Gazzenin halini görün beyler :S :S

RaggaBomb

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gazzenin halini görün beyler insanlik değil israilin yaptığı 10 saat oyun oynucaginiza 1 saat bunlara dua edin beyler bunu görünce imana gelmeyecek kimse yoktur hayırlı geceler

• Beğen
Reactions: DIO

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
İSRAİL diye yazılır BİLMEMNE diye okunur dedim fakat bunu okurken siz israil diye okudunuz tamam gidiyorum ben.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ole demeyle, lafla olmuyor. Boykot edin, israil urunlerini almayin aldirmayin.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Zamaninda topraklarini satmanin cezasi.

Ronin Build Team - 'Tapatalk'

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ole demeyle, lafla olmuyor. Boykot edin, israil urunlerini almayin aldirmayin.

almiyorum saten hiçbirini[DOUBLEPOST=1405948281,1405948234][/DOUBLEPOST]
İSRAİL diye yazılır BİLMEMNE diye okunur dedim fakat bunu okurken siz israil diye okudunuz tamam gidiyorum ben.
güle güle :)[DOUBLEPOST=1405948324][/DOUBLEPOST]
gülmenin sebebi ?
Bende bilmiyorum yazi vermişim :( yanlışıkla.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O ulkenin baska ulkeye koydugu boykot olur. Sen urunleri almassan ulke ekonomisi zarar etmez o sirketler zarar gorur. Ornegin coca colayi ele alalim bi market bunu satiyor ama hic kimse almiyor sorket yeni teslimat icin geldiginde market elde kalan tum urunlerini geri iade ediyor boylece marketcinin hic bir zarar olmazken sirket sonuna kadar zarar ediyor :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
O ulkenin baska ulkeye koydugu boykot olur. Sen urunleri almassan ulke ekonomisi zarar etmez o sirketler zarar gorur. Ornegin coca colayi ele alalim bi market bunu satiyor ama hic kimse almiyor sorket yeni teslimat icin geldiginde market elde kalan tum urunlerini geri iade ediyor boylece marketcinin hic bir zarar olmazken sirket sonuna kadar zarar ediyor :)
Bunlarca yıl aldınız.Bundan sonra almassanızda tınlamaz.Sadece ürünlü olmuyor o işler.Adamlar son 100 yılda 101 nobel kaldırdı.Siz ürün almayın onlar bilimle uğraşıyor[DOUBLEPOST=1405953642,1405953517][/DOUBLEPOST]
Bunlarca yıl aldınız.Bundan sonra almassanızda tınlamaz.Sadece ürünlü olmuyor o işler.Adamlar son 100 yılda 101 nobel kaldırdı.Siz ürün almayın onlar bilimle uğraşıyor
Ha facebookda coco cola almayın diye kendinizi yırtıyorsunuz ya.Facebookun sahibide yahudi bil istedim

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunlarca yıl aldınız.Bundan sonra almassanızda tınlamaz.Sadece ürünlü olmuyor o işler.Adamlar son 100 yılda 101 nobel kaldırdı.Siz ürün almayın onlar bilimle uğraşıyor
1. Kendi adina konus ben cok uzun bir suredir hic bir israil malini almadim aldirmadim yakinimdakilere. 2. Adamlar sadece coca cola dan turkiyede yillik 3.5 milyar dolar kar elde ediyor vu bunu aynn israile aktariyor. Sen 1 sene coca cola alma ulkece bak ne oluyor onlara.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey olsaydı bakkallar, marketler asla batmazdı. SKT'si geçmiş ürünleri geri dönüşüm için şirketlere geri veriyorlar ve yeni malları alıyorlar. Sen boykot edip o ürünleri almayabilirsin ama gariban bakkalcının böyle bir hakkı yok. Dolaptaki ürünleri taze tutmak için tekrar tekrar almak zorunda.