AlichosTR
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sinonla olacak gibi değil.Asunayla takılacaktı.Şimdi sezonun sonlarına doğru "Excalibur"u bulacaklar çok sarpa sardı gibi.O yüzden en iyisi ilk serideki 12-13. bölümler .s .sSAO 2 çok kötü ya :/
Sinonla olacak gibi değil.Asunayla takılacaktı.Şimdi sezonun sonlarına doğru "Excalibur"u bulacaklar çok sarpa sardı gibi.O yüzden en iyisi ilk serideki 12-13. bölümler .s .sSAO 2 çok kötü ya :/
Aynen 6. bölümde bıraktım. 1.sezonu izlemek için babamın internet paketini bitirerek sabahlamıştımSAO 2 çok kötü ya :/
Asuna'nın yüzünü her gördüğümde GGO'da animeye daha çok bağlanıyorum ancak Asunanın yüzünü görmüyorum .__.2. sezonda çok konuşuyorlar :/ Ama Sinon GGO da çok hoş bi' bayan![]()
Herkesin onu yaladığını düşünüyordu bence ^^Acaba Asunayı çizen adam ne düşünüyordu :alay:
Hatun ve Hatun.Ano natsu de Matteru izleyin gençler.Aradığınız her şey var:
Hatun
Hatun
Daha fazla Hatun.
Ya da High School DXD ehehehehe
4 büyük anime Benim bildiğm şunlar [DEATH NOTE,ONE PİECE,NARUTO,FAİRY TAİL,SAO] saten 5 değil mi.Biraz da School Days izleyin psikolojiniz bozulsun.
Ayrıca:
Hunter X Hunter gibi bir anime varken 4 büyük anime kavramının 5'e çıkması gerek.En efsanevi serilerden biri de HXH 2011'dir ve yakın zamanda devam edecektir.
SAO ve Death Note popüler denebilir büyük denemez.Büyük Animeler4 büyük anime Benim bildiğm şunlar [DEATH NOTE,ONE PİECE,NARUTO,FAİRY TAİL,SAO] saten 5 değil mi.![]()
Hocam Pokemon unuttuldu galiba.SAO ve Death Note popüler denebilir büyük denemez.Büyük Animeler
Dragon Ball
One Piece
Naruto
Fairy Tail
Bleach
HxH 2011
Katekyo Hitman Reborn (Az mı Tsunayı izlemedik sizi gidi fakirler.)
(Aklıma geldikçe bu kadar çıktı düşün bundan fazla en fazla 1 -2 tane anime vardır.)
Bunlar sürekli olması yanı sıra şu an ki SAO gerçeğinden daha popülerdi.
Adam kendini pencereden aşağı attı lan.Unutulsa daha iyi.Hocam Pokemon unuttuldu galiba.![]()
Bebek/ÇocukAdam kendini pencereden aşağı attı lan.Unutulsa daha iyi.