- En iyi cevaplar
- 0
Kazanmışsınız hayırlı olsun.
SağolasınKazanmışsınız hayırlı olsun.
Global bir sunucu olacak massivemine.Yani binlerce kişi girecek tek tek texture packmi yüklettirelim birdeYaşasın Texture Pack Yoq!!
T.Pack olabilirdi bu sefer olmasın dedikYaşasın Texture Pack Yoq!!
Sebep Vermeden Konuşuyorsun bu bana kaba geliyor biraz daha Glyphl gibi nazik olamazmısın?T.Pack olabilirdi bu sefer olmasın dedik![]()
Ciddi misin ya? Neyse öyle diyorsan öyledir şunu da belirtiyim karşılaştırma yapılmasından nefret ederimSebep Vermeden Konuşuyorsun bu bana kaba geliyor biraz daha Glyphl gibi nazik olamazmısın?
Sakin reyisHep bi karalamaya çalışmak falan.Minecraft'ın M sinden anlamayan adamlar gelmiş burda texturepack neden kullandınız diyor.E özür dilerim adam aptal adam salak adam mal adam texture pack bir yapının temasına uygun olmak zorundadır ve gördüğün gibi default texture pack sadece survival temasına uygun olarak tasarlanmış.Hala diyor gelmiş sonunda texturepacksiz bir yapı diyor.Git ya git uzaklaş buradan
+Texturepack neden kullandınız?
-Güzel olsun diye
+Kullanmasaydınız.
-http://Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ya artık sus lütfen güncellemeyin şu konuyu ya! Bi sana nazik olamayacağım şu forumda asabımı bozdun zaten. Karşılaştırma yapmak kadar kaba olan bir şey yok artis.Küfür Kısaltması Kullandığın Rapor Edildi.
Bilerek Yoq!! yazdım.