Lozan Barış Antlaşması Bitiyor!

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer forumda küfür vs şeyler yasak olmasaydı derdimde hatta ban yemyei göze alarak (Kaldırıldı.) yiyosa gelsinler Geldikelri GİBİ GİDERLER

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
woaw bak kendin dediğin şeyi kendin çürüttün hani imtihan
Baba tarafından dedem çok ağır ''imtihan'' olmuş; Bir delinin oğlu olarak doğmuş, 8 yaşında evinden kapıdışarı edilip kendi başına Nevşehir'den Kayseri'ye yürümüş ve orada bir terzinin çırağı olarak çalışmış. Sonra burslu olarak bir yatılı okul kazanmış ve orada okumaya başlamış. Bir sınıf arkadaşı kopya istemiş fakat dedem vermemiş, arkadaşı kalemi dedemin yatağının altına saklayıp okuldan atılmasına sebep olmuş. Sonra babaannem ile evlenip Almanya'ya çalışmaya gitmiş. Sonra Nevşehir'e dönüp çiftçilik yapmış ve zorda olsa babamın okumasını sağlamış. Sence bu ağır bir imtihan değil mi?

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
saol abide serverde sana ban attıydım ama sonra adını uttuğum için yapamadıkm açıkalrı kapattım neyse konu nerden nereye geldi :D şurası bi gerçek Türkiye ye saldırı yapcak bi ülke lideri Daha Anasının karnından doğmadı

En iyi cevaplar
0
Baba tarafından dedem çok ağır ''imtihan'' olmuş; Bir delinin oğlu olarak doğmuş, 8 yaşında evinden kapıdışarı edilip kendi başına Nevşehir'den Kayseri'ye yürümüş ve orada bir terzinin çırağı olarak çalışmış. Sonra burslu olarak bir yatılı okul kazanmış ve orada okumaya başlamış. Bir sınıf arkadaşı kopya istemiş fakat dedem vermemiş, arkadaşı kalemi dedemin yatağının altına saklayıp okuldan atılmasına sebep olmuş. Sonra babaannem ile evlenip Almanya'ya çalışmaya gitmiş. Sonra Nevşehir'e dönüp çiftçilik yapmış ve zorda olsa babamın okumasını sağlamış. Sence bu ağır bir imtihan değil mi?
kardeşim ben senin için diyorum ve bu burda bahsettiğimiz kişi sendin ve yine inkar ediyorsun baba tarafından diyorsun evet ağır bir süreç ama baba tarafından :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İşsizlikten Wikipedia'yı tamamen okudum :D
Ben işsizlikten çok yararlı ve verimli geçirilmiş bir zaman olarak görüyorum. :D
Kusura bakma ama zaten Müslüman değilim bu ayrı konu. Savaşta dualardan çok silahlar konuşur ve kan akar. :([DOUBLEPOST=1407999245,1407999026][/DOUBLEPOST]
İsrail ekonomi olarak dünyada çok önemli bir yere sahip. Ve bunun büyük bir kısmını türkiye sağlıyor ona. Çiftçilerin aldığı tohumların %99'u israil'den geliyor. Dünyadaki birkaç ülke gazze için protesto yaparsa ve israilden hicbirsey almazsa ekonomisi çöker-zarar görür.
Doğru söylüyorsun israil ile ticaret yapıyoruz ve büyük bir payımız var fakat şimdiye kadar elde ettikleri para bir kaç yıl daha ayakta tutabilir bence onları.
Ben bu Dunyada Imkansizi gördum imkansizi yaşadim Bariş dediğiniz şey nedirki ? 10 sene önce pc lerimiz neydi ? Nerden nereye geldik bana sorarsaniz teknoloji öyle gelişecekki savaşa gerek kalmayacak.
Ayrı bir yorum ve olası bir durum. Savaşa gerek kalmayabilir fakat biyolojik rekabet (hastalık savaşları) ve teknoloji çekişmeleri de olası.:)[DOUBLEPOST=1407999355][/DOUBLEPOST]
Üniversiteyi yurt dışın da kazanmaya bakın :lol:
Bak şahsen öyle düşünüyorum. İnsana verilen değer birçok ülkede daha fazla. D[DOUBLEPOST=1407999449][/DOUBLEPOST]@lider12 , @98IamLegend98 , @AxcelaD keşke bir tartışma ortamı olmadan konuşsaydık çünkü bu yasak biliyorsunuz. Yorumlarınız için teşekkür ederim ama biraz daha dikkat ederseniz sevinirim sonuçta herkesin kendi görüşü.

• Beğen
Reactions: DIO