- En iyi cevaplar
- 0
Rainbow Factory.
Sovyet Rusya ya da Komünist marşı mı bu?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Melodisi şahane panpa.Savaş oyunlarında gaza getirir.Öyle bi getirirki,Karşı cephede asker varken,İçinden allah allah allah diye bağırarak ortaya atlayıp ölürsün.Sonrada dersin ki Sovyet askeri imana geldi ._.
İmagine Dragons Pentatonix mi idi öyle bir müziği vardı. Daft Punk şeysi idi.O Radioactive, Imagine Dragons'un müziği ilk Arrow 1. sezon 22. bölümde duydum.. Twitche girip playlistlere bakacaksın hoşuna giderse.. Ben öyle topluya topluya 87 parçalık bi stream müziği topladım..
Sovyet Rusya ya da Komünist marşı mı bu?
İyi forumlar, iyi Kebaplar
O zaman işim olmaz.
Aynen tartışma başlamasın. BARIŞ! Bir an buranın forum olduğunu unuttum. Özür dilerim tüm herkesten.Dostum o senin düşüncen tartışma başlamasın![]()
İlki Imagine Dragons.. Parça onların.. Sonradan Lindsey Stirling ve Pentatonix beraber klip çektiler ona.. Hatta ödül aldı ondan Lindsey.. Youtube müzik ödülleri'nde "Yılın Çıkışı" ödülünü kazandı..İmagine Dragons Pentatonix mi idi öyle bir müziği vardı. Daft Punk şeysi idi.