Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balık çok yalnızdı dostum hayvancağız 2 yıldır 30 cm uzunluğunda 15 - 20 cm genişliğinde küçük el yapımı bir akvaryumun içindeydi ve tek başınaydı balık. Hem yalnızdı hemde yanına arkadaş koyunca kavga ediyorlarmış ve illa birisi ölecek diğeri yaşayacakmış çok garip değil mi? Best'in Rahmetli Samurai Balığı*
Önce gang pang yaptılar sonrada parçalara ayırdılar çöpçü balık pisliği temizledi.
Tabi kide böyle bir şey mümkün fakat balıklar bir birlerine tecavüz edemez çünkü aletleri yok bir belgesel açın nasıl çiftleştiklerine bakın lütfen.
Önce erkek spermleri bırakıyor sonra dişi yumurtalıklarını bırakıyor sonuçta bunlar birleşip dölleniyor ve yumurta oluyor.
Öncelikle her şey olabilir balığı yemiş olabilirler ki çöpçü balığın işi ortalıkta ki pislikleri toplamaktır ve bu işte çok iyidirler.
İkincisi kardeşin balıklarla oynamış olabilir örnek olarak kendimi veriyorum bizimde çok büyük bir akvaryumumuz vardı ve ben çocukken balıkları elim alıp sıkıp gözlerini patlatırdım (Böyle bir psikopattım ben işte.) balıkların elimin içinden kayıp sıçramaları çok hoşuma giderdi özellikle de onları parçalamak daha çok hoşuma giderdi.Kardeşin buna benzer bir şey yapmış olabilir ve bunun sonucundan elinden kayıp sıçrayarak camdan falan düşmüş olabilir.
Üçüncüsü ise bir yolunu bulup akvaryumdan sıçramayı başarmıştı yerde de sıçrayarak bir yerin arasına girmiş olabilir biliyorsun çok kayganlar ve kayıyorlar her türlü küçük yere rahatlıkla girebilir bence.Senin bahsettiğin gibi bir süs eşyasının arasına sıkışmışta olabilir veya diğer balıklar onu parçalayıp kumun altına gömmüş olabilir fakat sen iyice temizledim diyorsun daha aklıma gelirse yazarım sana boş şanslar.Bu arada odada cam falan varsa mutlaka oralara bak evden in camın altına bahçeye falan da bak çünkü bir keresinde bizim üst komşunun balığı akvaryumdan sıçrayarak kaçmış ve camın orada sıçrayarak aşağıya düşmüştü.
Balık çok yalnızdı dostum hayvancağız 2 yıldır 30 cm uzunluğunda 15 - 20 cm genişliğinde küçük el yapımı bir akvaryumun içindeydi ve tek başınaydı balık. Hem yalnızdı hemde yanına arkadaş koyunca kavga ediyorlarmış ve illa birisi ölecek diğeri yaşayacakmış çok garip değil mi? Best'in Rahmetli Samurai Balığı*
Peki ya Angut Kuşlarının durumunu nasıl açıklarsın? Eşleri öldü mü yanlarından ölene kadar ayrılmıyorlar ve ya açlıktan ölüyorlar ya da kedi falan kapıyor hayvanları.[DOUBLEPOST=1423156032,1423155979][/DOUBLEPOST]
Aynen aynen öyle bir şeydi mavi renkliydi renginin hastasıydım ve alt yüzgeçleri bayağı uzundu sırtında ki yüzgeçler de çok sanatsal bir şekli vardı hayvanın. B)
Peki ya Angut Kuşlarının durumunu nasıl açıklarsın? Eşleri öldü mü yanlarından ölene kadar ayrılmıyorlar ve ya açlıktan ölüyorlar ya da kedi falan kapıyor hayvanları.
Benim 1 vatoz 1 de koi balığım vardı.Vatoz onu sabah yemişti akvaryum kan içideydi koininde bi kısmı yoktu vatoz almakla kötü etmişsin onu klozete at sifon çek
Peki ya Angut Kuşlarının durumunu nasıl açıklarsın? Eşleri öldü mü yanlarından ölene kadar ayrılmıyorlar ve ya açlıktan ölüyorlar ya da kedi falan kapıyor hayvanları.[DOUBLEPOST=1423156032,1423155979][/DOUBLEPOST]
Aynen aynen öyle bir şeydi mavi renkliydi renginin hastasıydım ve alt yüzgeçleri bayağı uzundu sırtında ki yüzgeçler de çok sanatsal bir şekli vardı hayvanın. B)
Benim 1 vatoz 1 de koi balığım vardı.Vatoz onu sabah yemişti akvaryum kan içideydi koininde bi kısmı yoktu vatoz almakla kötü etmişsin onu klozete at sifon çek
Kardeşim o balıklar şarap bardağında bile yaşıyorlar Bide onlar Çinde onlar için iddaya giriyorlar insanlar [DOUBLEPOST=1423156332][/DOUBLEPOST]
Koi ile Vatozu aynı akvaryuma koymanı kim söledi
Kardeşim o balıklar şarap bardağında bile yaşıyorlar Bide onlar Çinde onlar için iddaya giriyorlar insanlar [DOUBLEPOST=1423156332][/DOUBLEPOST]
2 saat 30 dakikada küçücük balıklar 4 cm lik bir moliyi yiyemez diye düşünüyorum.
Kardeşim balıkları benden çok seviyor.Cocuk ağladı balığı göremeyince
Hiçbir kalıntı yok kumları bile filreden geçirdim ve su tertemiz kan vs. hiçbir şey yok
Evet[DOUBLEPOST=1423156469,1423156435][/DOUBLEPOST]
Kardeş bu arada belki inanmayacaksın ama birde japon balığım vardı.Vatoz onada tecavüz edip yemişti
Vay canına O yüzden çok hızlı yüzüyor ve çok esnek hareketler yapıyordu balık buradan @rayandu06 'a selamlar bak kardeşim tam sana göre bir hayvan bulduk alıp yetiştirebilirsin hatta adını rayandu bile koyabilirsin ben O zamanlar hızından dolayı Blue Tornado koymuştum belki bir ara yine alırım
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.