RedBuilder
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Önceden bunun gibi bir konu açtığımda aynı yere taşınmıştı.Bir yöneticinin de gelip konunun yerinin yanlış olduğun söylememesine şaşıyorum![]()
Önceden bunun gibi bir konu açtığımda aynı yere taşınmıştı.Bir yöneticinin de gelip konunun yerinin yanlış olduğun söylememesine şaşıyorum![]()
Benim konum hala Oyun konsolu bölümündeÖnceden bunun gibi bir konu açtığımda aynı yere taşınmıştı.![]()
Nasıl yanlış nereye açılıyor bu konular konu dışı genel'e açılmıyor mu? AbovvvBir yöneticinin de gelip konunun yerinin yanlış olduğun söylememesine şaşıyorum![]()
Taşınabilir benim için herhangi bir sorun yok.Benim konum hala Oyun konsolu bölümündeOyunlar ile alakalı şeyler oraya gidiyor
![]()
Eee ben aylar önce konusunu açtım az güncellemedim o konuyu hala oyun konsolu bölümündeNasıl yanlış nereye açılıyor bu konular konu dışı genel'e açılmıyor mu? Abovvv
Bu forum çok mantıklıEee ben aylar önce konusunu açtım az güncellemedim o konuyu hala oyun konsolu bölümünde![]()
Eğer bitirebilirsem ve doğru düzgün bir oyun olursa ilk olarak kickstarter'e koymayı düşünüyorum. Böylelikle steame koymam için gerekek 140Tl'yi toplamış olurum. Ardından steame geçerse (inşallah olur bunlarGayet güzele benziyor oyun . Çıkdığında Satılacakmı Bedavamı indirelecek.Herhangi bir oyun platformunda paylaşılacakmı Origin,Steam vb falan.Biraz bilgi verirmisin.
free yapta oynayakEğer bitirebilirsem ve doğru düzgün bir oyun olursa ilk olarak kickstarter'e koymayı düşünüyorum. Böylelikle steame koymam için gerekek 140Tl'yi toplamış olurum. Ardından steame geçerse (inşallah olur bunlar) 10$ yani 20TL den satmayı düşünüyorum. Ama düşürebilirim çünkü daha ortada bir şey yok.
![]()
Bakarızfree yapta oynayak(çıkarsa)
![]()
Bana yardım eden ve fikir verenlere zaten oyunu vermeyi düşünüyorum.free yapta oynayak(çıkarsa)
![]()
15[DOUBLEPOST=1422021518,1422021463][/DOUBLEPOST]Bu arada merak ettim yaş kaçtı
Vay yeni üye ilk benim konuya gelmiş helal vallahabence yapacaksan karakter olarak en iyisi karabasan. Göldelerden çıksın falan çığlık atsın