Bu içinde bulunduğum saatler son forum üyelerini aklıma kazımak , özlem gidermek içinYalan söylüyor![]()
Pazartesi den itibaren rayandu olmayacak
Bu içinde bulunduğum saatler son forum üyelerini aklıma kazımak , özlem gidermek içinYalan söylüyor![]()
Madem gitmeye karar verdin, gitme demem ama şunu söyleyeyim özleyeceğim seni.Bu içinde bulunduğum saatler son forum üyelerini aklıma kazımak , özlem gidermek için
Pazartesi den itibaren rayandu olmayacak![]()
Konuda Tartışmaya Gerek Yok Ege'ciğimHİÇBİR YORUMU OKUMADIM.
Sen kimsin de korsanı destekliyorsun? Yok sonsuza kadar destekliyormuş da, yok öyleymiş. Biz sanki günde 500 TL alıyoruz. Fakirsen fakir kal kimsenin emeğine giremezsin.
Korsana ben de pek sıcak bakmıyorum ama orjinal alamayanlar da hiç oynamasın mı?HİÇBİR YORUMU OKUMADIM.
Sen kimsin de korsanı destekliyorsun? Yok sonsuza kadar destekliyormuş da, yok öyleymiş. Biz sanki günde 500 TL alıyoruz. Fakirsen fakir kal kimsenin emeğine giremezsin.
Şu son saatlerimde bari tartışma yapmaHİÇBİR YORUMU OKUMADIM.
Tartışmaya döndü iyice Git başka konu aç orda korsanı tartışOynamasın kardeşim. Paran yoksa oynama. Kimsenin maddi durumunu firmalar önemsemez.
Biz salağız ya, özür dilerim gibi orijinal oyun alıyoruz aslında.
Bu bildiğin "Hasta olup da ameliyat olamayanları direkt öldürsünler" gibi bir şey.
Olamayınca da çoğu insan kötü yoldan para kazanmaya çalışıyor. Hayatta bazı şeyler olmasa emin ol olaylar artar da artar. Emin ol herkes hak yer. Oyun firmaları bile. Ubisoft AcU buna en güzel örnek.
Paran yoksa ameliyat olamazsın. Bu kadar basit.
Saçmalama.Kiminin ailesinin durumu iyidir oğluna 300-400 lira verir çocugu istedigi oyunu alır.Kimisinin durumu kötüdür oğluna veya kızına bir şey alabilmek için gider gece gündüz çalışır.Her zaman orjinal oynuyorsun sanki bunun kanıtını kimse veremez.
Zaten arkadaş bu kötü yollara korsan ile girişmiş bile.Olamayınca da çoğu insan kötü yoldan para kazanmaya çalışıyor. Hayatta bazı şeyler olmasa emin ol olaylar artar da artar. Emin ol herkes hak yer. Oyun firmaları bile. Ubisoft AcU buna en güzel örnek.
Kötü, iyi ama hangi insan elinde olduğu sürece orjinal almaz ki? Sadece cimriler onları da es geçtim. Bu tarz şeyler imkansızlıktan doğmuştu ve kimse imkansızlığı yargılayamaz.Kullandığım Office programları bile orijinal iken bana laf söyleyemezsin.
Zaten arkadaş bu kötü yollara korsan ile girişmiş bile.
Kötü, iyi ama hangi insan elinde olduğu sürece orjinal almaz ki? Sadece cimriler onları da es geçtim. Bu tarz şeyler imkansızlıktan doğmuştu ve kimse imkansızlığı yargılayamaz.