Minecraft Mix Map (Parkur , adventure ... ) - Elysium Yeni Cennet [Fragmanlı]

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mapı Şimdi İndiriyorumda Size Bir Tavsiye Vereyim.

Mesela bende video beyaz. Bembeyaz hiç kimsenin videosunu izleyemiyorm (youtubeyede giremiyorm, o benden kaynaklı) bunu geçtim bu herkeste olmaz. Video izleyemeyecek kadar donuyor diyen var. Kotası aşmış kişiler video izleyemiyorlar. Yani Varda Var. O yüzden 1 video yerine (hani video kalabilir ona bir şey demiyorm) 3-4 resim atsanız çok mu olur. Spoilere koyun hem bakmak isteyen videoya bakar bakmak isteyen direk resimlere bakar indirir. Size Tavsiyem buydu ^^,

DavutAydin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mapı Şimdi İndiriyorumda Size Bir Tavsiye Vereyim.

Mesela bende video beyaz. Bembeyaz hiç kimsenin videosunu izleyemiyorm (youtubeyede giremiyorm, o benden kaynaklı) bunu geçtim bu herkeste olmaz. Video izleyemeyecek kadar donuyor diyen var. Kotası aşmış kişiler video izleyemiyorlar. Yani Varda Var. O yüzden 1 video yerine (hani video kalabilir ona bir şey demiyorm) 3-4 resim atsanız çok mu olur. Spoilere koyun hem bakmak isteyen videoya bakar bakmak isteyen direk resimlere bakar indirir. Size Tavsiyem buydu ^^,

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Bir Maptı. Öğleye Yakın Oynamıştımda foruma girme zamanım yoktu.
Parkurda çok zorlandım-
Diamondu bulmakta zorlandım :D
Onun dışında güzeldi devam etmeni isterim ^^

DavutAydin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel Bir Maptı. Öğleye Yakın Oynamıştımda foruma girme zamanım yoktu.
Parkurda çok zorlandım-
Diamondu bulmakta zorlandım :D
Onun dışında güzeldi devam etmeni isterim ^^
Teşekkür ederim 2. si daha güzel olacak inşallah :)..[DOUBLEPOST=1408445867,1408427914][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar parkur o kadarda zor değil hızlı koşarsanız geçersiniz[DOUBLEPOST=1408457526]

Son düzenleme:

omer61910

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım mapını oynamadım ama güzele benziyor. Ben yapısına bakmıyorum içeriğine bakıyorum fotoğraflara bakarsak güzele benziyor :)