Red'in Partisi vol.2 !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lanet olası klonum o savaşta ölmüştü gördüğünüz klonumdur ayrıca isyancılar tüm orman halkının önünde asılmıştı
İsyancıların benim annemi öldürdü.İntikamımı alacağım ![DOUBLEPOST=1408490633,1408490585][/DOUBLEPOST]
Ölen tupoydu ! Nufus annen yaşıyor tupo ölmüş ! Anneni gözaltına aldık . Senin öldüğünü sanınca savaşın olmadığı bir yer bulup orda hayat kurmuş vee nokta * bir daha annem öldü dersen döverim :D*
Ne ??? Annem beni burada bırakıp gitti mi ??? Annemm :(

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İsyancıların benim annemi öldürdü.İntikamımı alacağım !
İsyancıları astık ve size gönderdik siz de o gün onları yediniz ve o günü ''Yeniden Doğuş Bayramı'' yaptınız hatırlayınız[DOUBLEPOST=1408490686,1408490646][/DOUBLEPOST]Eğer işler tatlıya bağlandıysa size bir barış antlaşması gönderebilirim

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsyancıların benim annemi öldürdü.İntikamımı alacağım ![DOUBLEPOST=1408490633,1408490585][/DOUBLEPOST]
Ne ??? Annem beni burada bırakıp gitti mi ??? Annemm :(
İsyancılar teyzeni öldürdü . Ve isyancıları Develer yollamış karşılığında para teklif etmişler

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsyancıları astık ve size gönderdik siz de o gün onları yediniz ve o günü ''Yeniden Doğuş Bayramı'' yaptınız hatırlayınız[DOUBLEPOST=1408490686,1408490646][/DOUBLEPOST]Eğer işler tatlıya bağlandıysa size bir barış antlaşması gönderebilirim
Hiç ama hiç göndermeyin sayın sincap bey...Sizinle iş yapacağıma kendimi asarım daha iyi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...