ZiforTR
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Çok zorlanirsin acik ogretimde okuma.Benimle dalga mı geçiyorsun?
AÖL = Açık Öğretim Lisesi.
Çok zorlanirsin acik ogretimde okuma.Benimle dalga mı geçiyorsun?
AÖL = Açık Öğretim Lisesi.
Affedersin de sen kaç yaşındasın?Çok zorlanirsin acik ogretimde okuma.
14Affedersin de sen kaç yaşındasın?
1 - Avatarım'a bir tıkla da benim yaşımı gör.Bunu sana Tecrübe olarak söylüyorum her hangi bir üstünlük taslama amaçlı değil.
Neden kızıyorsun ne yaptim1 - Avatarım'a bir tıkla da benim yaşımı gör.Bunu sana Tecrübe olarak söylüyorum her hangi bir üstünlük taslama amaçlı değil.
2 - Zevkine AÖL'e gitmiyorum.
3 - Bilmediğin şeyler hakkın da yalan yanlış şeyler söyleme.
4 - Çift dikişim.
5 - Hastalandığımdan 1 ay fakülte de yattığımdan ve hala hasta olduğumdan dolayı tastik nameyi alıp AÖL'e başladım.
6 - Ne yapıp yapmayacağım seni iliglendirmez.
Bak işte bunu yaptın;Neden kızıyorsun ne yaptim![]()
Ve bunu;evet basladıda bitmek üzere.
Kızmamak elim de mi? Bilip bilmeden konuşuyorsun. Karşın da ki insanın dediklerine kanıp saatlerce uğraşa bileceğini ve bu işleri yaparken başına bir iş geleceğinden ve daha sonra senin bilip bilmeden konuştuğunu gördüğün de ne diyecek?Çok zorlanirsin acik ogretimde okuma.
Kötümü diyorum.Açık ögretim zordur diyorum.Bak işte bunu yaptın;
Ve bunu;
Kızmamak elim de mi? Bilip bilmeden konuşuyorsun. Karşın da ki insanın dediklerine kanıp saatlerce uğraşa bileceğini ve bu işleri yaparken başına bir iş geleceğinden ve daha sonra senin bilip bilmeden konuştuğunu gördüğün de ne diyecek?
Kısaca şunu söyleyelim = Kul Hakkı = İşin Bitti.
Asla Bilip Bilmeden Konuşma!
Kimine göre zor,kimine göre kolay.Bu yüzden bilip bilmeden konuşmuş oluyorsun.Kötümü diyorum.Açık ögretim zordur diyorum.
Aynştaynsan istersen hic okuma sadece üniversite sımavına girmekicin 18yasini bekle gir ve tıbı kazan.Kesinlikle acik ogretim zordurKimine göre zor,kimine göre kolay.Bu yüzden bilip bilmeden konuşmuş oluyorsun.
Ve kullandığın bilgi ''Açık öğretim zordur.'' Sana ait değil bunu büyüklerinden öğrendin ve bu halk arasın da sıklıkla kullanılan bir sözdür. Asla bilip bilmeden genel olarak konuşma. hiçbir zaman genelleme olarak söylenen sözler tutmaz. Çünkü karşın da ki insanı bilemezsin.
Seni hiç sevmeden hala bilip bilmeden konuşuyorsun ve yazıların da ise karşın da ki kişinin seçme hakkını ihlal ediyorsun. Sana ne? Bırak istediğini seçsin bir iki bir iki hata yapar doğrusunu bulur öğrenir. Ne biliyorsun Tıbbı sevmiyor?Einstein Lise diploman olmadan okuma yazma biliyor diye geçmiyorsun ne ehliyet ne de her hangi bir işte çalışamıyorsun.Amaç diploma.Şimdi sussan iyi olur senin için.Aynştaynsan istersen hic okuma sadece üniversite sımavına girmekicin 18yasini bekle gir ve tıbı kazan.Kesinlikle acik ogretim zordur
Cinsiyetin ne kız gibi okuyorum yazdiklarini merak ettim.Bir kiz böyle nazikce yazar.Seni hiç sevmeden hala bilip bilmeden konuşuyorsun ve yazıların da ise karşın da ki kişinin seçme hakkını ihlal ediyorsun. Sana ne? Bırak istediğini seçsin bir iki bir iki hata yapar doğrusunu bulur öğrenir. Ne biliyorsun Tıbbı sevmiyor?Einstein Lise diploman olmadan okuma yazma biliyor diye geçmiyorsun ne ehliyet ne de her hangi bir işte çalışamıyorsun.Amaç diploma.Şimdi sussan iyi olur senin için.
Hayır yanlış düşünüyorsun bir bey efendi böyle yazar. Yanlış anlaşılmasın.Nazikçe yazmaya çalışıyorum.Tıpkı zarif bir bayana yazar gibi.Cinsiyetin ne kız gibi okuyorum yazdiklarini merak ettim.Bir kiz böyle nazikce yazar.
Tamam.Bende astsubay olacagim mesela düsün bence astsubayligi ve polisligi sinavlarina katil.Hayır yanlış düşünüyorsun bir bey efendi böyle yazar. Yanlış anlaşılmasın.Nazikçe yazmaya çalışıyorum.Tıpkı zarif bir bayana yazar gibi.
Umarım subliminal mesajım anlaşılmıştır.
Hava bilimi okuyacağım.Fikirlerinle ilgilenmiyorum malesef. Eğer bu muhabbeti sürdürürsen alacaksın ilk uyarını konuyla alakasız mesajlardan.Tamam.Bende astsubay olacagim mesela düsün bence astsubayligi ve polisligi sinavlarina katil.