Panning 1.0 - Sudan Maden Çıkarın! - Güncel

Eklentiyi Beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 7 63.6%
  • Hayır

Kullanılan: 4 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    11

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Beyler mantık hatası olur merak etmeyin artık OP eşyalar çıkmayacak kodlamaya başlayacağım bir kaç saat içinde.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki durabilitiy'si normalde olmayan bir eşyaya durabiliity koyamayız (öyle biliyorum).

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki durabilitiy'si normalde olmayan bir eşyaya durabiliity koyamayız (öyle biliyorum).
galiba denemedim :/ ama anlamıssındır umarım :D[DOUBLEPOST=1420281851,1420281796][/DOUBLEPOST]
Ama sen zaten essentialsden yapmayacaksın. Java senin ellerinde :p verdir şu durability i :D[DOUBLEPOST=1420309246][/DOUBLEPOST]
Bana fikir verdin teşekkürler @Schaffer79:
Skript versiyonu: (denemedim.)
Koda tekrar baktım biraz eksiği varmış, küçük hatalar onu düzelttim. ^^

PHP:
on rightclick on water:
    chance of 30%
    send "&6[Panning] &aSudan bir şey çıkmadı!" to player
    chance of 5%
    drop a diamond
    send "&6[Panning] &aGüzel, sudan &belmas &abuldun!" to player
    chance of 40%
    drop a gravel
    send "&6[Panning] &aHay aksi, sadece sudan çakıl çıktı!" to player
    chance of 30%
    remove 1 bowl from player
    send "&6[Panning] &aAllah kahretmesin, kasen kırıldı!" to player

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bayağı güzel bir fikir olmuş gibime geldi bir kaç öneri vereyim :(

Öneri van* Belirli sürede sağ tıklama özelliği olsun veya sağ tıkladıktan sonra bir miktar açlık oranı veya can azalsın ki spam yapamasınlar
Öneri tu* Chance olarak çok az yüzdeler olsun ve çok fazla item

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bunu Biraz Değiştirip Event Sistemli Yapabilirsin
Aktif Etme - Kapatma
İtemleri Değiştirme
İtem Çıkma Şanslarını Değiştirme

Yani Örneğin Evente Başladı
/fish <start/stop> <zaman> <drop>
Anlaşıldığı Gibi Eventi Aktif Ettiğinde Zamanını Beliryeyecek ve Drop Olan Yerde kendin Bir Liste Oluşturacaksın Ve O Listedeki İtemler O Süre İçersinde Alınabilecek
Örneğin /fish create dropadı Koduyla Sana Bir Chest Açılacak Bu Cheste İtemler Konulacak Bu İtemler Drop Listesi Olacak Sadece O İtemler Çıkabilecek
Bu Seçtiğin İtemler Atıyorum 50 Kömür 10 Elmas Koyduysan Sadece O Kadar Çıkacak Denizdeki Eşyalar Bitecek

Mesela Event1 İsimli Listemizi Oluşturduk İçine 64 Kömür 32 Demir 32 Altın 10 Elmas Koyduk
/fish start 600 Event1 yazdığımızda Event Başlayacak Ve Denizden Eşyalar Gelmeye Hazır Olacak Ve Max 64 Tane Kömür Tutabilecekler Malzemeler Bittiğinde Eventte Bitecek Veya Malzemeler Bitmezse Event Süresi Dolduğunda Bitecek
Eventi Başlatırken Balık Eventi Başlıyor kaseleri Hazırlayın Şeklinde Mesaj Gibip O Eventte Kaçar Adet Hangi İtemden Olduğu Yazacak Ve Event Süresi Belirtilecek

Buna Mesela Ter Seferinde 10 Sn Bekleme Veya Atılan Kasenin Silinme Şeyi Eklersen Çok Farklı Bir Sistem Olur

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Laow siz sudan binlerce metre dipteki daymındı mı çıkariyiniz altın parçası koy abicim kase %100 tek alışta kırılsın oyuncuya seni hınzır diye mesaj atsn ::lol::lol: