Evet, sınırsızİyide o zaman sınırsız Elmas-Altın oluyor
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yeni sürümde gelmesi düşünüler yenilikler:
1- Elmas bulunmayacak
2- Altın değil Altın parçası bulunacak.
Evet, sınırsızİyide o zaman sınırsız Elmas-Altın oluyor
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
10 kullanımda kase kırılsın bence :/Evet, sınırsız
Yeni sürümde gelmesi düşünüler yenilikler:
1- Elmas bulunmayacak
2- Altın değil Altın parçası bulunacak.
Ben tam bunu diyecektimKaseye durability gibi bir şey eklemelisin bence .-. yoksa saçma oluyor :/
Aslında kaseden ölü balık isimli balıkta çıkabilirBeyler mantık hatası olur merak etmeyin artık OP eşyalar çıkmayacak kodlamaya başlayacağım bir kaç saat içinde.
Mantık hatası olmaz ki, çakıllar kaseyi aşındırır, git gide kullanılamaz hale gelir @GreenArrowBeyler mantık hatası olur merak etmeyin artık OP eşyalar çıkmayacak kodlamaya başlayacağım bir kaç saat içinde.
Senin mantığını seviyorum, %4 oranla kase kırılma olasılığıMantık hatası olmaz ki, çakıllar kaseyi aşındırır, git gide kullanılamaz hale gelir @GreenArrow
Olabilir "/give bowl:50" gibi durability olabilirMantık hatası olmaz ki, çakıllar kaseyi aşındırır, git gide kullanılamaz hale gelir @GreenArrow
Lore'sine ekleyebilirsin bence .-. her vurduğunda bir azaltsın .-.Ne yazık ki durabilitiy'si normalde olmayan bir eşyaya durabiliity koyamayız (öyle biliyorum).
galiba denemedim :/ ama anlamıssındır umarımNe yazık ki durabilitiy'si normalde olmayan bir eşyaya durabiliity koyamayız (öyle biliyorum).
Ama sen zaten essentialsden yapmayacaksın. Java senin ellerindeNe yazık ki durabilitiy'si normalde olmayan bir eşyaya durabiliity koyamayız (öyle biliyorum).
Koda tekrar baktım biraz eksiği varmış, küçük hatalar onu düzelttim. ^^Bana fikir verdin teşekkürler @Schaffer79:
Skript versiyonu: (denemedim.)
on rightclick on water:
chance of 30%
send "&6[Panning] &aSudan bir şey çıkmadı!" to player
chance of 5%
drop a diamond
send "&6[Panning] &aGüzel, sudan &belmas &abuldun!" to player
chance of 40%
drop a gravel
send "&6[Panning] &aHay aksi, sadece sudan çakıl çıktı!" to player
chance of 30%
remove 1 bowl from player