[BASİT][TEST EDİLMEDİ] Anti Killaura

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Killaurayı hızla tespit etmek çok zordur.
Sebebi ise bir canlıya vurduğunda canlı kısa bir süreliğine kırmızıya döner ve hasar almaz (untouchable) bir canlıya döner.
Kırmızı bir canlıya vurduğunuzda on damage eventi çalışmaz çünkü ortada hasar veya hasar eventi yoktur.
Bu yüzden killaura hız ile tespit edilemez.
Fakat killaura birine 180 derece arkası dönükken saldırmaya yaklaştığınızda anında müthiş bir hızla döner ve size saldırmaya başlar.
Bundan yararlanarak killaurayı engelleyebilirsin.
Benim bildiğim killaura oyuncuya aim almadan saldırıyor.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Killaurayı hızla tespit etmek çok zordur.
Sebebi ise bir canlıya vurduğunda canlı kısa bir süreliğine kırmızıya döner ve hasar almaz (untouchable) bir canlıya döner.
Kırmızı bir canlıya vurduğunuzda on damage eventi çalışmaz çünkü ortada hasar veya hasar eventi yoktur.
Bu yüzden killaura hız ile tespit edilemez.
Fakat killaura birine 180 derece arkası dönükken saldırmaya yaklaştığınızda anında müthiş bir hızla döner ve size saldırmaya başlar.
Bundan yararlanarak killaurayı engelleyebilirsin.
Tamam, dönsün. Orada sorun yok. Killaura 1 saniye içinde kaç kere bir canlıya sayılacak şekilde hasar verebilir?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Siz kullandığınızda dönmediğinizi sanıyorsunuz çünkü saldırı yaparken hacker döndüğünü görse oyun görüntüsü bozulur ve oyundan zevk alınmaz.
Killaura açıp f3'e bas.
Yaw oranına bak anlarsın.
[DOUBLEPOST=1420928965,1420928932][/DOUBLEPOST]
Normal bir oyuncu ne kadar vurabilirse.
Killaura seri seri vurmuyor mu? Normal oyuncu öyle tak tak basabilir mi?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Basabilir.
Kendim test ettim ve oyuncular üzerinde denedim.
Killaurayı saldırı hızından yakalamak mümkün fakat arada mutlaka masumlar kaçıyor.
Çünkü killaura saniyede 500 darbe vursada kırmızı hedef olayından vurabileceği en fazla darbe 24.
Aynısı oyuncu için de geçerli 1 saniyede 50 darbe vursa da vurabileceği en fazla 24.
Bir oyuncu da 24 vurmayıversin 23 vursun :p Koordinat sistemine kontrol olarak küçük bir örnek verebilir misiniz?

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yanliz son version huzuniyi denedinizmi bilmiorum direk baktigin yerdeki ne vuruyo yani etrafindaki bile deil baya gelistirdiler onuda :) ayrica tiklama sayisini ztn nochetplus ile kontrol edebiliosunuz :)

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş.Pluginler konusunda bilgisizim ama yinede tahminimce oyuncular için aşırı yararlı :D

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Kill aura engellenemez diyen arkadaşlar sunucumda bir test yapabilir :) Makroyu abartırsanız ondada banlanıyorsunuz.(Geçici.)