1.Dünya Siber Savaşı

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu siteyi gerçek sandığına göre pek uyanık biri olmadığın belli
Site gerçekmi bilmiyorum ama böyle birşeyin imkansız olmadıgını söylemem gerekiyor. Bir devlet sistemleriyle bunun gibi bir şey görünebilir. Buda bence sitenin fake olma olasiligini düşürüyor. Sen gerçek olmadigini nerden düsünüyorsun ?

EDIT: Ekstra olarak bir film yüzünden çin saldırması bence tesadüfmü ? Saint louis özellikle hedefti zaten az araştırma yapın[DOUBLEPOST=1420217492,1420217336][/DOUBLEPOST]
bana bebişli bebişli konuşma lan
Cahilligini belli etmezsen konuşmam

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Site gerçekmi bilmiyorum ama böyle birşeyin imkansız olmadıgını söylemem gerekiyor. Bir devlet sistemleriyle bunun gibi bir şey görünebilir. Buda bence sitenin fake olma olasiligini düşürüyor. Sen gerçek olmadigini nerden düsünüyorsun ?

EDIT: Ekstra olarak bir film yüzünden çin saldırması bence tesadüfmü ? Saint louis özellikle hedefti zaten az araştırma yapın[DOUBLEPOST=1420217492,1420217336][/DOUBLEPOST]
Ben mi cahilim hahah güldürme beni

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi

EDIT: Ekstra olarak bir film yüzünden çin saldırması bence tesadüfmü ? Saint louis özellikle hedefti zaten az araştırma yapın
Evet takip edilebilir ama bu kadar yoğun saldırı yapılamaz. @MUHDE bana kanıt olarak .js uzantılı linkleri, yüzde kodlarını vs. Attı. Eğer hala inanmıyorsan, o siteyi arkaplanda 5dk bekletip tekrar açtığında o zamana kadar bekleyen tüm saldırı oklarının o anda harekete geçtiğini kendi gözlerinle görebilirsin. JavaScript kodları sen o sekmeye bakarken çalışıyor çünkü.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Zaten siber savaş gerçek ama o site gerçek değil. Zaten farkettiysen sayfayı yenileyince bütün her şey baştan başıyor.