her dilden olsa daha iyi olur bence. diğer minecraftçılar da bu servere girer hem. düşünsene; brad pitt, notch, jeb, balotelli, messi, suarez, ibrahimovic veya cristiano ronaldo ile minecraft oynadığını. hayali bile muhteşem! nasıl fikir ama

asıl mesele, japonca, çince, ispanyolca, portekizce, fransızca, italyanca, ingilizce bilen adminler lazım olur bu durumda. o dilleri bilen adminler bulunur mu, onu bilemem.

bu forumda bile şarkılar ve film replikleri dışında ingilizce bilenler bile pek fazla değildir. almanca desen "schweinsteiger"den başka kelime bilen çıkmaz buradan. (inanmayana aşağıdaki yazıyı çevirmesini isteyeceğim şimdi) diğer dilleri zaten bilen yoktur bu forumda bence.
işin sonu gazete ilanına gider bence böyle olursa. "enfeksiyon serverine italyanca bilen admin aranıyor" diye bir yazı görürseniz şaşırmayın.
bana inanmayanlar veya beni yalanlamak isteyenler; şunu çevirin bakalım: (ben bile alman arkadaşım olmasına rağmen adamla ingilizce anlaşıyorum, o bana bir cümle sorduğunda ilk cümleyi zar zor çevirmiştim, ikinci cümlenin yarısını hatalı çevirmiştim. yani yazının %25'i hatalı olmuştu.)
Sonic.exe tötete ihn mit dem titanschwert.
Eee, çeviren var mı? (Google çeviri kullanmayın, onu hiç okula gitmemiş adama sorsan yapar.) Hiçbiriniz Sonic.exe'den sonrasını anlamadı mı yoksa?
bu kadar var mıymış

kendime yarın bir rusça sözlük alsam iyi olacak. minecraftım açarsa bu servere ve bir rus serverine damlarım. windows 8.1'den 8'e dönmek bahanesiyle bilgisayarı bile sıfırladım, gene tık yok. açmazsa ne yapalım, şansımıza küsecez.

[DOUBLEPOST=1422391028,1422390971][/DOUBLEPOST]
Bence de. Keşke Minecraft'ım serverleri açsa da oynayabilsem.

Çok büyük bir proje olacak bence bu.