UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Aklıma Polonya geldi. Kurwa'yı sansürle ister isen. Küfür ya uyarı alabilirsin. Ayrıca sen defender misin?
Tutamazsın beni.
Aklıma Polonya geldi. Kurwa'yı sansürle ister isen. Küfür ya uyarı alabilirsin. Ayrıca sen defender misin?
Tutamazsın beni.
100 kebap sadece 5 liraymışAklıma Polonya geldi. Kurwa'yı sansürle ister isen. Küfür ya uyarı alabilirsin. Ayrıca sen defender misin?
Tutamazsın beni.
Kebab an üstüne iyi gider buyurAklıma Polonya geldi. Kurwa'yı sansürle ister isen. Küfür ya uyarı alabilirsin. Ayrıca sen defender misin?
Tutamazsın beni.
Ne ise beyler size kıyağım olsun. Unutmayın bu iyiliğimi.100 kebap sadece 5 liraymışben oyalıyorum siz yiyin
![]()
Onu bana ver! huehueKebab an üstüne iyi gider buyur
![]()
Olamaz, her yediği kebabın fotoğrafını çekiyor, caniNe ise beyler size kıyağım olsun. Unutmayın bu iyiliğimi.
![]()
![]()
![]()
![]()
huehuehue![]()
hueheuehuehue yok alabilirsiniz bir dal.Olamaz, her yediği kebabın fotoğrafını çekiyor, cani![]()
Bana çilek tadı veren bir elma versene. huehueÇok çabuk doydunuz istediğiniz bir şey yokmu![]()
Yani,kuzu etinin kemiğinden elde edilmişmiş suya yatırılmış ve 125 çeşit çeşni ile harmanlanmış bi' et var mıÇok çabuk doydunuz istediğiniz bir şey yokmu![]()
Var dı. Ben yedim ama. huehuehueYani,kuzu etinin kemiğinden elde edilmişmiş suya yatırılmış ve 125 çeşit çeşni ile harmanlanmış bi' et var mı![]()
Buyur çilek aromalıhueheuehuehue yok alabilirsiniz bir dal.
Bana çilek tadı veren bir elma versene. huehue
Eyvallah kurban. Beyler ben bir çöp atıp geliyorum.Buyur çilek aromalı
![]()
Buyur kuzu pirzolanYani,kuzu etinin kemiğinden elde edilmişmiş suya yatırılmış ve 125 çeşit çeşni ile harmanlanmış bi' et var mı![]()