- En iyi cevaplar
- 0
Ov şit men lanet olası lanet derhal bana nükleer fındıkları hazırlayınBiz zombiler senin fındıklarını çalacağız seni vatan haini zombi sincap !
Ov şit men lanet olası lanet derhal bana nükleer fındıkları hazırlayınBiz zombiler senin fındıklarını çalacağız seni vatan haini zombi sincap !
Sincaplar müttefiğimizdir zaten fındıkları onlara biz veriyoruzBiz zombiler senin lanet fındıklarını çalacağız seni lanet olası vatan haini zombi sincap !
Yakalayın şu sincabı !Ov şit men lanet olası lanet derhal bana nükleer fındıkları hazırlayın
yeniden oku sen boğuldun .-.Lanet olası lanet fındıkları korumalıyım olağanüstü hal ilan edildi bana hemen tavşanları bağlayın destek lazım
Artık değiller ! Geçen gün Zombiistan'a yaptıkları saldırıdan sonra birçok vatandaşımız öldü.Güdümlü fındıklarıyla kimseye acımadılar !Sincaplar müttefiğimizdir zaten fındıkları onlara biz veriyoruz
Dur adamım laaaanet olsun anlaşabiliriz ben de sizdenim ve size taze beyinler vericem hadi ama meeen c'mon yoksa seni kuyruğumla döverim anlaş benimle
Uydurmayınız sayın . Dış işleri bakanı Zombi Red_Artık değiller ! Geçen gün Zombiistan'a yaptıkları saldırıdan sonra birçok vatandaşımız öldü.Güdümlü fındıklarıyla kimseye acımadılar !
Sincap gölün bütün suyunu içerSonra redi vurur *
Sincap ın kavuğuna doğru yola çıkar*
Eve vardığında sincap şaşkına döner *
Kerem : Nerde o !
Sincap : Kim ?
Kerem : Kim olduğunu biliyorsun
Sincap ısrarla bilmediğini söyler *
Kerem onu yumruklamaya çalışır *
Sincap sıvışır ve Kerem in içine girip dişlemeye çalışır*
Kerem onu tutup göle atar *
Sonra kusar *Sincap gölün bütün suyunu içer
Avukatımı istiyorum[DOUBLEPOST=1408489542,1408489522][/DOUBLEPOST]Uydurmayınız sayın . Dış işleri bakanı Zombi Red_
Ama keremin üstüneSonra kusar *
Başkan bunu onaylamıyorAvukatımı istiyorum[DOUBLEPOST=1408489542,1408489522][/DOUBLEPOST]
Ama keremin üstüne
Benim haklarım var adamım ben özgür bir sincapım FREEDOM FREEDOM FREEEDOM PEACE DUDE HÜLLLLLOOOOOĞĞĞBaşkan bunu onaylamıyor
Kerem benim eve gelir ve şu sahne olurAvukatımı istiyorum[DOUBLEPOST=1408489542,1408489522][/DOUBLEPOST]
Ama keremin üstüne
O gün siz yan gelip yatıyordunuz dimi sayın Kral ? Benim o savaşta annem öldü ![DOUBLEPOST=1408489998,1408489875][/DOUBLEPOST]Uydurmayınız sayın . Dış işleri bakanı Zombi Red_
Ben Kerem değilimKerem benim eve gelir ve şu sahne olur
1.40 ve 2.00 arası
Red : spy
ben : sniper
Dürbünlü tüfek bilgisayar
Ben ölürüm *[DOUBLEPOST=1408489786][/DOUBLEPOST]pardon 1.48 2.00 arası
Hatırlatırım 2005 yılında sincaplar baş düşmanımızdı şimdi müttefikiz . Anneniz öldümü ? Zozzo kasabasında yaşıyor . Anneniz hayatta . Ve ben savaştaydım ! (ne güzel uyduruyoruz lanO gün siz yan gelip yatıyordunuz dimi sayın Kral ? Benim o savaşta annem öldü !
düzelttim taam mı sO gün siz yan gelip yatıyordunuz dimi sayın Kral ? Benim o savaşta annem öldü ![DOUBLEPOST=1408489998,1408489875][/DOUBLEPOST]
Ben Kerem değilim![]()