Merhaba!

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hoş geldin.Adım Emir.Ben 15 yaşındayım.Mod ve plugin kodlamacılığı-manga kurgulama ve çizerliği - modelleme ve illüstrasyona ilgim olduğu gibi çalışmalarım da var.Memleket Ankara diyebiliriz.Her konuya tam anlamıyla hakim olamadığım gibi her konu hakkında da ufak da olsa bilgim vardır.Onun dışında gayet normal birisi olarak görebilirsin beni.

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hoş geldin.Adım Emir.Ben 15 yaşındayım.Mod ve plugin kodlamacılığı-manga kurgulama ve çizerliği - modelleme ve illüstrasyona ilgim olduğu gibi çalışmalarım da var.Memleket Ankara diyebiliriz.Her konuya tam anlamıyla hakim olamadığım gibi her konu hakkında da ufak da olsa bilgim vardır.Onun dışında gayet normal birisi olarak görebilirsin beni.
"Her konuya tam anlamıyla hakim olamadığım gibi her konuda ufaktaolsa bilgim vardır" Bu cümlede beni anlattın :) Hoşbulduk bu arada :)

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin, Karadenizliyim :D yaşıtız, modlardan anlarım ama yapamam :D, anime izlerim, hiçbir konuda usta değilim, java dilini @Schaffer79 u geçme amacıyla öğreniyorum :D(Asla olmayacak),Minecraftda komut bloklarından anlarım, çizime yeteneğim yoktur,şu an bu yazıda kullanmasamda Türkçeye dikkat ederim :D, çay severim ve şekersiz :D,photoshop bilmem :D (bir keresinde arkadaşımın kafasıyla zombinin kafasını değiştirdim :D)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle forumumuza hoş geldin. Adımı bilen bilir gizli tutacağım artık (Maskeyi takıyorum) B). Sen bana "Spectra Phantom MK2" diyebilirsin. Kısaca "Spectra". B) MC oynamayı çok severim. Tam bir anti-sosyalimdir. Dünyadaki en anormal kişi olarak görebilirsin beni. Creepypasta denilen korkunç olayları nedense sürekli yaşarım, garip yaratıklar mı çağırıyorum anlayamadım hala... :) Bakugan en sevdiğim filmdir. MLP ve Tsubasa da sevdiğim diğer filmler.

Hayat felsefem de şudur:

"Kullanamıyorsam gücün ne anlamı vardır ki?" Spectra Phantom

Merak etme kimsenin ağzı açık kalmaz B)

belki adam biliyor işini? bir çalışmasını gördükten sonra ortaya çıkar zaten her şey. B)

aynen tam beni anlatıyor.[DOUBLEPOST=1409810652,1409810533][/DOUBLEPOST]
Ben yeni değilim 2013'ün Aralığından beri vardım.

Sen çok mu güzel yapıyorsun ?

benden daha eski zaten ^^