- En iyi cevaplar
- 0
büyüyle mechtavius destroyer'e dönüştürür, sonra da üstüne osururum 
sevgilini alırdım (var olduğunu düşün) onla ********* senide lavlı biye bağlardım zsevgilini alırrdım soyardım sapık sapık şeyler yapardık sonra sana sevgilini veriyorum derken lava atardım bide mcnin en iyi yayıyla vururdum sonra sana testere izletirdim ya da çığlık 7Çıplak bir şekilde, cinsel organını işkence timsahına koyarım. Timsahın şalterini çekince organın kopar sonra sana zorla 5 kutu bira ve şarap içirir sarhoş oluncaboş cinsel organına kazığı sokarım ve sonra gırtlağını ağzına sokarım.[DOUBLEPOST=1406641244,1406640609][/DOUBLEPOST]Konu 1 yıllık ha ._.
Cedar Senai 1972sevgilini alırdım (var olduğunu düşün) onla ********* senide lavlı biye bağlardım zsevgilini alırrdım soyardım sapık sapık şeyler yapardık sonra sana sevgilini veriyorum derken lava atardım bide mcnin en iyi yayıyla vururdum sonra sana testere izletirdim ya da çığlık 7
Şahdamarını gırtlağına sokarım. Nefes alamaz, kendi kanında boğulursun. Nefes almaya çalışırken demir bir kazığı başının üstünden çıkarırım.Önce kafasını keser. sonra beynini çıkararım.Sonra tüm damarların çıkarıp direkt beyinle kalbini bağları ev tekrar onun içine yerleştiririm.Sonra kalbine 1 ton yük bindiririm ve vücdünü patlatırım...
Üstteki sen miydin lo ?Şahdamarını gırtlağına sokarım. Nefes alamaz, kendi kanında boğulursun. Nefes almaya çalışırken demir bir kazığı başının üstünden çıkarırım.
Şahdamarını gırtlağına sokarım. Nefes alamaz, kendi kanında boğulursun. Nefes almaya çalışırken demir bir kazığı başının üstünden çıkarırım.
Gçna kirpi koyarımneymarın bir sezon içinde giydiği terli formaları yediririm![]()