T
Tavşan26
Ziyaretçi
Factionun amacı klan kalenizi kurup ormanın hakimi olmaktır.Kardeşim factionun amacı falan olmaz, sadece lapis denilen bir adet vardır ki SADECE eğlenceyi katleder.
Factionun amacı klan kalenizi kurup ormanın hakimi olmaktır.Kardeşim factionun amacı falan olmaz, sadece lapis denilen bir adet vardır ki SADECE eğlenceyi katleder.
Kardeşim sende diğerleri gibi Minecraft'in sadece Türkiyede oynandığını düşündüğün için benim de sana tavsiyem, BIRAK OYUNU.
+1 Daha Türkiye çapında tutmuş bir sunucu açmadan globale hevesleniyorsun Bertan. Böyle oluncada 1 ay dayanmadan gidiyor..Oyunun Sadece Türkiyede Oynandığını Düşünmüyorum Sen Öyle Anlayıp Öyle Yorumlamak İstediğin İçin Öyle Düşünüyorsun.
Burada Kastettiğim " MassiveMine'deki Gibi Herşeyi İngilizce Olan Bir Sunucuda Çoğunun Yaşı Küçük Veya İngilizce Bilmeyen Genel Minecraft Oyuncularının Gelipte Bu Ne Olacak Bu Nasıl Olacak Bu Nasıl Deyipte Çoğunun Oyunu Bırakacağıdır "
Ha Gelipte " Hypixel - Mineplex - Mcsg Gibi Sunucular Nasıl Oluyorda Türk Oyuncuyla Dolu " Diyeceksen Onların Orada Olmasının Tek Sebebi SG - HP ve Farklı Minigames Türlerini Oynamak Ve Türk Crack Sunuculardaki -8 Yaş V3L3D lerinden Kurtulmak. Ha Birde Bu Oyunlar Üstün İngilizce Bilgisi Gerektirmiyor Yes-No-Start-Second-Kill-Team Vb Gibi Basit Kelimeleri Bilmek Yetiyor Bu Sunucularda
Açtığın Bir Faction Sunucu. Daha Herşeyi Türkçe Olupta " /faction help " Komutundan Aciz " Claim Nasıl Atılır - Faction Nasıl Kurulur - Adam Nasıl Factiona Alınır - Adam Nasıl Atılır - Para Nasıl Verilir Vb " Gibi Şeyleri Soran Kişiler Varken Getireceğin Şeyleri Soracaklar Çoğu /help Yazmak Nedir Bilmeden Gelip Başının Etini Ağrıtacaklar Ve Göreceksin Forumda " enderforest sunucusu *** gibi *** gibi admini var ilgisiz *** sunucu *** dolu herkesin *** sunucuya girmeyin *** ... " Gibi Yorumlar Dolacak
Hadi Oyun İçi Sorunları Geçtim 3-5 Yabancı Gelse Aralarında Kavga Olacak Tartışma Çıkacak Gördük Bunları.
MassiveMine İlk Açıldığı Zamanlar Destek Olmuştum Sana Hatta Oynuyordum Sunucunda Tek Başıma Tek Adam Gibi Sunucu V3LET Yok Sakin Ortam Diye Ama Ne Oldu Global Olan Sunucun Max 3 Kişi Onlarda Yetkili Olan Online Durumunda Oyuncu Sayısı Az Diye Kapandı Ve Sen Tam Kaç Diyordun Hatırlamıyorum Sanırsam 40 Civarı Bir Sayıda Yetkili Var Diyordun ...
Normalde Tartışmayı Sevmem Küfür Etseler Güler Geçerim @rayandu06 İyi Bilir . Burada Sunucunu Kötülediğimden Değil Global Saçmalıyı Altında Götürüp En Fazla 1 Ay Dayanıp Sunucuyu Kapatacak Olman Ve Onca Kişinin Emeğinin Gidecek Olması İçimi Yakıyor.
