slenderman song

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ondan Sadece Bir Tane Yok. ._. Ve O Baktığı Her Bir Kişiyi Işınlayıp, Kız ise Tecavüz Edip İşkence Çektirerek Öldürüyor, Yetişkin Bir Erkek İse İşkence Çektirip Öldürüyor, Küçük Bir Erkek Çocuğu ise İşkence Çektirip Onu Bir Zombi Gibi Bir Şeye Dönüştürüyor ve Ebediyen Onu Hapsediyor (Slenderman - The Arrival Oyununda 3. Bölümde Karşına Çıkıyor O Zombilerden Biri. Ve Seni 2 Kere Yakalarsa Ölüyorsun)
Resmini göster çocuğun+ kız çocuklarına napıyor

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar lütfen konuyu saptırmadan yorumlarınıza devam eden yoksa uyarı vermek durumunda kalıyorum.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Creepy Pasta'ları seven biri olarak slenderman'ı cool buluyorum ben ^_^ Bu arada konuyu nereye getirdiniz zombi ne alaka ya. Dağıtmayın konuyu.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir internet geyiği olarak çıkıp adına şarkı yapılması, filmlere konu olması ne garip değil mi ? Ayrıca şarkı güzelmiş. :D

Slenderman, zaten Enderman'in isim babası, ayrıca CreepyPasta'nın da öncüsüdür zaten :D Tabii bizim grubumuzu

Creepy Pasta'ları seven biri olarak slenderman'ı cool buluyorum ben ^_^ Bu arada konuyu nereye getirdiniz zombi ne alaka ya. Dağıtmayın konuyu.

Slender'in amacı bu zaten. Cool bir şekilde uyumayan çocukları yok etmek.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Creepypasta'ları seviyorsanız neden grupta aktif değilsiniz :(
Neyse,çok cool bir şarkı B)