çöktü.Sizin saygısızlığınıza bir cevap gerekti.

seokas1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bakın beyler söylüyorum yetenekli insanlarsınız. Ama bakın öncelikle Cz144 Kral 1 tanedir sen tek başına bireysel bu işi yapmış olsaydın kral sendin kardeşim !
Ben hakkınızı yemedim yemekte istemem O hiç beğenmediğiniz ezik gördüğünüz haritanın dış mimarisinin %70 ni tek başıma üstlendim Build ne kadar zor emin ol ben bilirim tamam onun için birbirimizi teke tek anlamda küçümsemeyelim.[DOUBLEPOST=1405697855,1405697746][/DOUBLEPOST]
@seokas1 ve @Leolutanis Alamut'ta harcanan emeğe karşı , bilmeden konuşup " mc edit " kullandılar demeniz gerçekten hiç hoş değil.
Alamut projesi ne şahsım adına kullandınız demedim kardeşim sonuç olarak dünya çapında bir "TÜRK" projesi .