Hachiro-sama
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
sen git biyokinezi konuna dönGram korkmadım doğrusu lao .-. Fakat şimdi sağıma bakmaya o kadar çok korkuyorum ki... Sanki şu an oradan bana bir şey bakıyor... "Düşünme! Sadece düşünme!"
sen git biyokinezi konuna dönGram korkmadım doğrusu lao .-. Fakat şimdi sağıma bakmaya o kadar çok korkuyorum ki... Sanki şu an oradan bana bir şey bakıyor... "Düşünme! Sadece düşünme!"
kork diye paylaşmadımkiGram korkmadım doğrusu lao .-. Fakat şimdi sağıma bakmaya o kadar çok korkuyorum ki... Sanki şu an oradan bana bir şey bakıyor... "Düşünme! Sadece düşünme!"
Geçmiş olsun hatırlatma ya korkuyorum ;(Beni de Cin çarptı bros![]()
Korkayım diye paylaşmadın ama paranormal deyince aklıma korku geliyor "SAĞA BAKMA!!"kork diye paylaşmadımki![]()
Onun yüzünden oldu zaten ._. *hala bırakmadım*sen git biyokinezi konuna dön![]()
Gece kabuslarına girmesini istemiyorsan sadece bunu düşünme.Yapmayın şöyle paranormal şeylerSonra gece kabuslarıma giriyor sonu iyi bitmiyor
![]()
banada bu gidişle çarparBeni de Cin çarptı bros![]()
Paylaş. Lütfen paylaş. Paylaş ki insanların psikolojilerini boz.banada bu gidişle çarpar[DOUBLEPOST=1407090639,1407090588][/DOUBLEPOST]bugün yada yarın cinlerle ilgili bilgiler paylaşacağım
Ama bana göre beni çarpan şey Cin değildi bundan %100 eminim çok daha farklı ve başka bir şeydi fakat beni hoaya götürdülerbanada bu gidişle çarpar![]()
Bkz. Biyokinezi ? Hani düşünce gücüyle değil cinler ile olan Biyokinezi?Ama bana göre beni çarpan şey Cin değildi bundan %100 eminim çok daha farklı ve başka bir şeydi fakat beni hoaya götürdülero da Cin çarpmış dedi işte sonra bir de köpek olayım var benim meğer oymuş Cin ve o köpek kayboluyor arkadaşlar benim olayımdan evvel yok oluyor bildiğiniz
![]()
Sen düşünme dedikçe aklıma daha çok geliyorGece kabuslarına girmesini istemiyorsan sadece bunu düşünme.
O zaman bu konuyu terk edebilirsin ki daha fazla aklına gelmez. *hayır müziğim bitti olamaz*Sen düşünme dedikçe aklıma daha çok geliyor![]()
Biyokineziyle ne alakası var? Beni neyin çarptığını ben gayet iyi biliyorum hatta ben hastanedeyken bile hastaneye gelmişti fakat birden ortadan kaybolmuştu herhalde bu çocuğun işi bittimi diye geldi ve daha dün yine onu gördüm gibi oldum bir şeyleri arıyor gibiydi bir türlü bunun gibi varlıkların neyin nesi olduğunu çözemedim gitti!Bkz. Biyokinezi ? Hani düşünce gücüyle değil cinler ile olan Biyokinezi?
kim okuduğu birşeyden kokarki o gün yatarken poponu açamassın o kadarPaylaş. Lütfen paylaş. Paylaş ki insanların psikolojilerini boz.