T.C Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Minecraft'ı İncelemeye Aldı!

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuyu birisi hiçbir cevap yazmadan kaldırmış bende tartışmaya devam etme amaçlı konuyu tekrar açtım.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, şiddete özendirdiği gerekçesiyle ‘Minecraft’ adlı oyunu incelemeye aldı.

Şiddete özendirdiği kanaatine varılırsa oyun hakkında hukuki yollara başvurulacak. Minecraft, küplerle çeşitli tasarımlar yapılmasını sağlayan iki ve üç boyutlu oynanabilen bir bilgisayar oyunu. Minecraft’ın çeşitli bölümleri bulunuyor ve bu bölümlerde aynı zamanda hayatta kalmak gerekiyor. Oyunda saldırgan yaratıklar bulunuyor. İlerleyen bölümlerde oyuncular, tahta silahlarla kadınları, müttefiklerini, hatta arkadaşlarını bile öldürebiliyor. Bakanlık da bu durumun şiddeti özendirebileceği yönünde şikâyet alınca oyunu gündemlerine aldı.

Kaynak: HÜRRİYET

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Günaydın.
Edit. Spoilera baktım, yoo tartışma konusu var hala

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yetmedimi ._.

Nesini tartışacağız artık anlamadım.
Bakan nerden bilsin hangi oyunda şiddet var yok.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
gooooooooooooooooodmoooooooooooooorniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tartışmak sadece bu anlamda değil, ilerleyen olaylar da bu konu altından gönderilemez mi? :)

Bu arada spoileri okumayanlar ortaya çıktı bile :D
Spoileri okudum o yüzden bu yorumu yazdım. İlerleyen olay falanda yok zaten.
1 söz söylenmiş geçiştirmek için aşırı büyütüldü.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft yasaklanmasın linke tıklayın ve adınızı soyadınız e mailinizi açıklamanızı yazın imzayı atın minecraft Türkiye'de yasaklanmasın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta adam öldürme normaldir. Ha öldürdü ? noldu bir şey olmadı. 1 dk sonra adam geri yanına gelecek itemlerini alacak. Okulu şikayet edin siz :D okullarda Kavga-Hard var :D Minecraft bir kere öğretici bir oyun. Mesela ben oradan camın nasıl yapıldığını öğrendim. aynı zamanda neyle yapıldığınıda. Kumu pişiriyorsun cam yapıyorsun. Yani CAM = KUM'dan yapılır. Hem bu bir hayatta kalma oyunu. Açlık oyunlarında kazanmak için öldürecen tabi. Öldürdün diye katil olmuyorsun ki. Adam kaybetti bekleme lobisine gidiyor. Neresi kötü bunun ? GTA da adam öldürüyorsun tüm polisler peşine takılıyor. Oyunda araba olmadığı için araba çalmana imkan yok. Ancak modlarla. Ama maalesef kimse modlarla oynanan sunucu açmıyor. Kan ne alaka ? Ha anlarım sunucuya kodlarsın yaparsın da normalde yok. Yani kan var diyemezsin. Kan eklentisi her sunucudada yok. Soygun yapamazsın. Banka yok. Ne ayaksınız lö ????? Adam öldürünce kendini güçlü değil iyi hissedersin. Çünkü şudur: Ohh kurtuldum.. birkaç kişi vardı şunlarıda lobiye yollayamda oyunu bitirem :D bu kafa iyidir. Birde en azından bağımlılığı iyi. Minecraft iyi bir oyun. Buna bağımlı olacağına Metin2 - Knight - Son Silah - GTA gibi oyunlara mı bağımlı olması daha iyi ? siz yazın -_-

Moderatör tarafından düzenlendi:

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta adam öldürme normaldir. Ha öldürdü ? noldu bir şey olmadı. 1 dk sonra adam geri yanına gelecek itemlerini alacak. Okulu şikayet edin siz :D okullarda Kavga-Hard var :D Minecraft bir kere öğretici bir oyun. Mesela ben oradan camın nasıl yapıldığını öğrendim. aynı zamanda neyle yapıldığınıda. Kumu pişiriyorsun cam yapıyorsun. Yani CAM = KUM'dan yapılır. Hem bu bir hayatta kalma oyunu. Açlık oyunlarında kazanmak için öldürecen tabi. Öldürdün diye katil olmuyorsun ki. Adam kaybetti bekleme lobisine gidiyor. Neresi kötü bunun ? GTA da adam öldürüyorsun tüm polisler peşine takılıyor. Oyunda araba olmadığı için araba çalmana imkan yok. Ancak modlarla. Ama maalesef kimse modlarla oynanan sunucu açmıyor. Kan ne alaka ? Ha anlarım sunucuya kodlarsın yaparsın da normalde yok. Yani kan var diyemezsin. Kan eklentisi her sunucudada yok. Soygun yapamazsın. Banka yok. Ne ayaksınız lö ????? Adam öldürünce kendini güçlü değil iyi hissedersin. Çünkü şudur: Ohh kurtuldum.. birkaç kişi vardı şunlarıda lobiye yollayamda oyunu bitirem :D bu kafa iyidir. Birde en azından bağımlılığı iyi. Minecraft iyi bir oyun. Buna bağımlı olacağına Metin2 - Knight - Son Silah - GTA gibi oyunlara mı bağımlı olması daha iyi ? siz yazın -_-
aynen bunun kafası hunger games e gitmiş adam öldürünce puan kazanma
kan ve araba çalma sadece gta gibi oyunlarda var minecraftta yok pluginli yada mod kullanıyorsan olur sadece sana katılıyorum[DOUBLEPOST=1423377848,1423377764][/DOUBLEPOST]bende kumdan cam yapıldığını minecrafttan öğrendim ingilizcemi ondan geliştirdim hoca bir şey öğretmedi bunlarla ilgili[DOUBLEPOST=1423377938][/DOUBLEPOST]türkiye işte uğraşacak bir şey bulamadı oyuna yapıştı

Moderatör tarafından düzenlendi: