Anti-Lapis

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Serveri crackle açmıyor ki offline olarak açıyor ?

x_x Collo Terro Ritta[DOUBLEPOST=1410116271,1410103104][/DOUBLEPOST]@furkansahin1 Serverini batırdım.Bunu haketmiştin.İstediğin kadar küfür edebilirsin.Ama son hareketlerini yapmadan düşünecektin.Keşke serverdaki modluğumu alsaydında ne güzel bot atsaydım serverina :( .

[Bu mesaj bir AntiLapizcinin Çıldırınca Ne Yaptığını Gösterir.Tamamen Gerçektir.Batırdığım için Kendimle Gurur Duyuyorum.]

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kardeşim sana 1 kelimem var. o da bizi m*l yerine koyduğun backup attık bi event yaptık kimse birsey demedi hatta arkandan sövdüler . burdan sana bir Hahahahah diyorum sanki biz evanter açmayı bile biliyoruz isterseniz swyi yıkın biz yıkılmazız sabah ping çabalarınız boşa gitti sayın @Admicos[DOUBLEPOST=1410171791,1410171730][/DOUBLEPOST]
x_x Collo Terro Ritta[DOUBLEPOST=1410116271,1410103104][/DOUBLEPOST]@furkansahin1 Serverini batırdım.Bunu haketmiştin.İstediğin kadar küfür edebilirsin.Ama son hareketlerini yapmadan düşünecektin.Keşke serverdaki modluğumu alsaydında ne güzel bot atsaydım serverina :( .

[Bu mesaj bir AntiLapizcinin Çıldırınca Ne Yaptığını Gösterir.Tamamen Gerçektir.Batırdığım için Kendimle Gurur Duyuyorum.]
sana burdan naber diyorum :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
kardeşim sana 1 kelimem var. o da bizi m*l yerine koyduğun backup attık bi event yaptık kimse birsey demedi hatta arkandan sövdüler . burdan sana bir Hahahahah diyorum sanki biz evanter açmayı bile biliyoruz isterseniz swyi yıkın biz yıkılmazız sabah ping çabalarınız boşa gitti sayın @Admicos
şu an burda bir şey bile demiyeceğim. Siz 'bebeleriniz' ile event yapın arkamdan sövün bana hiçbir zararı olmaz :) Buda son mesajım. Artık etiketlerseniz sadece okuyacağım. Hoşçakal-may-ın.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
şu an burda bir şey bile demiyeceğim. Siz 'bebeleriniz' ile event yapın arkamdan sövün bana hiçbir zararı olmaz :) Buda son mesajım. Artık etiketlerseniz sadece okuyacağım. Hoşçakal-may-ın.
sende hos-ca-kal-ma akış yasta değil bastadır bunu sınırsız ban yiyene kadar unutma

ve @Admicos serveri pingledigini itiraf etti . şok şok şok haha

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@huso1515 Şunu farkettim, sen bizi suçlamak için Anti-Lapis düşman serverler gibi konular açıp gruptan kişileri teşvik etmişsin. Ayrıca yanlızca bir iki şaka yollu konuyu göstererek çarpıtmışsın. Yani bizi kötü göstermeye çalışıyorsun. Ancak haberin olsun, gerçekler acıdır. Bizim tek derdimiz Türkiye'deki lapis anlayışını değiştirmek. Bu yoldan oyun zevkinden anlamayan "abi"ler yüzünden dönmeyeceğiz. Nedense kurallar sayfası, vs. sslerde yok. Çünkü o kısımlar size batıyor. Bunu kabul edin artık.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
kardeşim sana 1 kelimem var. o da bizi m*l yerine koyduğun backup attık bi event yaptık kimse birsey demedi hatta arkandan sövdüler . burdan sana bir Hahahahah diyorum sanki biz evanter açmayı bile biliyoruz isterseniz swyi yıkın biz yıkılmazız sabah ping çabalarınız boşa gitti sayın @Admicos[DOUBLEPOST=1410171791,1410171730][/DOUBLEPOST]
sana burdan naber diyorum :)

Furkan tam mal çıktı . Yan çarla girmememi bekliyorlar.Admicos Bizde Ping Eventi Düzenleyelim Olmadı 10Kişi Biz Ping Atsak Nitrado Çöker[DOUBLEPOST=1410175306][/DOUBLEPOST]GravyBot'u bulamadım sen dua et

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Furkan tam mal çıktı . Yan çarla girmememi bekliyorlar.Admicos Bizde Ping Eventi Düzenleyelim Olmadı 10Kişi Biz Ping Atsak Nitrado Çöker[DOUBLEPOST=1410175306][/DOUBLEPOST]GravyBot'u bulamadım sen dua et
Kronos kullanarak rahatlıkla sw batırabilirsin denemedim ama yapanları gördüm.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kardeş burda acık dille açıklamışsın saldırı olcak önlemimizi aldık hem yan carla girip yetki istedin biliyorum hatta 50 tane pre veririm dedin am basaramdın ne bekliyorsun ha senin gibi abiler anca bunu yapar bu arada @LegendMC o bot calısmasada calıssada ooraya koyulma amacı belli daha ne diyorsun