Üstteki üyeyi nasıl öldürürsün?

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çıplak bir şekilde, cinsel organını işkence timsahına koyarım. Timsahın şalterini çekince organın kopar sonra sana zorla 5 kutu bira ve şarap içirir sarhoş oluncaboş cinsel organına kazığı sokarım ve sonra gırtlağını ağzına sokarım.[DOUBLEPOST=1406641244,1406640609][/DOUBLEPOST]Konu 1 yıllık ha ._.
sevgilini alırdım (var olduğunu düşün) onla ********* senide lavlı biye bağlardım zsevgilini alırrdım soyardım sapık sapık şeyler yapardık sonra sana sevgilini veriyorum derken lava atardım bide mcnin en iyi yayıyla vururdum sonra sana testere izletirdim ya da çığlık 7

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sevgilini alırdım (var olduğunu düşün) onla ********* senide lavlı biye bağlardım zsevgilini alırrdım soyardım sapık sapık şeyler yapardık sonra sana sevgilini veriyorum derken lava atardım bide mcnin en iyi yayıyla vururdum sonra sana testere izletirdim ya da çığlık 7
Cedar Senai 1972

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Önce kafasını keser. sonra beynini çıkararım.Sonra tüm damarların çıkarıp direkt beyinle kalbini bağları ev tekrar onun içine yerleştiririm.Sonra kalbine 1 ton yük bindiririm ve vücdünü patlatırım...

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kafasını keser 1 saniye geçmeden kafasını ona doğru çevirir ve kızgın su dökerdim ve kendi kafası kopmuş bedenine baktırırdım

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Göğüs uçlarını teker teker kesip ondan kemer yaparım kafasınıda duvarıma asarım. >:-)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çıplak olarak ortası delik bir sandalyeye bağlayıp altına fare koyardım farede seni içten içie kemirerek öldürürdü

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce kafasını keser. sonra beynini çıkararım.Sonra tüm damarların çıkarıp direkt beyinle kalbini bağları ev tekrar onun içine yerleştiririm.Sonra kalbine 1 ton yük bindiririm ve vücdünü patlatırım...
Şahdamarını gırtlağına sokarım. Nefes alamaz, kendi kanında boğulursun. Nefes almaya çalışırken demir bir kazığı başının üstünden çıkarırım.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ronaldonun kokuşmuş çoraplarının terini içtiği kolaya atarım, onu içirip öldürürüm.