Yeni Telefon

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
S5 Mini derim. Hem parmak izi okuyucu da var? Kardeş kuzen yeğen vs. varsa kimse giremez. Senin dışında kimse açamaz.
Miniler genelde çok kaliteli olmuyor. s4 mini ve s3 minide bunu fark ettim ama s5 miniyi çok inceleme fırsatım olmadı. Bence mini serisine de bulaşmasın. Eğer 800-700 liralık istiyor isen Asus Zenfone da alabilirsin ama kalitesini çok iyi bilmiyorum. Asusunda şöyle bir eksisi var şarjı çok dayanmıyor.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
YİNE TEKRAR SORUYORUM

Z1 ya da Z1C alacağım.Nereden ve nasıl alabilirim ?

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Teknosa'ya git bence Teknosa daha iyi bir firma o konuda. Yani gidip ''z1c almak istiyorum ya da o fiyata daha uygun ve güzel bir telefon var mı?'' diyebilirsin zaten göreceksin ilgiyi. Birde Blackberry z10 var o da abime kullanıyor gayet güzel telefon. Apk kurabiliyorsun misal.[DOUBLEPOST=1412408460,1412408395][/DOUBLEPOST]Ama Teknosa'da 1.700 küsür z1.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teknosa'ya git bence Teknosa daha iyi bir firma o konuda. Yani gidip ''z1c almak istiyorum ya da o fiyata daha uygun ve güzel bir telefon var mı?'' diyebilirsin zaten göreceksin ilgiyi. Birde Blackberry z10 var o da abime kullanıyor gayet güzel telefon. Apk kurabiliyorsun misal.[DOUBLEPOST=1412408460,1412408395][/DOUBLEPOST]Ama Teknosa'da 1.700 küsür z1.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Benim dediğim Z1C Z1 değil