Skript | AuthFirz [1.0] Authme skript'te!

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yazmıcaktım ama yazıcam.Kimseyi yapmadığı bir şey için suçlayamazsınız @efeakca mıdır nedir.Siz kim oluyorsunuzda bencil lafını arkadasıma uygun görüyorsunuz ?
Haddini bil!Paylaşır paylaşmaz!..

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yürüyemiyor evet ve zıplayamıyor da -5 jump verdiğin için ama şöyle bir bug var.Koşarken zıplaya zıplaya ilerleyebiliyorsun (zıplamıyor ama ilerliyor :( ilginç :D ) bunu çözmenin 2 yolu var on join'de adamın yerini kaydedip her saniye oraya ışınlayabilirsin diğeri de on walking on (tüm blokları tek tek yazıyorsun buraya zorunlu :( ):
eğer giriş yapmamışsa cancel event yaparsın
wildskript'te on any movement eventi var.

Yazmıcaktım ama yazıcam.Kimseyi yapmadığı bir şey için suçlayamazsınız @efeakca mıdır nedir.Siz kim oluyorsunuzda bencil lafını arkadasıma uygun görüyorsunuz ?
Haddini bil!Paylaşır paylaşmaz!..
Sana mı kaldık?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yürümeyi engellemenin bir kaç yolu var ki bilinen en yanlış şey; "Oyuncu yürüme eventini iptal etmek", "Slowness vermek". Bunların hepsi yanlıştır yapılacak şey oyuncuyu kendine ışınlamaktır.

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@sergun26 "evet"[DOUBLEPOST=1412723708,1412723651][/DOUBLEPOST]Ve bu kod buglu, bosuna kullanmayın bugu söylemek istemiyorum ama ise yaramaz emin olun.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke bişiler ekleyip yapsaydın :) Skript sunucuda hem lag yaratıyor hemde tam anlamıyla istekleri karşılamıyor.Mesela bu skript ile herşeyi geçtim oyuncunun 2 hesap acmasını engelleyemezsin.Kendi adıma konusayım Bu yüzden kesinlikle authme kullanırım ama sen değişik ve göze güzel gelen bir kayıt olma sistemi yaparsan bunu kullanırım.

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bundaki bugu hiç kimse kapayamaz.Kısaca o tarz event yok.Yabancı authme sk leri bile ise yaramaz yapılmazda.Bugu açıklamak istemiyorum ama kullanmayın.
Zaten bugu bilen oldumu basa cıkamazsınız.

@SnKaan skripte ilk baskadığımda bunu kesfettikçe ben asla bunu bırakamam diyordum.Ama yavas yavas bırakıyorum :) Gereksizmis.@Speaw ın açtığı bir forum var orada paylasılan hem türkçe hemde asırı az kb li pluginler mevcut.Onları kullanıyorum javada öğreniyorum..

Kısaca skript kullanmayın :)

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demageyi bununla kapatabilirsin
Kod:
on damage:
    if {register.%victim%} is "false":
        cancel event
    if {login.%victim%} is "false":
        cancel event
Chatı kapatabilirsin
Kod:
on chat:
    if {register.%player%} is "false":
        cancel event
    if {login.%player%} is "false":
        cancel event
Sanırım blok kırmayı engelliyebilirsin
Kod:
on break:
    if {register.%player%} is "false":
        cancel event
    if {login.%player%} is "false":
        cancel event

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Güzel, verimliliği çok iyi denilemez ancak kullanışlı eline sağlık.