Tamam bekle başvuru formunu hazırlıyorum.oo bro bendie alsana vamprizime![]()
Bakmaya değmez.İnanmazlik yapma gerçekten İstersen git zafer plaza kayitlarina baq.
Ben de kızım. Evet.sendemi kızsın . . . ne . . . anlamadım . . .
-şalterler attı plz help sos-
Tamam bekle başvuru formunu hazırlıyorum.oo bro bendie alsana vamprizime![]()
Bakmaya değmez.İnanmazlik yapma gerçekten İstersen git zafer plaza kayitlarina baq.
Baybay.tamam daha zorlarsak beynimi filan ele geçirir bu zorinkun cıkıyom ben![]()
Gelsin ya engelleme kızı.sakin gitme![]()
Abi konu yeri yanlışKonu kapatılsın dediler geldik.Ama gayet güzel bir sohbet bir sorun göremiyorum devam.B)
Konu gerekli yere taşındı sorun yok.Abi konu yeri yanlışASDS bende bfc yi izleyem aklima getirdin ben izlemeyi unutmuştum.
![]()
Aynen öyle kalsın bu konu.Konu kapatılsın dediler geldik.Ama gayet güzel bir sohbet bir sorun göremiyorum devam.B)
Başvuru formu hazırlanıyor dur.benide alsana vamprizme![]()
Neyse Berkcan abi [bfc] efendi insandir onu izleyek azcik ßßTamam bekle başvuru formunu hazırlıyorum.
-Zorinkun
Bakmaya değmez.
-Zorinkun
Ben de kızım. Evet.
-Zorinkun
Tamam bekle başvuru formunu hazırlıyorum.
-Zorinkun
Bakmaya değmez.
-Zorinkun
Baybay.
-Zorinkun
Gelsin ya engelleme kızı.
-Zorinkun
Hayır siz sadece Şeytan'ın dediklerini yapacaksınız.yey vampir olcam filan![]()
Şaşırmamak elde değil zaten.wow azım açık kaldı. . .
Bekle. Hazırlanıyor başvuru formu.cıkmıycam şaka yapmıştım benide al vamprizme![]()
En büyük sırrı açığa çıkardım. Sebebi sınıfımdaki gıcık erkekler *-*inanamıyorum kızmış ._.
Seni kandırıyorlar sanki... :/inanamıyorum kızmış ._.
Sende katıl istersen belki seni yakında düzenlenecek yarışmalara sokarızKonu kapatılsın dediler geldik.Ama gayet güzel bir sohbet bir sorun göremiyorum devam.B)
Sarımsaklı kolamı oha ciddi olamazsın.Whoa
![]()
Buyrun doya doya kusun .3