En Sevdiğiniz 10 Oyun?

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
1- Half Life 1 ( 7 yil once oynamistim bilgisayarda sadece pinpall oynarken kendimi half life dunyasinda buldugum o ani ilk black mesadaki tren yolculugunu untmam )
2-Minecraft
3-Gta vice :)
4-Age of empires 2
5-Half Life 2 - episode 1 - 2
6-Skyrim
7-Mound and Blade Warband
8-Delta Force Black Havk Down
9-Half Life Sven Co Op
10-Half Life Opposing Force - Blue Shift - Decay
Oyun tarihinde devrim yapan bu gun oynadiginiz cicekli bocekli ultra grafikli oyunlarin atasi half life i oynamadiysaniz cok sey kacirirsiniz cok ta oynarsaniz kecileri kacirirsiniz :) not: oynayacaksaniz ilk oyundan yani half life 1 den baslayin bir'in grafikleri kotu gelebilir 1998 yapimi onun icin yeni grafik motoruyla hazirlanan half life bir'den baslayin

EmnGlr57

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.Minecraft
2.Assassin's Creed III
3.Assassin's Creed Revolution
4.GTA IV
5.GTA San Andreas
6.Call of Daty MW2
7.Rip Final Bullet
8.PayDay 2
9.Batlefield 3
10.Tomb Raider

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
1- Half Life 1 ( 7 yil once oynamistim bilgisayarda sadece pinpall oynarken kendimi half life dunyasinda buldugum o ani ilk black mesadaki tren yolculugunu untmam )
2-Minecraft
3-Gta vice :)
4-Age of empires 2
5-Half Life 2 - episode 1 - 2
6-Skyrim
7-Mound and Blade Warband
8-Delta Force Black Havk Down
9-Half Life Sven Co Op
10-Half Life Opposing Force - Blue Shift - Decay
Oyun tarihinde devrim yapan bu gun oynadiginiz cicekli bocekli ultra grafikli oyunlarin atasi half life i oynamadiysaniz cok sey kacirirsiniz cok ta oynarsaniz kecileri kacirirsiniz :) not: oynayacaksaniz ilk oyundan yani half life 1 den baslayin bir'in grafikleri kotu gelebilir 1998 yapimi onun icin yeni grafik motoruyla hazirlanan half life bir'den baslayin
Yeni grqfik motoru degil black mesa source modu :)

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Evet iki sekildede oyunu bir cok kez oynadim ikisi ayni oyun ama sadece birinin grafikleri 1998 model birinin ise Source daha iyi goruntu grafigi sunar ( grafik motorudur bilmiyorsan arastir ) black mesa da bizim omrumuz gecti ikisinin ayni oyun oldugunu ama grafik dosyalarinin farkli oldugunu ayirt edebiliyorum ama senin dusuncen birini once dusunmeden kendi mantiginla daha zeki oldugunu kanitlamaya calisarak milletin ustune cikamazsin...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Evet iki sekildede oyunu bir cok kez oynadim ikisi ayni oyun ama sadece birinin grafikleri 1998 model birinin ise Source daha iyi goruntu grafigi sunar ( grafik motorudur bilmiyorsan arastir ) black mesa da bizim omrumuz gecti ikisinin ayni oyun oldugunu ama grafik dosyalarinin farkli oldugunu ayirt edebiliyorum ama senin dusuncen birini once dusunmeden kendi mantiginla daha zeki oldugunu kanitlamaya calisarak milletin ustune cikamazsin...
Source bir oyun motoru, grafik motoru degil. Oyunun grafiklerini degistiren bilinen tek mod var bu da black mesa source. Burada hatirladiklarin ile degil bildiklerin ile konus lutfen -_-

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Black Mesa, yapımına 2004'te başlanan ve 2012 yılında bitirilip piyasaya sunulan Half-Life serisinin ilk oyununun (1998) Source motoru ile yeniden yapılmış halidir.KAYNAK:vikipedi
Ben merak edenlere tavsiye verirken sen artistlik yapiyorsun ben uyucam sana kolay gelsin ayrica sonucta bi dusun grafik motorlari sonucta farkli kesinlikle anlamak icin gidip ikisinide oynayabilirsin ben yatiyorum cahil cahil yorumlar atma bide sabah senin tez'lerini curutmekle vaktimi harcamiyayim

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Black Mesa, yapımına 2004'te başlanan ve 2012 yılında bitirilip piyasaya sunulan Half-Life serisinin ilk oyununun (1998) Source motoru ile yeniden yapılmış halidir.KAYNAK:vikipedi
Ben merak edenlere tavsiye verirken sen artistlik yapiyorsun ben uyucam sana kolay gelsin ayrica sonucta bi dusun grafik motorlari sonucta farkli kesinlikle anlamak icin gidip ikisinide oynayabilirsin ben yatiyorum cahil cahil yorumlar atma bide sabah senin tez'lerini curutmekle vaktimi harcamiyayim
O yazinin sonrasini da okudun mu canim benim ?

