-Bu Seferki Ciddi*-

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Çok sallıyorsun.

Yazdıklarının %90 ı netten geri kalanı ya mantık yada düşüncelerin.

Şimdiye kadar bir şey demedim ama 16 yaşında üniversiteye gidiyorum demen gerçekten saçma.
Oktay Sinanoğlu'nu tanımıyorsun sanırım ? Dünyadaki en genç profesör olan insandır kendisi, 26 yaşında profesör oldu, sadece sınavlara girerek, neredeyse hiç okumayarak (Yani okula az giderek) üniversiteyi erkenden bitirmiştir. Yazılan şeylerin %100'ü internet'te zaten var olan şeyler, ama sırf bunlar internette var diye kendi biliyor olamaz mı ? Çok ön yargılısınız bunlar ile başımı ağrıtmayın <_<

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok sallıyorsun.

Şimdiye kadar bir şey demedim ama 16 yaşında üniversiteye gidiyorum demen gerçekten saçma.
Süper zeka denilen bir mevzu varken saçma olan senin düşüncelerin.Hiç kimse aynı zekaya sahip olmadığı için birinin birinden üstün olması gayet normal.Bu bilgi,güç,edep ya da herhangi bir şey olabilir.Bir bilgi aracıyla bir şeyler öğrenmenin gayet normal olduğu gibi merakını gidermek veya bir şeyi tam anlamıyla öğrenmek için internetten faydalanabiliriz.Bu gayet normal.Buna alıntı değil , öğrendiklerini aktarma denir.Senin dediğin mantıkla biz öğretmenlerimizin söylediklerini çalıyoruz.Onlar da başkalarının.
Birinin zeki olduğu ya da senden bir konuda daha çeşitli ve daha çok bilgi bildiği için o konuda senden üstte olması doğaldır.Bu üstünlük çalışmayla da sağlanabilir.Anadan doğma haliyle de.Herkesi kendin gibi görme.Biraz daha eleştirel konuşsaydın daha etkili bir "bunu çekemiyorum,buna katlanamıyorum" havası verebilirdin.Herkes senin gibi olamaz.
Hayatın ebedi kuralı olan "Dahi" gerçeği asla değişmez.Bu yüzden de "her zaman daha iyisi vardır." lafı söyleniyor.Bu üstünlük kapanabileceği gibi daha çok açılıp aradaki fark büyür.Buna katlanamayanlara egoist diyebiliriz.Bir "Dahi" olarak her ne kadar dahilik denen şeyin pek de iyi olmadığını savunmaya çalışsam da bu birine hakarete,iftiraya kaçan yorumlar yapmaya sebep değil.Karşındakinden onun hakkında bildiklerinden iyi ya da kötü emin olmasan da bazı şeyleri kabullen.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alınma ama kendin hakkın da söylediğin çoğu şey yalandı.
Gitmen beni ne sevindirdi ne de üzdü.Senin kararın ve senin bileceğin iş sadece forum da ki bazı üyelere açtığın konularla bir şeyler öğrettin,aydınlattın O kadar ve bunu yaptın diye kendini yüksekte görmen senin zayıflığın çünkü senden daha çok bilen ve bilgili insanlar var fakat senin gibi kendilerini üstün görmüyorlar.
Sırf bir kaç şey biliyorum bu yüzden ben üstünüm diye bir düşünceye sahip olmak senin zayıflığını gösteriyor eğer kendini gerçekten üstün görmek istiyorsan her konuda kendini geliştirmeli ve çok şey öğrenmelisin her ama her konuda.Sadece bir şeyler bilmekle de kalmıyor spor yapmalısın vücut yapmalısın dövüş sanatlarıyla uğraşmalısın kitap seni kahraman yapmıyor malesef.
Yorumun için sağol ama, ben kitaplara kapanmış bir insan değilim. Ayrıca benden bir ego bile göremezsin o konuda.[DOUBLEPOST=1412871762,1412871614][/DOUBLEPOST]
Çok sallıyorsun.

Türkiye, sümük arayan insanların bulunduğu bir ülke değil. Beni üstün zekalı kabul edip, terfi ettirdiler. Astronomi bölümü 2. sınıf öğrencisiyim şu an. Neyse, sağol yine de.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yorumun için sağol ama, ben kitaplara kapanmış bir insan değilim. Ayrıca benden bir ego bile göremezsin o konuda.[DOUBLEPOST=1412871762,1412871614][/DOUBLEPOST]
Türkiye, sümük arayan insanların bulunduğu bir ülke değil. Beni üstün zekalı kabul edip, terfi ettirdiler. Astronomi bölümü 2. sınıf öğrencisiyim şu an. Neyse, sağol yine de.
Üstün zekalı olduğunu kimse bilmezse üstün zekalı olmanın da bir anlamı yok. Bir düşün, bence gitme. Her ne kadar yalan yanlış bilgiler paylaştığın düşünülse de doğru bildiğini oku, cahilliğin önüne geç. İstersen burada olma, ama başka bir yerde yap en azından bunu. Yalnızlık, bazen çok şey ifade eder...

