10 saatir cuvara ne diye düşünüyordum şimdi anladım sigara olduğunuTek olmak daha iyi bence rahat rahat bi cuvara yakam
Yok ya tek olunca huzursuz oluyorum o gelene kadarda sebe allah sarkisini dinliyorum belki rahat birakirlar ALLAH kelimesi falan var icinde aslinda dans sarkisi ama allah falanda karistiriyoTek olmak daha iyi bence rahat rahat bi cuvara yakam
neden ilk allah sonradan ALLAHYok ya tek olunca huzursuz oluyorum o gelene kadarda sebe allah sarkisini dinliyorum belki rahat birakirlar ALLAH kelimesi falan var icinde aslinda dans sarkisi ama allah falanda karistiriyo
↪✴ MoonLight Build Team ✴↩|↪✖↩ OyunEsiri ↪✖↩
Bilmemneden ilk allah sonradan ALLAH![]()
allah yazsanda sıkıntı olmaz extra sevap kazanmıyosun ALLAH yazıncaBilmemama saglam tespit yaptin
allah yazsanda sıkıntı olmaz extra sevap kazanmıyosun ALLAH yazınca![]()
canım çok isterdimde az sonra yatıcamneyse beyler icime sıkıntı girdi skype gelebilirmisin beraber oyun oynayalim
Tamam sağol canim iyi gecelercanım çok isterdimde az sonra yatıcam![]()
tşk rüyynda bni gör .sTamam sağol canim iyi geceler![]()
Uyumuyomki .dtşk rüyynda bni gör .s
İşte odaklanıyorum ama odaklandığım anda o varlıklar aklıma geliyor ve korkmaya baslıyorumAllah korkusu?bu ara da ezandan korkulur mu ya?
Ne güzel okunuyor,yerine geçip sessizce dinleyeceksin sonra da işine koyulacak sın.
Korkuyu azalticak bir aktivite biliyorum .Dİşte odaklanıyorum ama odaklandığım anda o varlıklar aklıma geliyor ve korkmaya baslıyorumAnnem yanımdayken hiç korkmuyorum ama sıkıntı orda annem uyuyo oluyo cogunlukla ve suan memleketteler evde sevgilim ve ben varız
![]()