Dediğim gibi yine TÜRK OYUNCU odaklı düşünüyorsun. Türkiyede kaçtane "abi" dediğin çocuk varsa bir onun 10 katı kadarı da ingilizce bilen ve adam akıllı oynayanı var. Örneğin Desteria, gir bak bakalım kaç kişi oynuyor orada, eğer o sunucu local bir türk sunucusu olsaydı emin ol ki, lapis olmadıktan sonra niye oynayalım diyen "abiler" ile bile dolamayacaktı.[DOUBLEPOST=1422979124,1422979048][/DOUBLEPOST]Oyunun Sadece Türkiyede Oynandığını Düşünmüyorum Sen Öyle Anlayıp Öyle Yorumlamak İstediğin İçin Öyle Düşünüyorsun.
Burada Kastettiğim " MassiveMine'deki Gibi Herşeyi İngilizce Olan Bir Sunucuda Çoğunun Yaşı Küçük Veya İngilizce Bilmeyen Genel Minecraft Oyuncularının Gelipte Bu Ne Olacak Bu Nasıl Olacak Bu Nasıl Deyipte Çoğunun Oyunu Bırakacağıdır "
Ha Gelipte " Hypixel - Mineplex - Mcsg Gibi Sunucular Nasıl Oluyorda Türk Oyuncuyla Dolu " Diyeceksen Onların Orada Olmasının Tek Sebebi SG - HP ve Farklı Minigames Türlerini Oynamak Ve Türk Crack Sunuculardaki -8 Yaş V3L3D lerinden Kurtulmak. Ha Birde Bu Oyunlar Üstün İngilizce Bilgisi Gerektirmiyor Yes-No-Start-Second-Kill-Team Vb Gibi Basit Kelimeleri Bilmek Yetiyor Bu Sunucularda
Açtığın Bir Faction Sunucu. Daha Herşeyi Türkçe Olupta " /faction help " Komutundan Aciz " Claim Nasıl Atılır - Faction Nasıl Kurulur - Adam Nasıl Factiona Alınır - Adam Nasıl Atılır - Para Nasıl Verilir Vb " Gibi Şeyleri Soran Kişiler Varken Getireceğin Şeyleri Soracaklar Çoğu /help Yazmak Nedir Bilmeden Gelip Başının Etini Ağrıtacaklar Ve Göreceksin Forumda " enderforest sunucusu *** gibi *** gibi admini var ilgisiz *** sunucu *** dolu herkesin *** sunucuya girmeyin *** ... " Gibi Yorumlar Dolacak
Hadi Oyun İçi Sorunları Geçtim 3-5 Yabancı Gelse Aralarında Kavga Olacak Tartışma Çıkacak Gördük Bunları.
MassiveMine İlk Açıldığı Zamanlar Destek Olmuştum Sana Hatta Oynuyordum Sunucunda Tek Başıma Tek Adam Gibi Sunucu V3LET Yok Sakin Ortam Diye Ama Ne Oldu Global Olan Sunucun Max 3 Kişi Onlarda Yetkili Olan Online Durumunda Oyuncu Sayısı Az Diye Kapandı Ve Sen Tam Kaç Diyordun Hatırlamıyorum Sanırsam 40 Civarı Bir Sayıda Yetkili Var Diyordun ...
Normalde Tartışmayı Sevmem Küfür Etseler Güler Geçerim @rayandu06 İyi Bilir . Burada Sunucunu Kötülediğimden Değil Global Saçmalıyı Altında Götürüp En Fazla 1 Ay Dayanıp Sunucuyu Kapatacak Olman Ve Onca Kişinin Emeğinin Gidecek Olması İçimi Yakıyor.
Türkiye dışındaki tüm sunucular da zaten ilk önce kendi dillerinde açtılar değilmi sunucularını+1 Daha Türkiye çapında tutmuş bir sunucu açmadan globale hevesleniyorsun Bertan. Böyle oluncada 1 ay dayanmadan gidiyor..
