KorhanOyunda
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Amerika'da acaba şu an Minecraft oynanır mı ? .s
@MUHDE kanıtla şu saf arkadaşaÖyle bir şey olsaydı site kapatılırdı amerika hükümeti tarafından sen saf olma bunlarin izlenmesi normal bir şey. Interneti icat edip internette dolaşa nverileri göremezmisin![]()
aynen bu kadar saf olan kişilere acıyorum aslında@MUHDE kanıtla şu saf arkadaşa
Oo kankamı etiketlemissin@MUHDE kanıtla şu saf arkadaşa
Ben kimseye güvenmem bu saflıksa okey bebişimaynen bu kadar saf olan kişilere acıyorum aslında![]()
Bu siteyi gerçek sandığına göre pek uyanık biri olmadığın belliOo kankamı etiketlemissinSaf dedigin kişi neler biliyor bi bilsen[DOUBLEPOST=1420214019,1420213989][/DOUBLEPOST]
Ben kimseye güvenmem bu saflıksa okey bebişim
bana bebişli bebişli konuşma lanOo kankamı etiketlemissinSaf dedigin kişi neler biliyor bi bilsen[DOUBLEPOST=1420214019,1420213989][/DOUBLEPOST]
Ben kimseye güvenmem bu saflıksa okey bebişim
Tutmayın kavga varbana bebişli bebişli konuşma lan
Site gerçekmi bilmiyorum ama böyle birşeyin imkansız olmadıgını söylemem gerekiyor. Bir devlet sistemleriyle bunun gibi bir şey görünebilir. Buda bence sitenin fake olma olasiligini düşürüyor. Sen gerçek olmadigini nerden düsünüyorsun ?Bu siteyi gerçek sandığına göre pek uyanık biri olmadığın belli
Cahilligini belli etmezsen konuşmambana bebişli bebişli konuşma lan
Ben mi cahilim hahah güldürme beniSite gerçekmi bilmiyorum ama böyle birşeyin imkansız olmadıgını söylemem gerekiyor. Bir devlet sistemleriyle bunun gibi bir şey görünebilir. Buda bence sitenin fake olma olasiligini düşürüyor. Sen gerçek olmadigini nerden düsünüyorsun ?
EDIT: Ekstra olarak bir film yüzünden çin saldırması bence tesadüfmü ? Saint louis özellikle hedefti zaten az araştırma yapın[DOUBLEPOST=1420217492,1420217336][/DOUBLEPOST]
Cahilligini belli etmezsen konuşmam
Evet sen inkar ederek beni yeterince güldürüyorsunBen mi cahilim hahah güldürme beni
ben cahilsem sen benim 10 katım kadar cahilsin çünkü bu sitelere inanıyorsunEvet sen inkar ederek beni yeterince güldürüyorsun
Evet takip edilebilir ama bu kadar yoğun saldırı yapılamaz. @MUHDE bana kanıt olarak .js uzantılı linkleri, yüzde kodlarını vs. Attı. Eğer hala inanmıyorsan, o siteyi arkaplanda 5dk bekletip tekrar açtığında o zamana kadar bekleyen tüm saldırı oklarının o anda harekete geçtiğini kendi gözlerinle görebilirsin. JavaScript kodları sen o sekmeye bakarken çalışıyor çünkü.Site gerçekmi bilmiyorum ama böyle birşeyin imkansız olmadıgını söylemem gerekiyor. Bir devlet sistemleriyle bunun gibi bir şey görünebilir. Buda bence sitenin fake olma olasiligini düşürüyor. Sen gerçek olmadigini nerden düsünüyorsun ?
EDIT: Ekstra olarak bir film yüzünden çin saldırması bence tesadüfmü ? Saint louis özellikle hedefti zaten az araştırma yapın
Site gerçekmi bilmiyorum ama böyle birşeyin imkansız olmadıgını söylemem gerekiyor. Bir devlet sistemleriyle bunun gibi bir şey görünebilir. Buda bence sitenin fake olma olasiligini düşürüyor. Sen gerçek olmadigini nerden düsünüyorsun ?
EDIT: Ekstra olarak bir film yüzünden çin saldırması bence tesadüfmü ? Saint louis özellikle hedefti zaten az araştırma yapın[DOUBLEPOST=1420217492,1420217336][/DOUBLEPOST]
Cahilligini belli etmezsen konuşmam
öyle cahilsin ki böyle sitelere inanıyorsun hahahahaEvet sen inkar ederek beni yeterince güldürüyorsun
öyle cahilsin ki böyle sitelere inanıyorsun hahahaha