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üstün zekalı olduğunu kimse bilmezse üstün zekalı olmanın da bir anlamı yok. Bir düşün, bence gitme. Her ne kadar yalan yanlış bilgiler paylaştığın düşünülse de doğru bildiğini oku, cahilliğin önüne geç. İstersen burada olma, ama başka bir yerde yap en azından bunu. Yalnızlık, bazen çok şey ifade eder...
Anlayamazsınız....Saatlerin yaptığı o tik tak sesi..Yalnızlık budur işte...Şaka maka Allah hiç kimseyi saatlerden gelen tik tak sesini duyacak kadar yalnız yapmasın.

Bence de forumda eskisi gibi kal.Ben de çok Minecraft oynamıyorum.Mod kodlamasam 2 günde 1 kez zar zor girerim.Ama buradaki ortamı seviyorum.Gerek benden küçüklere saygı duyduğum gerek onların bana saygı duyduğu,benden büyükleri sevdiğim,insanın kendini buradaki insanlarla olgunlaştırabildiği bir yer.(Çok mu Polyanna oldu)Sana rakip olabilecek kişiler çıkacak bu forumda.Zaten bir kaç kişi gizli rakip :p Rakibine bile güvenebileceğin kadar kal ve biraz düşün en azından.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Anlayamazsınız....Saatlerin yaptığı o tik tak sesi..Yalnızlık budur işte...Şaka maka Allah hiç kimseyi saatlerden gelen tik tak sesini duyacak kadar yalnız yapmasın.

Bence de forumda eskisi gibi kal.Ben de çok Minecraft oynamıyorum.Mod kodlamasam 2 günde 1 kez zar zor girerim.Ama buradaki ortamı seviyorum.Gerek benden küçüklere saygı duyduğum gerek onların bana saygı duyduğu,benden büyükleri sevdiğim,insanın kendini buradaki insanlarla olgunlaştırabildiği bir yer.(Çok mu Polyanna oldu)Sana rakip olabilecek kişiler çıkacak bu forumda.Zaten bir kaç kişi gizli rakip :p Rakibine bile güvenebileceğin kadar kal ve biraz düşün en azından.
Ben de de paranoya sanırım çok fazla yalnız kaldım ve insanlara yalnız kalmamaları için öğüt veriyorum. Abi 7. sınıfı okuyorum daha yalnızlık yaşanmıyor bu yaşta. Her gün hafta sonu için kıpır kıpır oluyor içim, "Sonunda sosyalleşeceğim, derdimden anlayan arkadaşlarım ile konuşacağım.". Okuldakiler şu anda beş kuruş dahi etmeyen (affedersiniz ama özür dilerimlardan) başkası değiller.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de de paranoya sanırım çok fazla yalnız kaldım ve insanlara yalnız kalmamaları için öğüt veriyorum. Abi 7. sınıfı okuyorum daha yalnızlık yaşanmıyor bu yaşta. Her gün hafta sonu için kıpır kıpır oluyor içim, "Sonunda sosyalleşeceğim, derdimden anlayan arkadaşlarım ile konuşacağım.". Okuldakiler şu anda beş kuruş dahi etmeyen (affedersiniz ama özür dilerimlardan) başkası değiller.
Ben 8.sınıfta yatılı olarak yurtta kaldım.(3-5 ay.)İnsan deyince 5-6 kişi odadan çıkınca burada da yalnız kalmak istiyorum.Sosyalleşmek veya yalnız kalmak pek mühim değil.İş ciddiye binince en basitinden halini hatrını soran bir arkadaşa sahip ol.Pek sosyal olmak da pek iyi değil.Pek çabalama ama hepten de bırakma.(Hayatımın en eğlenceli geçtiği 3-5 ay için bunları söylüyorum sen düşün.)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sadece "BB" diyebilirdin :) Ama yinede görüşürüz :( (16 yaşında Üniversiteye gidiyormuşsun...Üstün akıllı mısın olum sen?)
Oktay Sinanoğlu'nu tanımıyorsun sanırım ? Dünyadaki en genç profesör olan insandır kendisi, 26 yaşında profesör oldu, sadece sınavlara girerek, neredeyse hiç okumayarak (Yani okula az giderek) üniversiteyi erkenden bitirmiştir. Yazılan şeylerin %100'ü internet'te zaten var olan şeyler, ama sırf bunlar internette var diye kendi biliyor olamaz mı ? Çok ön yargılısınız bunlar ile başımı ağrıtmayın <_<
Ben de zihin gücümle paralel evrenlere açılan bir boyut açtım duvarıma oradan geçerek 5 - 6 tane hatunla tanıştım her gece birisiyle yatıyorum ve çok da zenginim.Hadi buna da inanın.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yav iyi güzel terfi ettirdiler vs vs anlatıyorsunda şuana kadar açtığın bütün konuların içeriği Discovery Science'da çıkıyor kimisi Morgan Freemanın belgesellerinde kimisi farklı belgesellerde yani bence biraz detaylı sallaman gerekiyor burda :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yav iyi güzel terfi ettirdiler vs vs anlatıyorsunda şuana kadar açtığın bütün konuların içeriği Discovery Science'da çıkıyor kimisi Morgan Freemanın belgesellerinde kimisi farklı belgesellerde yani bence biraz detaylı sallaman gerekiyor burda :(
Olmadı Google amcaya Vikipedi yazar kendimizi bilgiç gösteririz. :/