- En iyi cevaplar
- 0
Çaktırma hiçbirini seedleyen yok yarım saat seeder olamam kimseyeHer türlü gideri var sen öner :'(
Örneğün biraz saçma gelebilen morenatsu var pek önermem biraz turnplay rp gibi bir oyun .-.
Çaktırma hiçbirini seedleyen yok yarım saat seeder olamam kimseyeHer türlü gideri var sen öner :'(
Onu aldım zaten.Payday 2 nasıl ?[DOUBLEPOST=1414933738,1414933687][/DOUBLEPOST]Belli ki ininal kartin var oyun alicaksin secim yapmak zorunda kaliyorsun. Al five nights at freddys muthis oyun.Parana yazik olmaz
17 TL.Alıyorum bak son kararın mı ?Verdiğin paraya değer.
Al güzel oynayabileceğine inanıyorsan pişman olmazsın.Daha doğrusu bir kaç kez oynadıktan sonra daha fazla para etmesi gerektiğini düşünebilirsin.Onu aldım zaten.Payday 2 nasıl ?[DOUBLEPOST=1414933738,1414933687][/DOUBLEPOST]
17 TL.Alıyorum bak son kararın mı ?![]()
Yok sadece bedava maske veriyorlarmış onun için alacaktım pek oynayabileceğime inanmıyorum .sAl güzel oynayabileceğine inanıyorsan pişman olmazsın.Daha doğrusu bir kaç kez oynadıktan sonra daha fazla para etmesi gerektiğini düşünebilirsin.
Ne maskesi o_OYok sadece bedava maske veriyorlarmış onun için alacaktım pek oynayabileceğime inanmıyorum .s
Maske işte unuttum adlarını.Biri Lucianwulf maskesi (WolftTeam oynayanlar bilirNe maskesi o_O
Ben aldım 1 hafta önce bana vermediler?Maske işte unuttum adlarını.Biri Lucianwulf maskesi (WolftTeam oynayanlar bilir) Ama çok güzil .s