- En iyi cevaplar
- 0
Originden oyuna sağ tıkla dosyalarını onar.
3. Nesil Intel® Core™ i7-3630QM işlemci ile Intel® Turbo Hızlandırma Teknolojisi 2.0 / Saat hızı : 2.40 / 3.40 Turbo GHz / 3. seviye önbellek : 6 MB[DOUBLEPOST=1417194804,1417194766][/DOUBLEPOST]Bence işlemci yetmiyor. İşlemci ne :'(
Denedim olmadı.Originden oyuna sağ tıkla dosyalarını onar.
Ekran kartı ??3. Nesil Intel® Core™ i7-3630QM işlemci ile Intel® Turbo Hızlandırma Teknolojisi 2.0 / Saat hızı : 2.40 / 3.40 Turbo GHz / 3. seviye önbellek : 6 MB
NVIDIA ® GeForce ® GTX 670MEkran kartı ??
Windows 8® 64 bit (Çoklu dil desteği)Uha , hmm işletim sistemi prewiev mi pro mu ? (ya da öle bişi :'( )
Bilgisayarda virüs olabilirNVIDIA ® GeForce ® GTX 670M
Bilgisayarda virüs olabilir[DOUBLEPOST=1417195060,1417195022][/DOUBLEPOST]Kaspersky Security Scan ile tarat.
O da yok. Alalı sadece oyun indirdim ki oyunlar orjinal ve pc yi alalı çok olmadı.Bilgisayarda virüs olabilir![]()
Hayır 8.1 güncellemesi geldi 8.1 yaptım pc şu an 8.1. (Mağazadan)Windows 8 yazıyor orada. Sen konuda 8.1 demişsin. büyük ihtimal prewiev :'(
Olsun genede tarat herhangi bir linke tıkladığında bile bilgisayara virüs giriyor olabilir.O da yok. Alalı sadece oyun indirdim ki oyunlar orjinal ve pc yi alalı çok olmadı.
Ben de mağazadan yapmıştım prewiev yüklemişti pls :'(Hayır 8.1 güncellemesi geldi 8.1 yaptım pc şu an 8.1. (Mağazadan)
O zaman bir şey diyemem.Ben de mağazadan yapmıştım prewiev yüklemişti pls :'(
Sistem güncellemesini yapsın, oyunu bir daha açmayı deneyeyim olmadı onu da denerim.Olsun genede tarat herhangi bir linke tıkladığında bile bilgisayara virüs giriyor olabilir.
Fakirliğin gözü kör olsunBen de mağazadan yapmıştım prewiev yüklemişti pls :'(