Müzik Dinlerken Hayal Kurmak

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
DOTA 2 oynarken arka plan arsivim var paylastıttırtma ( (yildiz)yazamadi(yildiz) ).

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Görseller hafızamızda kaldığı gibi sesler, tatlar, kokularda aklımızda kalır. Sen bir yerde bir şey görsen ve bu şey eskiden yaptığın bir şey ile bağlantılıysa o eski şeyi hatırlarsın. Sende müzik dinlerken aslında bir şeyler görüyorsun, ve bu gördüğün şeyleri daha önce gördüklerinle daha doğrusu duydukların ile karşılaştırıyorsun ve aklına geliyor.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Görseller hafızamızda kaldığı gibi sesler, tatlar, kokularda aklımızda kalır. Sen bir yerde bir şey görsen ve bu şey eskiden yaptığın bir şey ile bağlantılıysa o eski şeyi hatırlarsın. Sende müzik dinlerken aslında bir şeyler görüyorsun, ve bu gördüğün şeyleri daha önce gördüklerinle daha doğrusu duydukların ile karşılaştırıyorsun ve aklına geliyor.

Bak Zurincim iki dakkada bildi nomissiz ._.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu pek fazla duygu uyandırmadı bende. Favorim 'İbrahim Tatlıses : tombul' dinlerken Kendimi Yüzüklerin efendisinde düşünmek. B)

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Sonuc her kesin dinledigi sarki ayni olsa bile kurdugu hayaller farklidir ayrica hayal kuramadigim tek sarki sehabe -sen- sozleri benim icin yazilmis sanki bide cem adrian herkes gidermi - bundanda bi konu cikabilir evet herkes gider bi gun o yuzden bu sarkidada hayal kuramam ve sadece kuzulari sayar gibi gidenleri sayarim... hepimiz bi gun gidecegiz seni birakmayacagim diye soz verdiklerimize sozumuzu tutmayarak gideriz iste gece olunca cok konusuyorum lanet olsun

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu müziği indirdim sonra açıp CS:Source girdim karşı takımı
CS(Benim takım):20
T:3
Yendim lö. Sonrada Skoruma baktım:
70 Öldürme 5 Ölüm :D
[DOUBLEPOST=1420499210,1420499176][/DOUBLEPOST]
Bu müziği indirdim sonra açıp CS:Source girdim karşı takımı
CS(Benim takım):20
T:3
Yendim lö. Sonrada Skoruma baktım:
70 Öldürme 5 Ölüm :D

+ Aklımda bu müzik şunu canlandırıyor: Muhteşemlik ve Güç :D

KebapDefender

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sırf müzik dinlemek için en iyi arkadaşlarımı bile satmış bir insan olarak soruyorum cidden müzik dinlemeyi sevmeyen var mı?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
(gerçek*)Hardcore dinlerken HUĞAH diye coşmamın bir açıklaması varmı peki :(

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
al bi de bunu dinle veya skyrim in müziklerini :D

ek olarak durugörü testinde benim verdiğim cevap çok orijinal di "karanlık bi madde ve bi kütlesi var nede ağırlığı sadece siyah bi boşluk" şimdi bu güzel bi cevap değil mi :D 3 harflilik yapıp içinde su var da diyebilirdim :D

Bonus track! :D

-Edit
şimdi aklıam geldide ahlı ohlı müziklerde var bunları dinlediğimizde ne olur .D

--Edit
bahsettiğim şey bu :D

Son düzenleme:

KebapDefender

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
al bi de bunu dinle veya skyrim in müziklerini :D

ek olarak durugörü testinde benim verdiğim cevap çok orijinal di "karanlık bi madde ve bi kütlesi var nede ağırlığı sadece siyah bi boşluk" şimdi bu güzel bi cevap değil mi :D 3 harflilik yapıp içinde su var da diyebilirdim :D

Bonus track! :D
Skyrim'im müzikleri ap ayrı. Onlardan aldığım gazı mehter marşları dışında bir şeyden almadım.