Sabah Ezanından Korkuyorum Nedeni nedir ?

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sende ezandan kork hala .D
Birde Şöyle bir durum var uyur gezerim sanırım yada o varlıklar tarafından yönetiliriyorum memleketteyiz okullar yeni kapandı. Neyse yattık gece 12 gibi anneannemle yatıyodum anneannem kalktıgım anda uyanır. İmanlı bir kadın. Uyandıgımda bizim köyden 10-15 Km uzakta Mecidiye diye bi köy var. Onun girişinde 108 Dönümlük bir arazimiz var arazinin tam ortasında yüksek gerilim hattının direği var tam onun altında ezan okunmadan 1-2 dakika önce uyandım nerdeyim falan derken hop ezan okundu korkutan titriyorum o derece neyse telefonum caldı Umay arıyo hayatım nerdesin cok korkuyorum diyo ama nasıl aglıyo hop hat kesildi. o an kopmusum uyandıgımda balya arabasının üstündeydim Balya zamanıydı babamlarda balyaları topluyodu arazideki o gunlerde. beni orda yatıyo gorunce almıslar :D babam sorular sordu nasıl geldin falan filan annem anladı zaten oda yasamıs kucuklugunde bu tur olaylar ondan ustume gelmedi. ordan tatile gectik tatil dönüşü kursun döktürdü. Tatile gitmeden önce Umayla konustum bir şey gördüm falan cıldırdım dedi. Benim yaşadığım çok olay var evin etrafında dolaşan askerlerden tut evin temeli atılırken bulunan kemiklere kadar ne ararsan var

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Git bi gusül al mk
.D
Bir gün anlatırım tüm yaşadıklarımı diğer aile bireylerinin akrabalarımın yaşadıkları olayları falan. Belkide onların yaşadıkları şeyleri anlatıyorlar ya bilinç altımda oluşan bir şey ama o AVM ye nasıl gidicek o araba ? Kamera kayıtları var neyse ezan okundumu kulaklarım gitti sesten

cbg2002_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende sabah ezanı okununca ne yapacağımı şaşırıyorum bildiğin delirmiş gibi oluyorum korkudan :D

mine.master

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabah ezanı biraz değişik okunur. Ondandır. O sessizliğin içinde aniden ezan okununca da insan biraz ürker tabii. Hangi oyunu oynadığına da bağlı. Ayrıca sabah ezanında uyanıksan git bi namaz kıl!

Tapatalk ile Kamyon Kasasına Davar Yüklerken Gönderildi

cbg2002_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sabah ezanı biraz değişik okunur. Ondandır. O sessizliğin içinde aniden ezan okununca da insan biraz ürker tabii. Hangi oyunu oynadığına da bağlı. Ayrıca sabah ezanında uyanıksan git bi namaz kıl!

Tapatalk ile Kamyon Kasasına Davar Yüklerken Gönderildi
Ben biraz da ezan okununca 3 harflilerin yer yüzüne indiğini bildiğimden dolayı korkuyorum.Korku filmlerinin etkileri :D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
İlk defa ezandan korkan bir insan görüyorum şu hayatımda. Çok garip bi' şey. Ben de korkardım bi' zamanlar. Şimdi korkmuyorum çünkü duymuyorum sabah ezanını hiç :lol:

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Psikolojik bir şey, beynini şartlandırmışsın. Korkacak bir şey olmadığını, sadece bir ses olduğunu kendine kanıtlaman lazım. Sonuç olarak din, korkularla beslenir.

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende de oluyordu 2 3 yıl önce. Sonra düzeldi bilmiyorum ezandan 1 dk önce falan uyanıyodum ezan okununca korkuyordum nasıl yaptığımı bilmiyorum ama 1 2 hafta sonra geçti ''ezandan niye korkacam lan'' diye düşüne düşüne geçti.