La kız zaten arkadaşı sayılır :/yaa gerek yok okulda gördüğün anda atla üstüne lap lap
tabi şakayı gecelim önce arkadaş olmalısın sonra arkadaş olunca seni seviyorum diyebilmelisin öyle pat diye tanımadıgım biri bana cıkma teklif etse ( ve bende kız olsam) tabii ki reddederim cünkü![]()
Keşke..[DOUBLEPOST=1411147362,1411147315][/DOUBLEPOST]Reddedilirsen, bide üstüne üstlük aklından çıkaramıyorsan geçmiş olsun. Şaka bi yana ders vermek lazım sizlere "Nasıl Kızlara Yaklaşılır?" diye.
O kızla ilgili gereksiz şakalar yapılması hoşuma gitmiyor.[DOUBLEPOST=1411147425][/DOUBLEPOST]eniyi arkadaş olsun ozaman kopya verince direk kız ona aşık olr ztn ertesi gün hamile
Ya arkadaşım değil aslında eski bir sınıf arkadaşımın yakın arkadaşı :/ Kendisiyle ciddi diyaloğumuz bile olmadı sadece eski arkadaşımın yanına gittiğimde adımı söyledi o kadar.La kız zaten arkadaşı sayılır :/
Tavsiye verin dedğimi sanıyorum ?Oo olm sen böle olursan
![]()
Bu konuyu kapat/silTavsiye verin dedğimi sanıyorum ?
Madem konusamıosun demekki özgüvenin yok seviyosan git konus sanki sonunda ölüm var ama sevgilisi varsa o sıralar unut bence cünkü kavga çıkabilir ve senin dayak yeme ihtimalin var ve kız senden hepten sogur belki o sıralar. Önce özgüven lazım kardeşTavsiye verin dedğimi sanıyorum ?
Madem konusamıosun demekki özgüvenin yok seviyosan git konus sanki sonunda ölüm var ama sevgilisi varsa o sıralar unut bence cünkü kavga çıkabilir ve senin dayak yeme ihtimalin var ve kız senden hepten sogur belki o sıralar. Önce özgüven lazım kardeş