Duman v2.0 Plugin Paketi [0'Dan Sizlerle]

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1422640168,1422640135][/DOUBLEPOST]
Nitrado 1028'e Göre İdeal .
46 plugin ile lagsız bir oyun istiyorsanız en az 4gb ram ve sağlam bir işlemciniz olması gerekli. Ve sunucuyu gerçekten yoracak pluginler var. Örn. RegenBlock, Multiverse-Core, HealthBar vb.. Bence ideal bir sunucu için 25 plugin yeter de artar. Bu arada Skript'in olduğu bir sunucuya ClearLag koymak ne kadar doğru orası tartışılır. Ancak kötü paket değil. Uğraşmışsın ama biraz daha idealleştirmen gerekli pakedi. Başarılar.

manofdirty

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben şu an Kullanıyorum Bi Kusur Göremedim . Fakat Bir Sorum var Kill Aura Tstini Naıl Açacağım

Testhesap

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
46 plugin ile lagsız bir oyun istiyorsanız en az 4gb ram ve sağlam bir işlemciniz olması gerekli. Ve sunucuyu gerçekten yoracak pluginler var. Örn. RegenBlock, Multiverse-Core, HealthBar vb.. Bence ideal bir sunucu için 25 plugin yeter de artar. Bu arada Skript'in olduğu bir sunucuya ClearLag koymak ne kadar doğru orası tartışılır. Ancak kötü paket değil. Uğraşmışsın ama biraz daha idealleştirmen gerekli pakedi. Başarılar.
Sen demişsin ki açılmaz Hayır açılır Nitrado Bilişim Sisteminde Hata Ayıklayıcı Bulunuyor 60 Plugins kaldıran 1Gb serverlar bulunmakta

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Üstte Yazdıgım Bazı Pluginler Çok Hemde Çok Gereksiz Ama Dierleri İş Görür :)

Adamlarda biraz incelicek sunucu aççaksa editlicek öyle ugrasıcak direk servere atıp reklam yapmak kötü olur :)

Dangers58

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanki tüm paletlerden örnek alarak oluşturmuşsun gibi geliyor Doğrumu? :D
Biraz öyle oldu . Bildiginiz üzere ilk paketimde hic arastirmadan kendi kafama gore yapmistim hata vermisti . yabi begenilmemisti . benfe kafama koydum ve arastirdim dogrusun her paketten esinlendim ama hicbirinden alinti yapmadim . :) (telefondan yazdim yazilar sıkıntıli olabilir)[DOUBLEPOST=1422696932,1422696860][/DOUBLEPOST]
Hakk'ını vererek yapmışsın Tebrikler
Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1422696985][/DOUBLEPOST]
Bazı Pluginler Hakikaten Gereksiz Olmuş Ama bazıları ise Hiç Bulamayacağım Pluginler .. Tertemiz Sorunsuz.
Ben Şahsen işime Yarayanları Kullanıyorum Yaramayanları Siliyorum .. Bence Güzel Olmuş Tebrikler.
Neyin Tartışmasını Yapıyorsunuz ?? Gayet Güzel Paket .. istemediklerinizi Silin Ayıklayın Ona Göre Kullanın ..

Güzel Güzel Dostum Çok Başarılı Olmuş ..
Tesekkurler

Testhesap

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bak plugin var plugin var. 15 güçlü plugin ile 2gb bile yetmez ancak sen hafif 60 plugin atsan 512mb yeter. Benim demek istediğim her plugini bir tutma.
Pluginler bir tutmak değil mesele axitrye at sunucu çöker nitradoya at çökmesi için map çok büyük olursa yada çok item yağdırılırsa çöker sunucunun mapine ve chucnkunada bağlıdır
Sen sadece pluginler ram yer çöker diyorsun Malta büyükse
Redstonelu sistemler çok ise fln çöker
Sen tabi iki doğru diyosun ama pluginler iş bitmiyor

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginler bir tutmak değil mesele axitrye at sunucu çöker nitradoya at çökmesi için map çok büyük olursa yada çok item yağdırılırsa çöker sunucunun mapine ve chucnkunada bağlıdır
Sen sadece pluginler ram yer çöker diyorsun Malta büyükse
Redstonelu sistemler çok ise fln çöker
Sen tabi iki doğru diyosun ama pluginler iş bitmiyor
Bakın bir sunucuyu asla belleği(RAM) ile ölçemezsiniz. İstersen 32gb bellek olsun ama sen o sunucuya pentium bir işlemci takarsan gerisini Allah bilir.