tembel hayvanların çiftleşirken çıkardıkları seso nasıl gülüş![]()
210.000 üye var.hayır var hemde dünyada bir ilk eşi benzeri yokbinlerce belkide 1 milyondan fazla üyeler var ve sadece ben böyleyim i ** a so eşsiz yeaaaah
(belki başkalarıda vardır ama)
Yaw he he...Allah allah![]()
![]()
O ne öyle ya.
Şimdi üye mi var rütbesi mi hatalı ? Yoksa üye yok mu rütbesi var ama üye olmazsa rütbede olmaz yani üye var rütbe hatalı ama böyle oluncada üye rütbe istiyor rütbede üye bulunamadı diyor üye bulunamadıysa demekki yoktur öyle bir üye ama rütbesi var.
şimdi cevap yazmak için bir cümle bulamadım o yüzden saol diyip geçeceğim.Yaw he he...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ne dediğini anlamadım ki :-Dşimdi cevap yazmak için bir cümle bulamadım o yüzden saol diyip geçeceğim.
Teşekkür ederim , saol
Bende sen niye öyle bir şey dediğini anlamak için yazdım ama ikimizde bir şey anlamadık bu yüzden anlamak için anlamlı ve anlatılmalık bir cümle söylememiz lazım ve böyle cümleler hiç anlamlı olmuyor ve anlatmasınıda anlamasınıda bilmiyoruz.Ne dediğini anlamadım ki :-D
Yakında geçer yavrum :-PBende sen niye öyle bir şey dediğini anlamak için yazdım ama ikimizde bir şey anlamadık bu yüzden anlamak için anlamlı ve anlatılmalık bir cümle söylememiz lazım ve böyle cümleler hiç anlamlı olmuyor ve anlatmasınıda anlamasınıda bilmiyoruz.
Bu bende olan doğuştan bir özellik.Yakında geçer yavrum :-P