Infection Ultimate Sunucusundan Resimler

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni Atmin Alsın Kaç Tane Dil Bildiğimi Ben Bile Bilmiyorum
Çok Farklı Dillerde Konuşurum
C++ C# Java Hepsini Konuşurum
:p :D

la bu diller değil ingilizce fransızca almanca ispanyolca italyanca bu tarz diller :)[DOUBLEPOST=1422166920,1422166820][/DOUBLEPOST]
Çaktırma Bilmiyorum Espri Olarak Söyledim :p

Ben bile sadece İngilizce ve biraz da Almanca biliyorum. İspanyolcada -ne yalan söyleyeyim- "Visca Barça" ve "Hala Madrid" dışında bir şey bilmiyorum, ispanyolca bilen gelir artık.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her 30 dakikada otomatik etkinlik başlıyor..Etkinlik zamanı geldiğinde tüm oyunculara "Etkinlik Başlıyor girmek için /gir Yazınız" tarzı mesaj gidiyor.Etkinlik spawnda bulunan arenada gerçekleşiyor ve amaç şu:
Her 10 saniyede kafasında tnt bulunan ismide "Patlayan Zombi" olan zombiler doğuyor.Her 10 saniyede toplam 4 köşeden bunlar bize vurmaya çalışıyor bize vuran zombiler yok oluyor ve bizi havaya fırlatıyor.Toplam 13 aşama bulunuyor yani 52 zombi çıkıyor son aşamaya kadar.Öldüğümüz aşamaya göre bize hediye geliyor.Ölmezsek bizi bi üst kata BOSS'a ışınlıyor.Bossa ölürsek yine hediye kazanıyoruz ama ölmeyip bossu öldürürsek, öldüren kişi KRAL tagı kazanıyor.Bir sonraki etkinlikde boss kesilirse bizden kral tagı gidiyor ve öldüren kişiye geçiyor.[DOUBLEPOST=1422307027,1422233219][/DOUBLEPOST]

-Zombilere zıplama özelliği eklendi
-Yeni kasabalar eklendi
-Arsaların 114 tanesi satısa konuldu geriye kaldı 200 tane (200 baslangıc için seçilmiş sayı, boş arsalar koyarak görüntü kirliliği yapmak istemiyoruz bitince yenileri eklencek)

Son düzenleme:

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftı ruslar pek oynamıyor onlar daha çok tf2,dota gibi oyunlarda var minecraftta en çok alman ve isveç,danimarka gibi iskandinav ülkelerinden insanlar var.

eğer herhangi bir admin oyuncu aramaya çalışırsa, eminim ki katalonya'dan bile minecraft'çı çıkar.

Catalonia is not Spain! (Katalonya İspanya değildir!)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu hiç düşünmemiştim :D O zaman serveri Türkçe yapın Ruslar gelmesin :D

her dilden olsa daha iyi olur bence. diğer minecraftçılar da bu servere girer hem. düşünsene; brad pitt, notch, jeb, balotelli, messi, suarez, ibrahimovic veya cristiano ronaldo ile minecraft oynadığını. hayali bile muhteşem! nasıl fikir ama :D asıl mesele, japonca, çince, ispanyolca, portekizce, fransızca, italyanca, ingilizce bilen adminler lazım olur bu durumda. o dilleri bilen adminler bulunur mu, onu bilemem. :) bu forumda bile şarkılar ve film replikleri dışında ingilizce bilenler bile pek fazla değildir. almanca desen "schweinsteiger"den başka kelime bilen çıkmaz buradan. (inanmayana aşağıdaki yazıyı çevirmesini isteyeceğim şimdi) diğer dilleri zaten bilen yoktur bu forumda bence.

işin sonu gazete ilanına gider bence böyle olursa. "enfeksiyon serverine italyanca bilen admin aranıyor" diye bir yazı görürseniz şaşırmayın.

bana inanmayanlar veya beni yalanlamak isteyenler; şunu çevirin bakalım: (ben bile alman arkadaşım olmasına rağmen adamla ingilizce anlaşıyorum, o bana bir cümle sorduğunda ilk cümleyi zar zor çevirmiştim, ikinci cümlenin yarısını hatalı çevirmiştim. yani yazının %25'i hatalı olmuştu.)

Sonic.exe tötete ihn mit dem titanschwert.

Eee, çeviren var mı? (Google çeviri kullanmayın, onu hiç okula gitmemiş adama sorsan yapar.) Hiçbiriniz Sonic.exe'den sonrasını anlamadı mı yoksa?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

:)

bu kadar var mıymış :) kendime yarın bir rusça sözlük alsam iyi olacak. minecraftım açarsa bu servere ve bir rus serverine damlarım. windows 8.1'den 8'e dönmek bahanesiyle bilgisayarı bile sıfırladım, gene tık yok. açmazsa ne yapalım, şansımıza küsecez. :([DOUBLEPOST=1422391028,1422390971][/DOUBLEPOST]
Sunucu gerçekten çok güzel olacağa benziyor.

Bence de. Keşke Minecraft'ım serverleri açsa da oynayabilsem. :( Çok büyük bir proje olacak bence bu.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
her dilden olsa daha iyi olur bence. diğer minecraftçılar da bu servere girer hem. düşünsene; brad pitt, notch, jeb, balotelli, messi, suarez, ibrahimovic veya cristiano ronaldo ile minecraft oynadığını. hayali bile muhteşem! nasıl fikir ama :D asıl mesele, japonca, çince, ispanyolca, portekizce, fransızca, italyanca, ingilizce bilen adminler lazım olur bu durumda. o dilleri bilen adminler bulunur mu, onu bilemem. :) bu forumda bile şarkılar ve film replikleri dışında ingilizce bilenler bile pek fazla değildir. almanca desen "schweinsteiger"den başka kelime bilen çıkmaz buradan. (inanmayana aşağıdaki yazıyı çevirmesini isteyeceğim şimdi) diğer dilleri zaten bilen yoktur bu forumda bence.

işin sonu gazete ilanına gider bence böyle olursa. "enfeksiyon serverine italyanca bilen admin aranıyor" diye bir yazı görürseniz şaşırmayın.

bana inanmayanlar veya beni yalanlamak isteyenler; şunu çevirin bakalım: (ben bile alman arkadaşım olmasına rağmen adamla ingilizce anlaşıyorum, o bana bir cümle sorduğunda ilk cümleyi zar zor çevirmiştim, ikinci cümlenin yarısını hatalı çevirmiştim. yani yazının %25'i hatalı olmuştu.)

Sonic.exe tötete ihn mit dem titanschwert.

Eee, çeviren var mı? (Google çeviri kullanmayın, onu hiç okula gitmemiş adama sorsan yapar.) Hiçbiriniz Sonic.exe'den sonrasını anlamadı mı yoksa?

bu kadar var mıymış :) kendime yarın bir rusça sözlük alsam iyi olacak. minecraftım açarsa bu servere ve bir rus serverine damlarım. windows 8.1'den 8'e dönmek bahanesiyle bilgisayarı bile sıfırladım, gene tık yok. açmazsa ne yapalım, şansımıza küsecez. :([DOUBLEPOST=1422391028,1422390971][/DOUBLEPOST]

Bence de. Keşke Minecraft'ım serverleri açsa da oynayabilsem. :( Çok büyük bir proje olacak bence bu.
NO.