Güzel yazmışsın da her kelimeye büyük başlama abi gözümü alıyo kljsdfjkx Bertan sana da başarılar yeni sunucunda global açarsan bu da tutmaz gibime geliyorOyunun Sadece Türkiyede Oynandığını Düşünmüyorum Sen Öyle Anlayıp Öyle Yorumlamak İstediğin İçin Öyle Düşünüyorsun.
Teşekkürler fikrin için.Güzel yazmışsın da her kelimeye büyük başlama abi gözümü alıyo kljsdfjkx Bertan sana da başarılar yeni sunucunda global açarsan bu da tutmaz gibime geliyor
Tabi canım sana öneri verelim bir de azar yiyelim değil mi? Sana öneri verende suç kendi kendi ne yapıyorsan yap... Eğer Ronin'i işe almasan bu forumda ne MassiveMine'nin nede senin adın geçerdi. Şahsen Ronin orada olmasa o sunucuya girme zahmetinde bile bulunmazdım. Zaten olanlardan sonra kendini çok bir şey zannetmeye başladın. Daha günlük 3500 sunucu çeken Sonoyuncu bile global olamazken senin olmaya kalkmana şaşıp kaldım. Sadece bu forumda 3-5 kişi adını biliyor emin ol onlarda kötü biliyor.. Kalkmışsın Shotbow'a McGamer'a kafa tutuyorsun. Şu cümleye çok güldüm;Dediğim gibi yine TÜRK OYUNCU odaklı düşünüyorsun. Türkiyede kaçtane "*****" dediğin çocuk varsa bir onun 10 katı kadarı da ingilizce bilen ve adam akıllı oynayanı var. Örneğin Desteria, gir bak bakalım kaç kişi oynuyor orada, eğer o sunucu local bir türk sunucusu olsaydı emin ol ki, lapis olmadıktan sonra niye oynayalım diyen "*****ler" ile bile dolamayacaktı.[DOUBLEPOST=1422979124,1422979048][/DOUBLEPOST]
Türkiye dışındaki tüm sunucular da zaten ilk önce kendi dillerinde açtılar değilmi sunucularını![]()
Sunucuların hepsi İngilizce açıldı ki hepside Avrupa-Amerika'da açıldı. Bildiğin gibi orada millet İngilizce konuşuyor İngilizce konuşan konuşamayandan fazla. Sen gelmişsin diyorsun ki ''Bir global sunucu açacağım ve desteği daha kendi anadilini konuşamayan bir milletten yardım isteyeceğim.'' Sunucuyu İngilizce yapma merağını anlayamadım zaten. Hadi onu geçtim daha kendi dilini düzgün konuşamayan bir ülkede İngilizce sunucu reklamı yapmanı hiç anlayamadım.. Bir de bunu dile getirince azar yiyorum.. Neyse kardeşim, ben adam gibi önerimi yaptım, isteğini yerine getirdim. Hırçın davranırsan rapor eder geçerim neyse hadi sen şu global sunucuna açta sunucuna 35843964396743026927463072 kişi girsin televizyonlara felan çık hadi görüşürüz...[DOUBLEPOST=1422995660][/DOUBLEPOST]Türkiye dışındaki tüm sunucular da zaten ilk önce kendi dillerinde açtılar değilmi sunucularını
Benim dediklerimin hepsini söylemişsin ben niye o kadar yazı yazdım yav. ._.Oyunun Sadece Türkiyede Oynandığını Düşünmüyorum Sen Öyle Anlayıp Öyle Yorumlamak İstediğin İçin Öyle Düşünüyorsun.
