Red_
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evethee deseneAD:ASDa don hug me mi ?
Hiç T50 kullanmadığım için bilmiyorum cnms ^^YARDIM EDİN LAĞN!
Evethee deseneAD:ASDa don hug me mi ?
Hiç T50 kullanmadığım için bilmiyorum cnms ^^YARDIM EDİN LAĞN!
@|Sincap| gel la bizim dehşet başlıyoralın beylerDehşet ! Özellikle kusma sahnesi (
)
Sansürle o mesajı yoksa arşive gidecek konu -,-Gençler Sarı bücür özür dilerim yapıyorum gelin izleyin![]()
mc demi ?[DOUBLEPOST=1408399009,1408398967][/DOUBLEPOST]Gençler Sarı bücür özür dilerim yapıyorum gelin izleyin![]()
O sincapı yazmak için Küçük L kullanıyomuşuz@|Sincap| gel la bizim dehşet başlıyor[DOUBLEPOST=1408398909,1408398873][/DOUBLEPOST]
Sansürle o mesajı yoksa arşive gidecek konu -,-
mc demi ?[DOUBLEPOST=1408399009,1408398967][/DOUBLEPOST]
O sincapı yazmak için Küçük L kullanıyomuşuz![]()
pü pü pü inşallah . (Babaanne mod activated)O değilde tek arşive alınmayan sohbet konular benim konularım oluyor (Nazar değmez inşallah)
Sonunda keşfeden ilk kişi oldumO değilde tek arşive alınmayan sohbet konular benim konularım oluyor (Nazar değmez inşallah)[DOUBLEPOST=1408399087,1408399041][/DOUBLEPOST]
@lSincapl gel la gel![]()
Bu google play google hizmetleri falan yer mi interneti?@B38T14 telefon ayarlarında mobil veri mobil internet benzeri bir şey yazması lazım onu kapat.
Geleceği parlak bir ses bence megastarlığa gider bu şarkıSonunda keşfeden ilk kişi oldum[DOUBLEPOST=1408399182][/DOUBLEPOST]
Girersen yer.Bu google play google hizmetleri falan yer mi interneti?
Geçen gün bir beyin yemişim var ya öffff mükemmeldi.Üzerine bir de ekstra kan sosu mmmm...Geleceği parlak bir ses bence megastarlığa gider bu şarkı