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Source ile 1998 yapimi half life arasinda fark varmidir ? Vardir.(fark sadece grafik kalitesibdedir yoksa oyun aynidir )ben oyunculara kucuk bi tavsiye verdim ama senin hedefin bos konusarak mesaj kasma oldugu icin bnm ne dedigimi ne demek istedigimi anliyamamissin bu arada cok konusacagina oz konus ... yine cahal cahal spam yapmak icin yok source sidur budur dime goruntu kalitesi sonucta guzel eskisine gore anlatmak istedigim bu ...[DOUBLEPOST=1419143379,1419141022][/DOUBLEPOST]Ayrica kadir ilk mesajimda source grafik motorudurdemedm sonradan oyun motoru doyecegime grafik motoru demisim sebebi gece mobil ile girmem half life 1'i iki sekildedeoynarsan anlarsin tartismayi kapat iyi forumlar ...[DOUBLEPOST=1419146542][/DOUBLEPOST]Dedigim gibi half life 1'i yuksek goruntu kalitesinde oynamak icin black mesa source indirin bkz.Source motoru, Valve Corporationtarafından geliştirilen bir 3B, oyun motorudur. Bu motor, Microsoft Windows (32-bit ve 64-bit), Xbox, Xbox 360, ve PlayStation 3 tarafından desteklenir.Ekim 2004'te Counter-Strike: Source ile ilk defa yayınlanmış ve kısa bir süre sonra Half-Life 2 ile piyasaya çıkmıştır. Bu motoru kullanan diğer oyunlardan bazıları; Half Life Black Mesa (half life bir'in source motoru ile duzenlenmis halidir ) Team Fortress 2, Portal, Left 4 Dead, Dark Messiah of Might and Magic, Mabinogi Heroes, Vampire: The Masquerade - Bloodlines, Garry's Mod,Portal 2 ve Dota 2' dir.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kadir her mesajın sonuna ":)" "-_-" koyuyorsun gıcıklığına. ._. Abdullah doğru diyor ne derse desin "o grafik değil oyun motoru" diyorsun. Aynı şarkıyı farklı tellerden çalıyorsunuz.
Benim tarzım sana ne -_-
Source ile 1998 yapimi half life arasinda fark varmidir ? Vardir.(fark sadece grafik kalitesibdedir yoksa oyun aynidir )ben oyunculara kucuk bi tavsiye verdim ama senin hedefin bos konusarak mesaj kasma oldugu icin bnm ne dedigimi ne demek istedigimi anliyamamissin bu arada cok konusacagina oz konus ... yine cahal cahal spam yapmak icin yok source sidur budur dime goruntu kalitesi sonucta guzel eskisine gore anlatmak istedigim bu ...[DOUBLEPOST=1419143379,1419141022][/DOUBLEPOST]Ayrica kadir ilk mesajimda source grafik motorudurdemedm sonradan oyun motoru doyecegime grafik motoru demisim sebebi gece mobil ile girmem half life 1'i iki sekildedeoynarsan anlarsin tartismayi kapat iyi forumlar ...[DOUBLEPOST=1419146542][/DOUBLEPOST]Dedigim gibi half life 1'i yuksek goruntu kalitesinde oynamak icin black mesa source indirin bkz.Source motoru, Valve Corporationtarafından geliştirilen bir 3B, oyun motorudur. Bu motor, Microsoft Windows (32-bit ve 64-bit), Xbox, Xbox 360, ve PlayStation 3 tarafından desteklenir.Ekim 2004'te Counter-Strike: Source ile ilk defa yayınlanmış ve kısa bir süre sonra Half-Life 2 ile piyasaya çıkmıştır. Bu motoru kullanan diğer oyunlardan bazıları; Half Life Black Mesa (half life bir'in source motoru ile duzenlenmis halidir ) Team Fortress 2, Portal, Left 4 Dead, Dark Messiah of Might and Magic, Mabinogi Heroes, Vampire: The Masquerade - Bloodlines, Garry's Mod,Portal 2 ve Dota 2' dir.
Eeeee aynı şeyi anlatıyormuşuz o_O Ama source ile Playstation oyunu yapıldığına emin misin :S Daha önce görmedim de :S
Ha bu arada sana olayın hikayesini anlatayım;
Bir grup genç bu black mesa source'u yapıyor. Ama mod olarak tek bir oyun olarak değil. Valve bakıyor ki orjinal alanlar bile bu modu kullanıyor ve Black mesa source'u satın alıyor. Aynı grafikleri alıp source motoru üzerinden oyun tekrar yapıyorlar ve grafiklerini hazırladıklarından dolayı her satışta bu gençlere bir miktar para yollanıyor...

Dediğim gibi aynı şeyi çok farklı şekilde anlatıyoruz -_- Mobilden yazıyor olman oraya grafik motoru yazmış olmanı değiştirmez ama... Tek sorun şu. Black mesa Source bir mod. Half Life Black Mesa ise Valve'ın hazıladığı black mesa source grafiklerinin kullanıldığı bir oyun. Ancak oynayamadım ben, çünkü bilgisayarım yetmiyor :(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
1. WWE 2K15 ( Nedeni açıklamaya gerek yok herhalde ^^ )
2. Dota 2 (Dünyanın en iyi MOBA oyunudur. P2W olayı %0 dır )
3. Dragon age : Inquisiton (Strateji oyunlarından hoşlandığımdan ve ağır zırhlar giymekten zevk aldığım oyundur )
4. CS : GO (Ne kadar korsan oynasamda :( )
5. Battlefield 3 - 4 (Strateji - Büyük map - Çeşitli silahlar ve araçlar)
6. FIFA 15 (Anti-PES love FIFA)
7. Far Cry 4 (Far cry 3 ün üstüne ilaç gibi geldi. GTX 780 TI ile ultra + txaa + hbao+ + 1080p de zevkle oynadım)
8. Crysis 3 (zevkli ve yaratıcı bir fikirle yapılmış oyun)
9. AC tüm seri (Gizlilik ve assasinate oyunlarını çok severim)
10. COD MW serisi (Çeşitli silahlar ve bol aksiyon)