Kardeşim bende tam 1 yıldır bunu anlatmaya çalışıyorum, sunucuların hepsi avrupa-amerikada açıldı demişin, ben de neden onlardan biri olmayayım? Türkiyede yaşıyorum, türk forumu diye illa türk sunucusu açmam gerekmiyor, zaten 9-10 yaşındaki çoluk çocukla uğraşmamak için böyle bir adım attım. Bir de cahilliğine değineyim. SonOyuncu 3500 online çekiyor demişin, hadi sayıya itiraz etmeyeyim fakat senin de sunucunda 3500 TÜRK (%90 çoluk çocuk ki her sunucuda öyle) CRACK oyuncu bulunsa global bir sunucu olurmuydun? Bırak ta biraz sunucu tecrübesi olan, bu işi farklı piyasalarda görmüş VE EN AZINDAN DENEMIŞ insanlardan dinle. MCGamer ve Shotbow'a kafa tutmuşun demişsin, ben sadece onu amaç yaptım, kafa tutmadım hiçbir yerde "SHOTBOWDAN IYI OLACAĞIZ" demedim. Ikıncisi TÜRKIYEDEKI çoğu sunucudan daha iyi bir sunucum olduğunu düşünüyordum ki o yüzden türkiyedeki oyuncular da sunucumda oynasın istedim o yüzden de reklam yaptım, ÜSTELIK TÜRKÇE, dediğin gibi ingilizce değil. Başından beri Masssive düşmanıydın zaten, neden seni dinleyeyim?Tabi canım sana öneri verelim bir de azar yiyelim değil mi? Sana öneri verende suç kendi kendi ne yapıyorsan yap... Eğer Ronin'i işe almasan bu forumda ne MassiveMine'nin nede senin adın geçerdi. Şahsen Ronin orada olmasa o sunucuya girme zahmetinde bile bulunmazdım. Zaten olanlardan sonra kendini çok bir şey zannetmeye başladın. Daha günlük 3500 sunucu çeken Sonoyuncu bile global olamazken senin olmaya kalkmana şaşıp kaldım. Sadece bu forumda 3-5 kişi adını biliyor emin ol onlarda kötü biliyor.. Kalkmışsın Shotbow'a McGamer'a kafa tutuyorsun. Şu cümleye çok güldüm;
Sunucuların hepsi İngilizce açıldı ki hepside Avrupa-Amerika'da açıldı. Bildiğin gibi orada millet İngilizce konuşuyor İngilizce konuşan konuşamayandan fazla. Sen gelmişsin diyorsun ki ''Bir global sunucu açacağım ve desteği daha kendi anadilini konuşamayan bir milletten yardım isteyeceğim.'' Sunucuyu İngilizce yapma merağını anlayamadım zaten. Hadi onu geçtim daha kendi dilini düzgün konuşamayan bir ülkede İngilizce sunucu reklamı yapmanı hiç anlayamadım.. Bir de bunu dile getirince azar yiyorum.. Neyse kardeşim, ben adam gibi önerimi yaptım, isteğini yerine getirdim. Hırçın davranırsan rapor eder geçerim neyse hadi sen şu global sunucuna açta sunucuna 35843964396743026927463072 kişi girsin televizyonlara felan çık hadi görüşürüz...[DOUBLEPOST=1422995660][/DOUBLEPOST]
Benim dediklerimin hepsini söylemişsin ben niye o kadar yazı yazdım yav. ._.
