omermarvel
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Techne programı ile mod yapabilirmiyim
Ecilipseye alışınca kolaylaşıyor.Mccreator ise zorlaşıyorThe King Of The Eclipse for Minecraft Mod ! Kodlar her ne kadar bazı yerlerde karmaşıklaşsa da el emeği (@AlichosTR style !)
Mcreator ilk başlarda heves meselesi olarak heyecanlandırabiliyor. Ancak sonraları acayip bir bunalım yaşıyorsun. Eclipse ise bembeyaz ekran üzerinde mavi/siyah yazılar çok cix :ADASEcilipseye alışınca kolaylaşıyor.Mccreator ise zorlaşıyor![]()
nayur... Daha o işin Render'i var (@AlichosTR mize yazık değil mi aSyav sadece bir mob yapacam bu kadar zorlancağımı bilseydim yapmazdım
ben modelleme yapsam siz mod haline getirseniz olmazmı![]()
yav sadece bir mob yapacam bu kadar zorlancağımı bilseydim yapmazdım
ben modelleme yapsam siz mod haline getirseniz olmazmı![]()
Malesef. 1 Mobun ayarları için (Hemde inanılmaz basit bir mobu) günlerce uğraştım...sadece bir tane mob yapacam çokmu zor ?
Varolan bir bloğu kopyalamak yerine o bloğu 0'dan yapmak çok daha kolay inan banapeki bir bloğu kopyalabiliyormuyuz[DOUBLEPOST=1412524697,1412524546][/DOUBLEPOST]mesela bir çimen onu kopyalıayacağım adını değiştircem texture packde yapcam hem çimen olcak hemde benim istedeğim blok olurmu böyle şey[DOUBLEPOST=1412524770][/DOUBLEPOST]EDİT:golemin modelini değiştirebiliyormuyuz
sen yap ozaman lanVarolan bir bloğu kopyalamak yerine o bloğu 0'dan yapmak çok daha kolay inan banaOnun dışında istediğin herhangi bir mobun modelini değiştirebiliyorsun ancak bayağı karmaşık bir durum
![]()