JusticeWhip -Oylamalı / SurvivalGames Tanıtımı

L

LifeTaker

Ziyaretçi
JusticeWhip bunu sen yapmadın. Bulup editlemişsin... Benim editlediğim gibi :) ve çok saçma bir Türkçeleştirme yapmışsın. Saniyeleri, Dakikaları türkçeleştirmememişsin. 1 Haraç Kaldı! Nedir yahu diye düşündüm ben bi ara :D ve şunu bilmeni isterim Jardan editlenen her Eklenti'ye ı-ü-ğ gibi kelimeleri yazabilirsin tabii iyi bir çeviri programıysa.
----------------------------------
Bugün sizlere yaptigim plugini tanitacam.İsim vermiyecem sadece tanıtımı yapicam.Bulmak uzun sürdü ve Türkcelestirmede sorunlar oldu fakat sonunda bitti.Gece bi vaktim oldu bos durmayim tanitayim dedim. zaten kendisi de bunu belirtmiş :)

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
JusticeWhip bunu sen yapmadın. Bulup editlemişsin... Benim editlediğim gibi :) ve çok saçma bir Türkçeleştirme yapmışsın. Saniyeleri, Dakikaları türkçeleştirmememişsin. 1 Haraç Kaldı! Nedir yahu diye düşündüm ben bi ara :D ve şunu bilmeni isterim Jardan editlenen her Eklenti'ye ı-ü-ğ gibi kelimeleri yazabilirsin tabii iyi bir çeviri programıysa.
Çeviri programi ile değil kendi ingilizcem ile yaptım. Zaten plugini ben yapmadım. Üst kısımda yazdım Türkçesine çevirdim bazı yerini editledim. Bulup editleyebilirsin benim açımdan sorun yok.

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
paylaşmassan paylaşma, nasıl olsa birgün gerşey ortaya çıkmayacak mı?
Zaten bundan daha iyi bi plugin mevcut ancak 10USD. Adı: Survival Games Core Essantials2'dı galiba.
yakında paylşlır SİZ GÜZEL KAFANIZI YORMAYIN ARKADASLAR paranızı da baska yerlere vermeyin. ücretsiz olarak paylaşılır bu plugin.
EDİT:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ancak paralı :)

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten bundan daha iyi bi plugin mevcut ancak 10USD. Adı: Survival Games Core Essantials2'dı galiba.
yakında paylşlır SİZ GÜZEL KAFANIZI YORMAYIN ARKADASLAR paranızı da baska yerlere vermeyin. ücretsiz olarak paylaşılır bu plugin.
EDİT:

He ya bu plugin :D Süpersin kardesim :D[DOUBLEPOST=1412514755,1412514643][/DOUBLEPOST]
EDİT:

Edit olarak ben parayla SATIYORUM Demedim.Falineks için yaptgim ön gösterimi gibi bir şey bu.
Not:Renkleri degistirdim.Bu plugin diye link atmayın yanlıs olabilir. Bunu okumadıgın belli heralde.Milleti yanlıs yerlere yönlendirme.

siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
serverime kitli hg de yuklemek isterim suan dusunuluyor

Moderatör tarafından düzenlendi: