Lozan Barış Antlaşması Bitiyor!

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunu bilinki ALLAH dan umudunuzu kesmeyin ve kurandaki su ayeti unutmayin turkler dunyaya 2 kez hukmedecek turkiyeye savas acmak o kadar kolay deil 76milyonun onune tek bir ulke gecemez israil amerika dahil ancak 4 5 ulke toplanirsa olur. Nukleer bombayi atmak hicbir ulkeye yemez gelelim ekonomiye turkiyenin buyuyen bir ekonomisi var israilden fazla ve sanirim dunya arastirma kuruluna hic bakmiyorsubuz galiba israilden fazla askeri gucumuz var israile tek basimiza kalsak parcalariz herneyse fazla yazamadim telefondan lozan baris antlasmasi 2023de bizmiyor sadece bazi onemsiz kosullar bitiyor

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunnuda bilin turkiyenin savas gucu tank ucak denizalti filan hersey dahil 6. Veya 4. Yakin zamanda dunya arastirmasina bakdim israil bizim 2 3 sira altimizda

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsrail 8-9 milyonluk bir nüfusa sahip ve buna rağmen bir süpergüç. Adamlar o nüfusa rağmen teknoloji, bilim ve ekonomi alanlarında gerçekten ileride. Ayrıca tek mesela israil değil ki bize düşman olan bir sürü ülke var. Biz süpergüç değiliz. Dünya'ya 2. kez hükmediceğimiz kesin değil. Uydurma olmadığını nerden biliyoruz ? Kuran okumadım. Bu yüzden bilmiyorum. Ayrıca unutmayın 76 milyonun tümü Türk değil sadece 55 milyonu Türk. Anladınız ne demek istediğimi.. Durum vahim.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İsrail 8-9 milyonluk bir nüfusa sahip ve buna rağmen bir süpergüç. Adamlar o nüfusa rağmen teknoloji, bilim ve ekonomi alanlarında gerçekten ileride. Ayrıca tek mesela israil değil ki bize düşman olan bir sürü ülke var. Biz süpergüç değiliz. Dünya'ya 2. kez hükmediceğimiz kesin değil. Uydurma olmadığını nerden biliyoruz ? Kuran okumadım. Bu yüzden bilmiyorum. Ayrıca unutmayın 76 milyonun tümü Türk değil sadece 55 milyonu Türk. Anladınız ne demek istediğimi.. Durum vahim.
Aynen öyle.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Şimsi bana yine dinsiz damgasını vurmayın ama siz burda bizim ALLAHımız var derken onlar araştırıyor teknolojilerini geliştiriyor.Dünyanın en büyük şirket ve sitelerinin sahipleri yahudi adamlar son 100 yılda ''bildiğim kadarıyla'' 90 dan fazla nobel aldı.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimsi bana yine dinsiz damgasını vurmayın ama siz burda bizim ALLAHımız var derken onlar araştırıyor teknolojilerini geliştiriyor.Dünyanın en büyük şirket ve sitelerinin sahipleri yahudi adamlar son 100 yılda ''bildiğim kadarıyla'' 90 dan fazla nobel aldı.

Şuda bir gerçek ki;
Bu zamanda bulunan teknolojinin temelini orta çağda müslümanların atmış olması.
Ve bu olayın yalanlanması ^^

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekçi olalım.İsrail tüm silahları Filistin'in üstünde deniyor.O azınlık nüfus hala dayanıyorsa Türkiye,İsrail'i teke tekte dağıtır...

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Gerçekçi olalım.İsrail tüm silahları Filistin'in üstünde deniyor.O azınlık nüfus hala dayanıyorsa Türkiye,İsrail'i teke tekte dağıtır...
Ne kadar gerçekçi.Filistinin kendine karşılık veremeyeceğini bildiği fazla yüklenmek yerine yavaş yavaş yokediyor.Ayrıca kendi topraklarını geri aldığı ve ülkesine yakın olduğu için nükleer silahtan kaçınıyor.Ya türkiye ? Bada güm pat küt çat küt.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sonuç olarak Lozan Barış Antlaşmasının bitmesi iyi veya kötü bir olaya yol açacak. :)

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler O Kadar Abartmayın Lozan Barış Anlaşması Bozulana Kadar Devam Edicek AYRICA israile türkiye karşı karşıya gelse parçalanırlar[DOUBLEPOST=1408466742,1408466677][/DOUBLEPOST]
Ne kadar gerçekçi.Filistinin kendine karşılık veremeyeceğini bildiği fazla yüklenmek yerine yavaş yavaş yokediyor.Ayrıca kendi topraklarını geri aldığı ve ülkesine yakın olduğu için nükleer silahtan kaçınıyor.Ya türkiye ? Bada güm pat küt çat küt.
Sen Okadar Kolay mı Sanion O Bombayı Atmayı Atsalar O Ülkeyi Parçalarlar Bilionmu

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"!"Ayrıca Rusya veya Amerika ikisiniden biri çıkabilecek olağan bir savaş durumunda bizi yanına alır.Ki Türkiye burada Rusların yanında yer alırsa destek olarak Çin,Kore,Japonya vb. gelecektir diye düşünüyorum.Bu İsrail ile Amerika birleşse bile hiçbir şey yapamayacakları anlamına gelir.Eğer Dediğim gibi olursa sonunda Türkiye girdiği bir Dünya Savaşı'ndan galibiyetle ayrılır...

Müttefik attırmaz o bombayı.Türkiye hangi bloklanmaya girerse girsin o korunacaktır.

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Savasta kaybetmedigimiz toprakları İsmet paşa sayesinde masa başında kaybettik vede Lozan demek büyük İsrail projesi demektir inşallah 2023 de Lozan biticek ve Musul ile Kerkük'e giricez Allah'ın izniyle Allah herseye kadirdir gücü yetendir

wendell09

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Savasta kaybetmedigimiz toprakları İsmet paşa sayesinde masa başında kaybettik vede Lozan demek büyük İsrail projesi demektir inşallah 2023 de Lozan biticek ve Musul ile Kerkük'e giricez Allah'ın izniyle Allah herseye kadirdir gücü yetendir
...

...

Son düzenleme:

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsrail'in arkasında Amerika var. Ama eğer ki belgesel izliyorsanız Amerika'nın da bitmek bilmeyen bir borcu var. Amerika'nın arkasında'da Avrupa var. Yani; gg wp
Türk olarak 9 tane Koskocaman Türk cumhuriyeti var Biz o zamana kadar kesin birleşiriz zaten o vakit her türlü kimse karşımızda duramıcak zaten şu an ülkemizde osmanlı soyundan bi kaç genç varmış osmanlı tekrar dirilirse o zaman amerika felan yalan hikaye olucak.

Glyphl

En iyi cevaplar
0
haklısın

sayi bu şirketin sahiplerin ve çalışanları sırayla ölcek ve hepimiz ölcez adam istediği kadar alsın ama asla o paraları yanında götüremicek hesap gününde ne kadar nobel ödülü aldın diye sormicaklar
Hesap gününe kadar ağzımıza etsinler gerisi mühim değil diyosun ? Kuran sana öğrenmeyi bilimide emrediyor git okuda gel.