Massiveye Düşman Olmadığım Halde Global Saçmalığı Olupta Batacağını Ve Çoğunun Emekleri Gideceğini Düşünüyorum Sana Bir Düşmanlığım Falan Yok Sadece Direk HUB ve GLOBAL bir Sunucu Ya Atılmak Zor İş ve Tekrar Orada Söylediğim Mesajı YazıyorumKardeşim bende tam 1 yıldır bunu anlatmaya çalışıyorum, sunucuların hepsi avrupa-amerikada açıldı demişin, ben de neden onlardan biri olmayayım? Türkiyede yaşıyorum, türk forumu diye illa türk sunucusu açmam gerekmiyor, zaten 9-10 yaşındaki çoluk çocukla uğraşmamak için böyle bir adım attım. Bir de cahilliğine değineyim. SonOyuncu 3500 online çekiyor demişin, hadi sayıya itiraz etmeyeyim fakat senin de sunucunda 3500 TÜRK (%90 çoluk çocuk ki her sunucuda öyle) CRACK oyuncu bulunsa global bir sunucu olurmuydun? Bırak ta biraz sunucu tecrübesi olan, bu işi farklı piyasalarda görmüş VE EN AZINDAN DENEMIŞ insanlardan dinle. MCGamer ve Shotbow'a kafa tutmuşun demişsin, ben sadece onu amaç yaptım, kafa tutmadım hiçbir yerde "SHOTBOWDAN IYI OLACAĞIZ" demedim. Ikıncisi TÜRKIYEDEKI çoğu sunucudan daha iyi bir sunucum olduğunu düşünüyordum ki o yüzden türkiyedeki oyuncular da sunucumda oynasın istedim o yüzden de reklam yaptım, ÜSTELIK TÜRKÇE, dediğin gibi ingilizce değil. Başından beri Masssive düşmanıydın zaten, neden seni dinleyeyim?
umut_' Alıntı:Youtubede Tanınmış ve Ünlü Bir Kanalın Olmadan Gerçekten Belirli Yere Gelebilmek Yani Global Bir Sunucu Olmak Gerçekten Zor
Baştan Bir Survival - Syblock - RPG Gibi Bir Server Açıp Sonradan Hub Olarak İlerleseydiniz Belki Daha Fazla Oyuncunuz Olabilirdi Birden 2000 Kapasiteli Hub Sunucu Açmak Gerçekten Çok Emek ve Reklam İster
Günümüzdeki Çoğu Sunucu İlk Başlarda 30 - 40 Kişilik Sunucu Açıp Tanınıyorlar Biraz Geliştikten Sonra 100 Kişi Gibi Bir Slot Sayısına Geçiyorlar Eğer +500 Kişi Gibi Bir Kişi Çekebileceklerini Garantiye Alırlarsa Aynı İsimde Birkaç Ay Sonra Daha Büyük Kapasiteli Bir Sunucu Açıyorlar Keşke Sizde Böyle Bir Yolda Gitseydiniz Hem Masrafınız Azalırdı Hemde Daha Hızlı Gelişebilirdiniz Oyuncu Sayısı Bakımından
Kardeşim tamam yani, denedim olmadı, her proje başarılı olacak değil ya? Hem o mesajı sana yazmamıştım -.-Massiveye Düşman Olmadığım Halde Global Saçmalığı Olupta Batacağını Ve Çoğunun Emekleri Gideceğini Düşünüyorum Sana Bir Düşmanlığım Falan Yok Sadece Direk HUB ve GLOBAL bir Sunucu Ya Atılmak Zor İş ve Tekrar Orada Söylediğim Mesajı Yazıyorum
Küçükten Büyüye Gitmektense Direk Büyükten Başlamak İnsanı Zorlar.Kardeşim tamam yani, denedim olmadı, her proje başarılı olacak değil ya? Hem o mesajı sana yazmamıştım -.-
Küçükten başlıyorum zaten, faction sunucusundan daha küçüğü mü varmışKüçükten Büyüye Gitmektense Direk Büyükten Başlamak İnsanı Zorlar.
Bir massive düşmanı daha...Bertan sen sunucuyu en iyisi başlamadan kapat senin sunucu şimdiden battı ._.
Ben massive düşmanı değilim sadece bu forumdan ümidini kes diyorumKüçükten başlıyorum zaten, faction sunucusundan daha küçüğü mü varmış[DOUBLEPOST=1423046991,1423046961][/DOUBLEPOST]
Bir massive düşmanı daha...
Direk Global Olmayan Basit Bir Sunucu Sonradan Hub Olma Yolunda İlerleyip Türkiyede En Az +1K Kişi Çekip Global Yoluna Adım Atan Sunucu ...Küçükten başlıyorum zaten, faction sunucusundan daha küçüğü mü varmış![]()