EscapedSquid
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Dikkat edin, uyarı alabilirsiniz.. 
"Her konuya tam anlamıyla hakim olamadığım gibi her konuda ufaktaolsa bilgim vardır" Bu cümlede beni anlattınÖncelikle hoş geldin.Adım Emir.Ben 15 yaşındayım.Mod ve plugin kodlamacılığı-manga kurgulama ve çizerliği - modelleme ve illüstrasyona ilgim olduğu gibi çalışmalarım da var.Memleket Ankara diyebiliriz.Her konuya tam anlamıyla hakim olamadığım gibi her konu hakkında da ufak da olsa bilgim vardır.Onun dışında gayet normal birisi olarak görebilirsin beni.
Sende benden iyi yapamazsın hıh B)Tasarimi grafigi benden iyi yapamazsin
Thanks B) Ama cidden daha forumda hiçbir çalışman yok.Biz nereden bilelim senin iyi olduğunu ?Mizahında içine ettin.Bravo
Merak etme kimsenin ağzı açık kalmaz B)Daha bu hafta kayit oldum.Zaten calismalarimi atinca tum herkesin agzi acik kalacak.
hiçbir şey hissetmiyordum ama seni sinir etmek için yapmaya devam edeceğim ._. B)O gözluku isareti 2debir yapinca kendini ne zannediyorsun.
Oha süper çizmişsin vallahi.+ Kimin bebe olduğu belli karşındaki kim bilip bilmeden konuşma.Tipin ksin buna benziyor nk.Gelmis bana agzi laf yapiyor bebe.![]()
1.si "annk" ne demek demek ? Eğer o düşündüğüm küfürün uyarı almamak için düzenlenmiş hali ise çoktan rapor edildin.Kimsin sen merak ediyorum.annk
Ben yeni değilim 2013'ün Aralığından beri vardım.Forumun 2 yeni üyesinden kıyasıya rekabet![]()
Seninle uğraşamayacağım.Ozur dilerim yA sen yakinda adobeye rakip firMa haline gelirsin walla baK bravo. A.p.p
Merak etme kimsenin ağzı açık kalmaz B)
Öncelikle hoş geldin.Adım Emir.Ben 15 yaşındayım.Mod ve plugin kodlamacılığı-manga kurgulama ve çizerliği - modelleme ve illüstrasyona ilgim olduğu gibi çalışmalarım da var.Memleket Ankara diyebiliriz.Her konuya tam anlamıyla hakim olamadığım gibi her konu hakkında da ufak da olsa bilgim vardır.Onun dışında gayet normal birisi olarak görebilirsin beni.
Ben yeni değilim 2013'ün Aralığından beri vardım.
Sen çok mu güzel yapıyorsun ?